Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 761-780 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
To samo co u kolegi @Drakean - z tym że w przypadku Libry będzie to zaraz 3 lata. Do tego @^Rece ktore lecza^ ty trolujesz czy tak na serio? Cytat: „Obecną relokacja też kosztuje także nie mów ze teraz to ludzie mają darmo!! ” 3/4 uniwersów po fuzji ma od groma darmowych przenosin. Zatem sorry ale coś nie ten teges.
-
Do tego w tych czasach nie można już mówić "skillu", bo ten został ustandaryzowany i jest granica umiejętności, której nie da się przekroczyć, bo po prostu nie ma już więcej do nauczenia się o tej grze. Tu natomiast liczy się czas poświęcony na granie. Kto go poświęci więcej, będzie prawdopodobnie bardziej rozwinięty od innych
-
Jestem odrębną osobą i moim celem jest gra pod kogoś handlem 2:1:1. Nie dlatego, że daje mi to radość, tylko dlatego, że mogę i kij wam wszystkim w oczy
-
Ruda [WINTER] vs. prosty banan [one4one] ~ 4320.34% + Ruda [WINTER] vs. Diesel ~ 1317.12%
Starrk - - Starcia Libra
PostTe dedki dla Adriana @Darth Malack są W święta Mikołaj wyciąga prezenty z worka, a Rudix, jako ten jego pomocny elf, wpierwej te prezenty do wora pakuje...
-
Niestety odpowiedz od administracji jest taka, że rekompensat dla starych 15tkowiczów nie będzie.
-
@Puck energetyczna 21 + fuzyjna 21 = 80k energii Nie musisz mi udowadniać przydatności fuzyjnej na 15tce, bo to całkowicie nie punkt mojej wypowiedzi. Natomiast jest nim rażąca dysproporcja w ilości pól między sterraformowaną 3jką, a planetami 4-12 Mając do dyspozycji nota bene 100 pól więcej, postwiłbym słoneczną na poziomie 36-38 i dopiero wtedy odpalił fuzyjną na jakiś mały %
-
@Daneku25 zatem prześwietl i moje konto, ponieważ i ja się podpisuję rękoma i nogami pod wszystkimi wypowiedziami osób niezadowolonych z tej zmiany, a jestem niejako protagonistą strategii robienia 15tek. Słoneczna nieopłacalna na :15? Kpisz sobie? Gdybym mógł mieć tyle pól co górnicy, którzy przeniosą planety z :8 na :15, to bym postawił wszędzie słoneczną na poziomie pierdyliard.
-
NoSkill [KOMORNIC] & zygunia [KOMORNIC] & pogromca kredek [KOMORNIC] vs. All [AySss] ~ 37607.03% top8 ACS
Starrk - - Starcia U68
PostNo i teraz rozumiem, dlaczego nie szkoda Ci było wtopy na Librze. Bo na całego bawisz się tutaj Graty tutaj i częściej mnie karm na L Chociaż i tu na u68 już mnie nawet nazwali Twoim multi
-
Handlarz premium
PostZainteresowanemu chodzi o to, jak to wygląda w momencie, gdy chce sprzedać metal. Dla 3:2:1 to Deuter jest bazową jednostką. Zakładam, że dla metalu to wygląda 1:0,66:0,33
-
@Bigot no spoko, ale mówisz, że to @ciap zaczepia ciebie, a jednocześnie wklejasz nam rozmowę, w której to ty zaczepiasz ciap. [ciach] Moderator kruszynka:Usunięto wulgarny skrót
-
ciamajdek [WINTER] & Malack [WINTER] & AmstelL [WINTER] & Starrk [WINTER] & markus [KAC] vs. asherl [WarriorS] ~ 1 089 992.94% TOP 1 ACS UNI LIBRA czyli asherla opisanie
Starrk - - Starcia Libra
PostDzięki za lot. Asherlowi SzO, bo to RW to była ruletka - o ile będzie miał chęci. Ave WINTER
-
S&D - wątek dyskusyjny
Starrk - - Seek & Destroy
PostO ile nie podniesiecie wartości nagród z S&D, to branie w nim udziału nie ma większego celu - gram na L, czyli jeszcze moje uni nie jest w tej edycji, ale już teraz widzę, że nie ma dla mnie żadnej sensownej nagrody do wyboru. A w przypadku takiego Q mają i po 2x więcej pkt ode mnie, to ciekawi mnie, co oni mają zrobić