Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 241-260 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
kasai - mala wredota :P
Mati - - Członkowie Teamu
PostElo elo Jakby co to jest znowu post numer 7000, tylko takie jeden admin (nie powiem kto, ale nick zaczyna się na "T" a kończy na "oadie") nie umi zrobić, żebym znowu miał 6999 jak się zagapiłem i przez przypadek źle napisałem No to takie zagadki Pani Katarzynu: Które z małych i drobnych rzeczy najbardziej poprawiają Ci humor? Zapach świeżo skoszonej trawy, wpuszczenie do kolejki, uśmiech dziecka a może coś innego? Jak często przeklinasz? Pamiętasz jeszcze jakieś polskie przekleństwa czy obecnie …
-
Czy za samo nazwisko Kwiatkowski będą jakieś punkty? Albo chociaż informacja, że błądzę straszliwie
-
Astronomiczny
PostCzy chodzi o pulsary?
-
Skojarzenia v. 0.3
PostImpreza w opór
-
Jedna z najważniejszych imprez sportowych na świecie odbywa się cyklicznie w równych odstępach czasu (nie wliczając sytuacji wyjątkowych jak wojny czy pandemie). Co ciekawe z okazji okrągłej rocznicy pierwszej edycji tej imprezy zorganizowano zawody mające uświetnić szczytną ideę rywalizacji sportowej. Mimo niższego prestiżu udało się zebrać więcej ekip oraz sportowców niż w poprzedniej, oficjalnej edycji tej imprezy, co zwiastowało tym pamiątkowym zawodom przyszłe sukcesy. Kraj organizujący chc…
-
Skojarzenia v. 0.3
PostPełna kulturka (przynajmniej do 22 :E).
-
Skojarzenia v. 0.3
PostGrill u @Superman
-
Skojarzenia v. 0.3
PostPluszak.
-
Mi pod względem ludności, religii i pochodzenia nazwy od plemienia pasowało Lesotho, ale do reszty niezbyt mogę dopasować Edit: a może Papua-Nowa Gwinea?
-
Skojarzenia v. 0.3
PostCukier.
-
Skojarzenia v. 0.3
PostKopiec.
-
Skojarzenia v. 0.3
PostWęgry.
-
Skojarzenia v. 0.3
PostEwa.