Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 645.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Neil Anblomee [WINTER] vs. Agent Brown (asherl) [WarriorS] ~ 2 860 655.32% - TOP1 SOLO OGAME.PL X2
asherl - - Starcia Libra
Postto moze zaczne od gratulacji za starcie, duzo szczescia, a raczej mojego nieszczescia tak jak napisal Deki , na telefonie pokazalo mi ze wrzucilo urlop,a okazalo sie jak widac pilot wracal 4;11, skan od dekiego 5; 15 jakos, takze nie bylo aktywek ,bo smacznie spalem z przekonaniem ,ze mam urlop odbudowy raczej nie bedzie i tak ta gra juz nie ma sensu, widac na nwym uni przetopu i oby nie do zobaczenia Moderator Neferet:Poprawiłam przekształcony nick
-
Cytat od Zyla: „Cytat od asherl: „Oczywiście jedyny i słuszny kandydat to @RolnikSzukaZony. Zdecydowanie zdominował uni przed emerytura, dziesiątki st, Wielka zbudowana przewaga. ” asherl, oczywiście nie ujmując nikomu zasług bo Rolnik to chyba najbardziej topowy gracz ale on w 2020 chyba już nie grał więc i za dużo nie pokazał, raczej kiepski kandydat...no chyba, że wybieramy najlepszego gracza ze wszystkich lat Ze swojej strony zdecydowanie polecam gracza @radosny1 - jeden z najbardziej staraj…
-
PalownikSmolenski [WINTER] vs. asica [LEG-XX] ~ 24264.56% ; PalownikSmolenski [WINTER] vs. waskies [NoM] ~ 11823.29%
asherl - - Starcia Libra
PostOd dawna wiadomo, że starcia winter są dzięki logom od Rudej A Ty tirówka co im podsyłasz cele, zmieniasz barwy? Obrońcom szo, na cziterow nie ma sposobu PS. Z dystansem.
-
Kefi666 [WINTER] & AmstelL [WINTER] vs. Charlie [Requiem] ~ 348346.28% PB SOLO + cycki :)
asherl - - Starcia Libra
PostStarrk na urlopie to sprzedał sojusznikom puszowki. Cycki na propsie jak zawsze. Ale następnym razem pamiętaj o mnie, chętnie zobaczę rude Obrońcy szo! PS niedługo i starrk się tu pojawi i to nie bez przeczyny, nie deki[ciach]? Moderator Neferet:Chyba o ten nick chodziło
-
AmstelL [WINTER] & SharpShadowOfTheFog [WINTER] vs. Kamil ~ 82 877.52%
asherl - - Starcia Libra
PostStarcie kamila po prawej, bez gówno burzy się nie może obejść Odbudowy Busiorz
-
oczywiscie jedyny sluszny kandydat to oczywiscie @starrk. wyliczenia matematyczne, kontry reckow na innego moona, niesamowite obrony na minus. Pure skill, nothing more. a tak serio to trzech kandydatow mam 1) - Zgredek/obibok/ Arkadius w czasie kiedy gral zdecydowanie najlepszy gracz libry, [mniam], opozycja drzala przed nim. Uczetnik SD, liczne RW w dziale starc tytanow. 2) -Schan chyba najwiecej rw na opozycji, Malack i Markus lubia to. Od lat wraz z zonką ulubiency Winterkow. Nastepnego tez u…