Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 821-840 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
[ciach] Cytat od Raiden: „[...]po UF dojdą tu na bank większe koty i moment się ślizgniesz[...] Ale niedługo nauczy się pokory ” Niby nazwę ma po bogu piorunów, a z piorunem ma tyle wspólnego, że chyba synapsy mu popieścił co najwyżej. Zamiast [ciach] na forum, to otwórz mmorpg-stat.eu i sam zobacz, jakie brednie piszesz. Zielu po UF będzie top 2 flotą z minimalną stratą do top 1, więc zastanawia mnie, gdzie tu te "większe koty" Także @zielu75 graty kolejnego trafienia i słowami [ciach] się nie …
-
Nie wyolbrzymiłem nic. Moja teza brzmiała proato: przez Antymaterię te "zawody" - bo chyba tym jest uniwersum eventowe z nagrodami, są zwyczajnie nie fair. Próbujesz polemizować "ale 30 zł to nie dużo". Pytanie nie brzmiało "ile to dużo?" ale Twoja odpowiedź jak najbardziej wpasowała się do mojego założenia. Żeby coś ugrać, trzeba zapłacić.
-
@FILU to nie GF robiło podział dla UF, a nasz polski team (na kolanie) Wszyscy już znamy twój pogląd na ten temat, jaki to oh i ach jest super x1/7 na u68 i czego to reszta nie może pojąć. Więc teraz ty zrozum, że nie każdego rajcują takie śmieszne zmiany w ogejmie jak skok z x1 na x7. O kolejnej fuzji mówisz, a masz jakieś informacje na jej temat? Nie? To po co o niej w ogóle piszesz, skoro nawet jeszcze obecna się nie skończyła. Pozostaje trzymać kciuki, że Nekkar wybroni swoje ustawienie x1/1…
-
UniFusion
Starrk - - DiD Nekkar
Post@xLORD SITHx nikt nie zmądrzał - po prostu nie ma miejsca na u68 Ciekawi mnie sytuacja Quantum, bo Quantum było bardziej zapchane jak u68
-
UniFusion
Starrk - - DiD Nekkar
PostBrawo Nekkar!
-
2 tygodnie temu: Cytat od Art: „Niestety, nie było już czasu na zmianę. Wszelkie konfiguracje migracji zostały już zatwierdzone i przekazane do przygotowania. Przykro mi. ” 9 minut temu: Cytat od Art: „w ostatnim momencie nastąpiła ważna zmiana w planie fuzji obejmującym grupę 5.” To 2 tygodnie temu było "nie było już czasu", a 9 minut temu było "w ostatnim momencie"?