Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 461-480 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Czyli w takim wypadku Odkrywca na starszych uniwersach wraca do śmietnika koncepcyjnego, z którego z trudem wyszedł dzięki PZ z ekspów. Przy pz 20% nawet na piratach nie wyjdzie się na zero...

• zakupy w Rynku

Starrk - - Zadawanie pytań

@SimonS GF nie zdążył kodu sam po sobie naprawić, a Ty sądzisz, że ktoś już zdążył skrypt do tego napisać?

• Wersja 7.x - dyskusja

Starrk - - Porozmawiajmy o OGame

Kod gry to nie to samo co silnik skryptu RW. A ten się niestety zmienił ostatni raz gdy dodali Szybkie Działa. Potem macie tylko dodatkowe linijki z nowymi statkami

• 5ciomiesięczne uni pyta o fuzje... To Ci powiem: nawet jak ogloszą fuzje, to Indus się nie załapie, bo jest za młode i nie ważne, ile graczy tam gra Dlatego srać na nowe uniwersa

• Wersja 7.x - dyskusja

Czy %pz z expa jest równy %pz uni?

• Wersja 7.x - dyskusja

@PiotrekPe pz wygenerowany w wyniku ekspa jest zbierany przy pomocy recka cze tego statku odkrywcy? Jeżeli statku odkrywcy, to jaką ma ładowność bazową?

• @FlyMeToTheMoon no i nie masz racji Raidy są elementem MMORPG i wcale nie wprowadzają żadnego wyrównania między ludźmi nołlajfiącymi, a tymi grającymi godzinę dziennie, tylko właśnie je eksponują najbardziej. Dlaczego? Otóż w takich Rajdach najbardziej uprzywilejowanymi graczami są ludzie poświęcający najwięcej czasu na grindowanie oraz robienie zadań, co skutkuje lepszym ekwipunkiem lub bardziej rozwiniętymi umiejętnościami postaci. Czyli de facto MMORPG jeszcze bardziej promuje i nagradza akty…

• Wersja 7.x - dyskusja

@Mirmir to dlaczego nie bojkotujesz (w tej proporcji) drastycznego przyspieszenia konwencjonalnej floty?

• Wersja 7.x - dyskusja

@Mirmir jedyne co wszyscy tu twierdzili, to że bonus dla GS nie odmieni gry w drastyczny sposób, bo jej przyspieszenie czasowe byłoby stosunkowo niewielkie. Jednak z chęcią bym skorzystał z tych ekstra kilku minut Przy tych zmianach najbardziej uprzywilejowanym statkiem jest LM, który otrzymuje ekwiwalent aż 10 poziomów napędu. A może ja sobie tego nie życzę, no bo jak to tak, LM latający z prędkością starego PC

• Wersja 7.x - dyskusja

Czyli na x6 o minutę szybciej xD @Mirmir uzasadnij proszę Na x1 byłby to lot o 32 minuty szybszy układ obok. Na x2 16 minut szybszy. Na x3 11 minut szybszy, na x4 8 minut szybszy. W czym takie przyspieszenie, które obecnie osiągniesz podnosząc NN o 3 poziomy, mogłoby Ci przeszkadzać? Serio pytam, chcę zrozumieć Twój punkt widzenia.

• Wersja 7.x - dyskusja

Nie jest to "zmieniacz gry", bo wbrew pozorom nawet te ekstra 5lvli dla kr nie robi tak dużej różnicy w czasie lotu jak mogłoby się wydawać Wciąż nie rozumiem, dlaczego GS jest z tego wykluczone...

• @FlyMeToTheMoon bo to gra MMO i jak w każdej grze MMO największym czynnikiem rozwoju powinien być czas poświęcony na granie. MMO, w którym ktoś grający 1,5h dziennie mógłby bez problemu dogonić lub choćby trzymać się blisko kogoś, kto spędza tych godzin dziennie 20, straciłoby resztę swoich graczy

• @Munio_Uni 1 nie

• Wersja 7.x - dyskusja

Ale odkrywca nie ma bonusu +75% grabierzy z idlaka... Odkrywca ma standardowo z idlaka farming 75% zamiast 50%, co daje bonus w wysokości +50% grabierzy :f

• Wersja 7.x - dyskusja

Swój paragraf już opisałem @ziutek_17 aktualka wejdzie też na stare uniwersa jak będzie w końcu dopracowana. SD bombowca przeciwko plazmom nie powinny nikogo boleć, bo... SD nie oznacza ilości plazm, które ulegną zniszczeniu w jednej rundzie, a oznacza jedynie szansę danej jednostki na oddanie powtórnego strzału jeśli wcześniej trafiła w dany typ jednostki, przeciwko której ma SD. W praktyce oznacza to, że bombowiec musi strzelić kilkukrotnie do tej samej wyrzutni plazmy, żeby ją zniszczyć. Czyl…

• Wersja 7.x - dyskusja

@Latający Holender bo płacz o to jest od początku testów. Niemcy wciskają nam tandetne bonusy prędkości niezmieniające absolutnie nic i jeszcze w dodatku wykluczają z tego GS, bo by przecież leciała o 8 minut szybciej xD @Das140 bynajmniej to nie przynajmniej. Bynajmniej stanowi dobitnie zaprzeczenie, a nie podkreślenie. W zacytowanej wypowiedzi "bynajmniej" jest zaprzeczeniem postawionej tezy (braku przydatności odkrywcy), czyli jest synonimem wyrażenia "ale na początku jest przydatny". Chcąc p…

• Wersja 7.x - dyskusja

Image1.png@Das140 no to przecie fraza Cytat: „odkrywca jest obecnie najbardziej poszkodowany ale olac juz to bo to malo przydatna klasa mi sie wydaje a bynajmniej na poczatku gry” oznacza, że właśnie na początku gry ta klasa nie jest poszkodowana

• Wersja 7.x - dyskusja

@Mirmir jest to bonus liczony tylko do prędkości podstawowej, czyli de fakto 3 lvl NN, 5 lvli NI lub 10 lvli NS. Czyli wbrew temu co się wydaje wciąż to nie jest zrobienie u.gameli z normalnego uni, bo na locie poza US zaoszczędzisz "kilka" minut

• Wersja 7.x - dyskusja

Taktyczna kropka.

• Wersja 7.x - dyskusja

@hajiti Czy ja pisałem cokolwiek na temat płatności? Nie. Nie obchodzi mnie to, czy ktoś kupuje anty, zbiera ją na iwentach, czy też gra całkowicie bez niej. Nie obchodzi mnie to, bo jest to całkowicie obojętne dla kwestii "15tka jest lepsza od innych pozycji". I dlaczego uważasz, że moje porównanie do pracy dziennej lub nocnej jest nietrafione? Bo póki co to Ty wyjechałeś z argumentem spoza tej dyskusji