Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-60 z 63.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• U mnie się naprawił . Wszystko ok.

• Złom zebrany przez sąsiada z układu , moje zostaje ST i paliwo. Gratulację. Obrońcy SzO . Pozdrawiam sojusz. Dnia 02-08-2017 następujące floty spotkały się w walce: Agresor chelmek [CAZADOR] ________________________________________________ Krążownik 2.350 _________________________________________ Obrońca pulsar [Vivo] ________________________________________________ Mały transporter 231 Duży transporter 292 Lekki myśliwiec 399 Ciężki myśliwiec 9 Krążownik 136 Okręt wojenny 16 Recykler 737 Sonda…

• No i w jeden moment wszystko się zmienia ... Graty dla Ciebie , pokonanemu SzO - widac , ze sojusz pomaga % bajeczny , zarówno pod względem solówki jak i RW do wojny Top i bawimy się dalej.

• Wojna jeszcze trwa i teraz ja mogę powiedziec , ze los może się jeszcze odwrocic Oczywiście nie zgodzę się z modliszką , ze wygrywa ten kto mniej blędów popełni My popełniliśmy już kilka , Minionki jeden ( dwa) , ale jakże duży. Jesteście godnym rywalem , trafiliście już nie jednego od Nas , bardzo dobrze się pilnujecie. Ciesze się z takiego obrotu sprawy (wiadome) , ale do ostatniej 1h nie mogę byc pewny wyniku bo wiem jakie zaangażowanie jest z Waszej strony Jedynie co się na ten moment zmieni…

• Nikt nie pisał bo zamiast podziwiac zaangażowanie obronców (ciekawe czy to 1 próba? w końcu prawie 70 układów) , to większośc sie skupiło na tłumaczeniu agresora - LAG. Słyszałem o tym , ale jakby lagu nie było to co by to zmieniło ? Nie łatwo jest wyczuc co agresor zrobi ( chociaz niby to planował ) , ale czy planował wtope ? Wiem , wiem , błędy się zdarzają ( mój laptop na przykład potrafi się zresetowac tuż przed atakiem,nie znam dnia ani godziny) ... tylko , że khz już kilka ich popełnił. Ni…

• Tym razem chyba tak szybko Was nie przebiją Ogromne gratulację. Sądziłem , że 3k to jest już sporo , ale 6k % zwala z nóg I do tego te 200kk na głowę zysku ... mniam. Mówią , że nie wtapia ten co nie robi nic , no ale bez przesady 3 złom ?:D Fakt nie ma leszczy ... leszcze zaczynają się po 5 złomach A mówili , że sojusz R_B jest najlepszym na uni sojuszem flociarzy ...:E mówili ... Odbudowa zapewne będzie i jeszcze nie raz zobaczymy agresora w tym dziale. W końcu top 17 to nadal zajefajne konto …

• Niczym się nie martwię , proszę tylko o nie wprowadzanie w błąd innych... To problem i powód do krytyki ? Jeszcze raz gratulację bo % na solo ciekawy...

• Nie można gratulowac zysku skoro nie wiadomo ile zebrał :))) 30kk pulsar miał na planecie Więc oszukany bilans. % gratuluje , chociaż w układzie łatwiej

• Cytat od Crushader: „da sie wyrzucić, tylko trzeba 2 razy kliknąć/wykonać. Jeżeli chodzi o cofke, to już tak zostanie pewnie. ” W jaki sposób ? Próbowałem wiele razy i nie da się 2 razy kliknąc bo jest przekierowanie

• Dedki dla Zoyki Pozdrowienia dla sojuszu i znajomych. Dnia 30-07-2017 28:71:21 następujące floty spotkały się w walce: Agresor chelmek [CAZADOR] ________________________________________________ Mały transporter 1.151 Lekki myśliwiec 10.000 Krążownik 1.000 Okręt wojenny 1.000 _________________________________________ Obrońca Commodore pl ________________________________________________ Krążownik 5 Recykler 600 Sonda szpiegowska 622 Bombowiec 4 Niszczyciel 200 Wyrzutnia rakiet 10.147 ____________…

• Nie wiem dlaczego macie pretensję o dołączeniu Piwka i Showa do wojny. Oni z Nami wojnę zaczęli i z Nami ją kończą. Dzieki im macie 600 % w wojnie. Gdzie tu nowe siły ? Jeśli ktoś ma problem , że show w niej walczy to zaraz usunę jego 600 % po Waszej stronie. Tego oczekujecie ? Szukacie bezpodstawnej sensacji. To nie jest dołączenie 10 innych graczy ( chodz i do tego mamy prawo). Interpretując Wasze posty mam wrażenie , że zaraz ktoś będzie o to miał pretensję , że QuneR wrócił z urlopu. Ta sama…

• Za pewni byliśmy ? Śmiechu warte i pisanie głupot. To ja czesc z Was mobilizowałem na pw , to ja pisałem na forum , że macie szansę. Skończcie pieprzyć głupoty , że ktoś tu był za pewny. Jakbyśmy chcieli kogoś lać to wybrałbym sojusz o wiele słabszy. Byliście tak jak pisałem na chwile obecną najgodniejszym rywalem. Nikt nie pisał , że jesteście bez szans. Wręcz pisałem , że często "słabszy" leje mocniejszego. Pisałem , że "teoretycznie" jesteśmy silniejsi. Pod względem statystyk , ale one nie gr…

• Sojusznikowi wstyd , że kupił 47 % ? Postawić telepa w kilka sekund nie rozpoczynając wcześniej budowy to już nie sprawa znalezionych eventów Portfel trzeba było ruszyć. Gratulację. EDIT: To nawet jeśli poszła , czy nie poszła ? 2dni 20h to 11 skróceń po 6h - zapewne znalezione od początku gry i czekające na mój lot :D:D:D Nie jestem żałosny . Jeśli ktoś używa anty i kupuję RW ( tak te RW jest ewidentnie kupione) to niech ma odwagę się do tego przyznac Widzę ratownik , że Ty jestes lama nr 1 na …

• chelmek [CAZADOR] vs. lemek [Minionki] ~ 40.66% Dnia 14-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor chelmek [CAZADOR] ________________________________________________ Krążownik 500 _________________________________________ Obrońca lemek [Minionki] ________________________________________________ Duży transporter 128 Krążownik 70 Okręt wojenny 28 _________________________________________ Po bitwie... Agresor chelmek [CAZADOR] ________________________________________________ …

• GF wychodzi z założenia , że ten kto kupił potrafi wydawac na gre. Jesli potrafi wydawac na gre , wyda i na antymetrie. Nie można blokowac kont znoszące złote jajka Sam ostatnio zgłaszałem i dostałem odpowiedz , że mam zgłosic poprzez pw w grze. Tak ... tam zazwyczaj robi się przelewy

• Krucjo płakac teraz nie będziecie , dopiero po wojnie :E:P Patrząc obiektywnie jesteście na chwilę obecną najbardziej konkurencyjnym sojuszem. To , że macie słabszą srednią to sory - a kto ma lepszą od Nas ? Albo porównywalną ? Nie licząc dwóch sojuszy z 5 i 8 graczami jesteście na trzecim miejscu za Nami. L-S już było , pora na Was. Nie widzę sensu rozpisywac się nad tym , że jesteście słabsi ... Każdy od Nas jest słabszy , a wyboru trzeba było dokonac Nie musze Ci mówic chyba , że w niejednej …

• 1. Tag i pełna nazwa sojuszu wypowiadającego wojnę i sojuszu, któremu wojna jest wypowiadana: CAZADOR [CAZADOR] vs Minionki [Minionki] 2. Tagi i pełna nazwa wszystkich sojuszy dołączających się w trakcie trwania wojny wraz z datą i stroną, po której się opowiadają: Sojusz Scream [Scream] dolacza do wojny CAZADOR [CAZADOR] vs Minionki [Minionki] po stronie Cazadoru 22.07.2017 15:45 3. Preferowany system liczenia: system procentowy 4. Warunki zakończenia wojny: 2500 % lub 12.08.2017 5. Minimalny p…

• Gra flotą odpada ... nawet na zwyklym uni , a co dopiero 1x flota vs 3 x eko . Nigdy bym nie zrozumiał takiej konfiguracji gdyby nie było dopalaczy. Teraz to już gorzej niż gra ... szukają kasy oj szukają. Popatrzcie jaka rożnica jest na zwykłym uni gdzie na 5 planetach mam o 1 lvl wyzszy kopalnie. Na takim speedzie x3 to juz będzie miazga. A z dopalaczami? +30 % i bez nich ? Normalny gracz nie ma szans Eko dla gorników - fajnie ...w końcu , ale tez uni dla dopalaczy. Bez nich nikt nigdy czołówk…

• Liga typerów - dyskusje

chelmek - - Piłka Nożna

Cytat od ^Zaborca63^: „Tak patrzę te typy na mecz Polska - Anglia i widzę dużo optymistów mamy na forum ]:-D” Stawiac remis to nie optymizm ...za to 0-4 to pesymizm heh Jak wspomnialem ... obstawianie bez pieniedzy to nie obstawianie. Mozna ryzykowac ... ponadto. Nie umiem patrzec na mecz Polski i zyczyc im wysokiego lania Z drugiej strony wierze w korzystny wynik. Polska jest nieobliczalna. Potrafi najlatwiejszy mecz spieprzyc , a w najtrudniejszym powalczyc o korzystny wynik. Nie mowmy , ze ni…