Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 130.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od cokolwiek: „(...) A jeżeli to jest -50% szansy na piratów - to loty militarne przestają się opłacać - bo otrzymujemy dokładnie to co obecnie dla 10% pz - czyli wartość oczekiwana bliska zeru. ” nie zgodzę się. Ograniczenie występowania piratów nie redukuje opłacalności bitew, lecz po prostu mniej ich będzie. Zysk z bitwy zostaje ten sam, ale rzadziej się trafi. Dalej będzie się wysłać DT z obstawą, bo możesz trafić ale nie musisz. Poza tym możesz brakujące 50% podkradać innym. Teraz też…
-
Pustynia
White Wolf - - DiD Norma
PostTrzeba będzie jednak w astro inwestować i wynieść się gdzieś, gdzie kurdle tyłkami szczekają(?) Taka fajna spokojna okolica przez tyle miesięcy...
-
Pustynia
White Wolf - - DiD Norma
PostCytat od Bli: „(...)A co jest jeszcze wgl najgorsze iż najbliższą fuzja z innym uni raczej szybko nie była;-) ” fuzja będzie miała miejsce dopiero po ostatecznyn starciu Dobra ze Złem, Balerofona z Chimerą, Zygfryda ze Smokiem, Widara z Fenrirem. Wtedy kiedy siła uderzenia zatrzęsie całym Uni, otworzą się wrota do innych światów. Tak zostało wyryte na asteroidzie, którą znalazłem na ekspedycji... Każdy będzie musiał wybrać stronę i zapłacić swoją cenę w krwi i złomie...
-
Pustynia
White Wolf - - DiD Norma
Postniestety sam nie wiem kiedy mnie nie ma, moje działania są nieprzewidywalne nawet dla mnie czasami łapie się na tym, że próbuję własną kolonię przyfarmić.... Jeżeli chodzi o dex to również chętnie go kupię EDIT: no i MarKamOli i jego WRki mają bliżej na kawę, więc pewnie wpadnie pierwszy
-
Pustynia
White Wolf - - DiD Norma
Postwidzę nie ma za wiele chętnych do rozmowy. To pogadam sobie sam ze sobą Dzisiaj znienacka napadły mnie wspomnienia z początków mojej gry na OGame. Aż przysiadłem, jak zdałem sobie sprawę, ileż się tu pozmieniało. Pierwsze kroki stawiałem na uni 19 i 20. Lamieriada poziomu mistrzowskiego tam była FSy na transportuj między planetami długo nie pograłem sfrustrowany ciągłymi złomami... Wróciłem potem na uni 29 i chyba 30. Bardziej doświadczony, sprytniejszy i wyszczekany Bardzo dobrze wspominam soju…
-
Pustynia
White Wolf - - DiD Norma
PostHowgh Ludziska. Żyjecie jeszcze? Co to się podziało na uni? Nie ma za bardzo po kim latać, bo same szeryfy wszędzie i tylko z bandytyzmem na rubieżach walczą, lub się po prostu pilnują. Dexu jak na lekarstwo, trzeba ciułać z wydobycia i liczyć na wsparcie zabłąkanej asteroidy gdzieś na 16 pozycji, a floty ekspedycyjne dużo palą. W sumie ciekawe kiedy zużycie dexu przekroczy jego produkcję ( z uwzględnieniem tego co się znajduje na ekspach - naturalnie statystycznie) Dawać pogadamy sobie chociaż …
-
Start
Postnawet spokojny start na uni. Minęły dwie i pół godziny, a główny sponsor nie ma jeszcze 1k pkt. Na szczęście jest paru pomniejszych Pozdro dla wszystkich grających