Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 461-480 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
zakupy w Rynku
Post@SimonS GF nie zdążył kodu sam po sobie naprawić, a Ty sądzisz, że ktoś już zdążył skrypt do tego napisać?
-
@FlyMeToTheMoon no i nie masz racji Raidy są elementem MMORPG i wcale nie wprowadzają żadnego wyrównania między ludźmi nołlajfiącymi, a tymi grającymi godzinę dziennie, tylko właśnie je eksponują najbardziej. Dlaczego? Otóż w takich Rajdach najbardziej uprzywilejowanymi graczami są ludzie poświęcający najwięcej czasu na grindowanie oraz robienie zadań, co skutkuje lepszym ekwipunkiem lub bardziej rozwiniętymi umiejętnościami postaci. Czyli de facto MMORPG jeszcze bardziej promuje i nagradza akty…
-
@Mirmir jedyne co wszyscy tu twierdzili, to że bonus dla GS nie odmieni gry w drastyczny sposób, bo jej przyspieszenie czasowe byłoby stosunkowo niewielkie. Jednak z chęcią bym skorzystał z tych ekstra kilku minut Przy tych zmianach najbardziej uprzywilejowanym statkiem jest LM, który otrzymuje ekwiwalent aż 10 poziomów napędu. A może ja sobie tego nie życzę, no bo jak to tak, LM latający z prędkością starego PC
-
Czyli na x6 o minutę szybciej xD @Mirmir uzasadnij proszę Na x1 byłby to lot o 32 minuty szybszy układ obok. Na x2 16 minut szybszy. Na x3 11 minut szybszy, na x4 8 minut szybszy. W czym takie przyspieszenie, które obecnie osiągniesz podnosząc NN o 3 poziomy, mogłoby Ci przeszkadzać? Serio pytam, chcę zrozumieć Twój punkt widzenia.
-
Swój paragraf już opisałem @ziutek_17 aktualka wejdzie też na stare uniwersa jak będzie w końcu dopracowana. SD bombowca przeciwko plazmom nie powinny nikogo boleć, bo... SD nie oznacza ilości plazm, które ulegną zniszczeniu w jednej rundzie, a oznacza jedynie szansę danej jednostki na oddanie powtórnego strzału jeśli wcześniej trafiła w dany typ jednostki, przeciwko której ma SD. W praktyce oznacza to, że bombowiec musi strzelić kilkukrotnie do tej samej wyrzutni plazmy, żeby ją zniszczyć. Czyl…
-
@Latający Holender bo płacz o to jest od początku testów. Niemcy wciskają nam tandetne bonusy prędkości niezmieniające absolutnie nic i jeszcze w dodatku wykluczają z tego GS, bo by przecież leciała o 8 minut szybciej xD @Das140 bynajmniej to nie przynajmniej. Bynajmniej stanowi dobitnie zaprzeczenie, a nie podkreślenie. W zacytowanej wypowiedzi "bynajmniej" jest zaprzeczeniem postawionej tezy (braku przydatności odkrywcy), czyli jest synonimem wyrażenia "ale na początku jest przydatny". Chcąc p…
-
@hajiti Czy ja pisałem cokolwiek na temat płatności? Nie. Nie obchodzi mnie to, czy ktoś kupuje anty, zbiera ją na iwentach, czy też gra całkowicie bez niej. Nie obchodzi mnie to, bo jest to całkowicie obojętne dla kwestii "15tka jest lepsza od innych pozycji". I dlaczego uważasz, że moje porównanie do pracy dziennej lub nocnej jest nietrafione? Bo póki co to Ty wyjechałeś z argumentem spoza tej dyskusji