Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 130.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Bardzo fajna akcja i jej opis Duże gratulacje dla broniących, a dla agresora mniej pewności siebie oraz SzO.
-
Chyba bardziej zacznę przejmować się skanami od Stokrotki Gratuluję udanych łowów, w kupie zawsze raźniej. Obrońcy więcej kawy, żeby nie zasypiał, tudzież nie zapominał o flocie. Przy tych prędkościach odbudowa takiej floty szybko pójdzie , więc mam nadzieję, że latamy dalej
-
Sytuacja na UNI Norma - bany, pushkonta, boty, cwaniaki z H_B i CAZADOR
White Wolf - - DiD Norma
PostNo i uni się wyludnia... szkoda. Dziwnym fenomenem jest to , że pomimo niesamowicie przyśpieszonej ekonomii, ludzie po otrzymaniu złoma rezygnują albo "przejmują" kolejne konto. Przecież w miesiąc od rozpoczęcia bez jakiejś mocnej spiny można natrzaskać 100k pkt... , kiedyś takie ilości to się po pół roku osiągało. Moim zdaniem przyczyną takiej sytuacji jest właśnie niezdrowe przyśpieszenie OGame. Ludzie grają o złote majtki i mają mnóstwo sposobów, by się pushować. Co więcej - niedobory w załod…
-
Cytat od Gwynbleidd: „eh cóż się tam u Was dzieje ? dajcie jakieś RW - szanujemy Was "przeciwnicy" i liczymy na dobrą grę ” Ale wiedzą, że są w stanie wojny? Może warto napisać w grze do kogoś Ostatnią wojnę miło się obserwowało i czytało, miejmy nadzieję, że tu też będzie aktywność drugiej strony.
-
Deuter na sprzedaż
PostWitam, szukam stałych odbiorców płynnego złota (nie chodzi tu o piwo ). Zapraszam do kontaktu na priv w grze lub na forum w celu ustalenia detali. (Ukryta treść)
-
Jest i nasz Bohater Uratował najprężniej rozwijający się dział na forum (zaraz po dyskusji na temat najnowszej aktualizacji) Dzień dobry, Powiem szczerze, że wyczekiwałem tego piątku jak lekarstwa na całe zło na świecie, w końcu będzie można ogarnąć wszystkie zaległe sprawy i nawet zostanie trochę czasu na relaks
-
Cytat od Zla Kobieta: „Mi tam wszystko jedno, czy można wyjść czy nie na podwórko nikt mi nie zabroni ” Podwórko bardzo fajna sprawa. Mnie życie w miasto zagnało, na szczęście blisko tereny zielone, a że mam dwa psy, to teraz one dbają o mnie i zapewniają ruch Jest to niestety mało. Cytat od Superman: „Cytat od Zla Kobieta: „Mi tam wszystko jedno, czy można wyjść czy nie na podwórko nikt mi nie zabroni ” Zabraniam Ci! ” Nie rób tego! Siedząc w domu więcej się pałaszuje - czyli istnieje możliwość…
-
Witam, Pytanie (od analogowego dinozaura, którym jestem) odnośnie kupna antymaterii: Czy kwota podlega opodatkowaniu? jeżeli tak, to w jaki sposób ją rozliczyć? Pytanie wzięło się z rachunku, który otrzymałem na pocztę. Szukałem na forum (oraz w internecie), nie znalazłem informacji, a jest to pierwszy raz kiedy zainwestowałem w anty. Z góry dzięki za pomoc.