Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-60 z 130.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• dzień dobry, dawno nie zaglądałem, ale nic się nie zmieniło z tego co widzę no to

• Witam ponownie Wszystkich. Przeskoczyłem sobie ze zbieracza na odkrywcę jakieś półtora tygodnia temu. Przyrost i korzyści wręcz miażdżą. Naszła mnie następująca refleksja: Najlepszym osłabieniem byłby powrót do 10 ekspów w układzie. Po tej ilości z każdym kolejnym lotem drastyczny wzrost szansy stracenia floty. Oczywiście w sumie 10, czyli na przykład dwóch graczy po 5. Dlaczego? Odkrywca musiałby wydłużyć czas lotu na ekspy do sąsiednich układów. Ponadto zwiększa się ryzyko kradzieży złomu prze…

• Kupię deuter

White Wolf - - Handel Norma

Kupię deuter - proszę o kontakt na priv w grze. Nick jak na forum - przeliczniki do dogadania.

• To jest właśnie ograniczenie dla odkrywcy - można ryzykować i latać nie wiadomo jak wielkimi flotami, w przypadku trafienia dziury strata jest ogromna i czasochłonna do odrobienia. Można też latać flotami mniejszymi i w przypadku niepowodzenia po prostu poświęcić jeden dzień z wydobycia na odbudowę. Liczenie na to, że po trafieniu w dziurę jesteśmy bezpieczni na "X" ekspedycji to duży błąd - a losowość błędów nie wybacza.

• szkoda Wonsatego. Naprawdę równy gość. Tym bardziej, że starcie, na podstawie załączonej konwersacji, nie jest w porządku. No ale od weryfikacji jest support. Tickety pewnie pójdą. SzO Wonsaty i jeżeli faktycznie włam to zwrotu floty.

• Cytat od Muniek: „Jak sie czyta ZAWSZE przy kazdyn otwarciu nowego uni: - bedzie małe zainteresowanie - za szybko - za wolno - uuuu bez handlarza - jest ! z handlarzem - to jest uni jest dla tych graczy i dla tych ale nie dla tych To sie śmiać i płakac chce. ” Daj se pogadać to forum stoi na takich wypowiedziach (no i jeszcze "gratki" oraz"SzO")

• (Ukryta treść) Zgadzam się, dlatego była dopisana dalsza część wypowiedzi Po prostu uniwersum będzie wymagało większego planowania i przygotowania, a mniej szczęścia - mi się podoba, choć obawiam się mniejszego zainteresowania. Jeżeli chodzi o handlarza i rynek to moim zdaniem powinny być dostępne. Opcja bardzo fajna - anty na handlarza można zdobywać na ekspach, a jak ktoś będzie się chciał pushować to rynek mu niepotrzebny.Inni gracze mogą korzystać według zasad.

• O kurczę, floty X2 to trochę wolno. Z drugiej strony nie będzie można liczyć na dzikiego fuksa, tylko trzeba będzie solidnie przygotować atak. No i granie UFSem już nie będzie takie hop siup. I mniej ekspedycji na dzień do o wypuszczenia. Może coś z tego bedzie

• Pustynia

White Wolf - - DiD Norma

No niestety, Uni wymarło. Z drugiej strony nie ma się co dziwić - bardzo dużo nieczystych zagrywek stosowanych jest przez topowych graczy (pushe oraz podstawianie swoich multi w inne sojusze). No i moim zdaniem sam projekt S&D - skończył się lataniem graczy z top20 po graczach z top400 - niby normalne, ale jak ktoś się uczy i poznaje grę, zbudował swoje pierwsze 100 OW, a wleci mu 20k pancy to można się załamać. Podobnie jak ataki mające na celu rozbicie swojej floty o gracza 200 pozycji niżej, …

• Ilość pełzaczy jest zależna od poziomu Twoich kopalni. Mając 50 pól mniej będziesz miał przypuszczalnie 50 poziomów niżej sumę budynków wydobywczych - a co za tym idzie odpowiednio niższą ilość pełzaczy. Można teraformować oczywiście, lecz koszty rosną lawinowo. Elektrownia fuzyjna spisuje sie całkiem dobrze ale to od 16lvl technologii energetycznej - no i pobiera deuter.

• Sroga podstawka - nie pogardziłbym tym kryształem - aż się rozmarzyłem... Gratulacje dla obrońcy Atakującemu SzO - chociaż myślę, że i tak ma czym latać.

• Myślę, że jeżeli gracz wyśle multum rakiet w ilości 1 lub 2 sztuki, to będzie to spam. Jeżeli wyśle cały silos i przeklika go 10 czy 100 razy (za każdym razem wysyłając rakiety w cel) to to spam nie jest - zwłaszcza łączone z atakiem - nawet wysyłane w trakcie ataku. Jeżeli chodzi o sondy to podejrzewam, że spamem będzie namiętne klikanie, by raporty pojawiały się co sekundę lub dwie - przecież nawet podczas sprawdzania jednego raportu pojawi się klika następnych, których nie zdąży się zobaczyć …

• Jak powiedziałeś tak zrobiłeś - nawet zdążyłeś się do sojuszu dołączyć Gratuluję wlotu - konkretny zysk Obrońcy SzO - prędkości Uni duże, dok działa, więc raz dwa na nogi stanie.

• Tak się właśnie zastanawiałem któż też przygrillował w ten weekend Gratuluję wlotu, obrońcy SzO

• @Starrk nie można - gram zbieraczem. A odkrywca bez pełzaczy będzie chociaż o promil słabszy

• Cytat od buleon: „Tak, tylko że jest jeszcze jedna kwestia - pełzacze, rozpruwacze i pioniery. To pierwsze uni, gdzie żeby mieć wszystkie statki, musimy inwestować 500k antymaterii. ” Oj tam, można zbierać z ekspedycji - gram jako zbieracz i znajduję.

• Dzień dobry, proszę moda o usunięcie postu Litka i zablokowanie tematu na 2h

• dzień dobry, dzień dobry Jak tam samopoczucie drodzy użytkownicy działu "Spam" ?

• Nari poważnie? Wszyscy razem nie mamy tyle floty co jeden z was... Nie wiem na kim z naszego sojuszu tak Wam zależy ale napiszcie. Wyjdziemy i założymy inny sojusz,by się zmierzyć. Słabszych zostawcie. EDIT: poza tym w połowie tygodnia urlop miałem wlączyć, bo wyjazd mam... Ilu graczy z flotą tam zostanie?

• Dzień dobry