Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 421-440 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Akceptowałeś OWU, więc masz gówno do gadania

• oj tam od razu sfarmiony...

• Gratz, aż dziw, że nie latasz do S&D

• @Ten Keyra ale ja te niebotyczne zyski liczyłem też w wariancie dla 20% Więc mnie po prostu przestraszyliscie, że może z 20% zmienili do 2 czy coś takiego

• @---Webber---, @Ten Keyra ale o co chodzi? W aktualizacji nie było mowy o żadnych zmianach w walce z piratami lub obcymi

• Wersja 7.x - dyskusja

Starrk - - Porozmawiajmy o OGame

Ja proponuję rzucić ten temat już w pi... I poprosić Arta, żeby jednak nie dawał nam informacji o aktualizacjach tego bubla. Niech pokażą dopiero finalną wersję. Bo zmiany zmian zostały zmienione i każda klasa wygląda o 180 stopni inaczej, niż na początku. Od fazy intrygującego podekscytowania aż po obecną żenadę i wstyd

• Wersja 7.x - dyskusja

no to nie umiesz maksymalizować zysków

• Wersja 7.x - dyskusja

@pekin na tym forum nie ma ani jednej osoby, do której odnoszą się Twoje słowa

• Wersja 7.x - dyskusja

No generalnie to w tym momencie to by mogli pełzacze wypełzać z powrotem do śmietnika koncepcyjnego, a wyciągnąć coś typu mega/giga/hiper/ultra/super(niepotrzebne skreślić)-transporter. Owszem, obecnie w DT mam 50k ładowności, no ale każda kolejna aktualizacja dąży do zrobienie z tej gry, olaboga, u.gameli. Więcej, szybciej. To i statek ze zdecydowanie większą ładownością również mógłby się przydać. I generalnie już mnie nie interesuje kwestia "wyparłby MT lub DT", bo... nikt i tak nie korzysta …

• Wersja 7.x - dyskusja

Owszem, @ciap dalej wymieniając deuter można będzie maksymalizować zyski, ale czy nie sądzisz, że tak drastyczna różnica wartości dexu z dzisiejszego 10kkk będącego odpowiednikiem 30kkk mety lub 20kkk krisu do poziomu, który wręcz miesza paliwo z błotem, gdzie 10kkk deu będzie warte 7kkk metalu lub 5kkk kryształu, czy nie sądzisz, że w takim wypadku relokacje na 15tki i stawianie na wydobycie deuteru stanie się tylko takim elementem kosmetycznym, dla perfekcjonistów, którzy chcą mieć idealnie ro…

• Wersja 7.x - dyskusja

@ciap znaczenie jest takie, że handlarz tam za deuter chce Ci dać mniej niż zerooooooo (aż by się chciało zaśpiewać xD) 0,7/0,5/1 proponował Ja rozumiem, że to wciąż będziesz mogła wymienić na kryształ, ale nie oszukujmy się, zmieni to całkowicie obraz ekonomii ogame, jaki znamy do tej pory.

• Wersja 7.x - dyskusja

@ciap dochodzą mnie słuchy, że na becie handlarz oferuje maksimum/minimum oparte na średnim przeliczniku na rynku

• LEDA - FALA

Starrk - - Błędy w grze

@FIN1.pl ale ty rozumiesz, że za błędy gry, a już tymbardziej za naprawianie ich nie odpowiada team? xD

• Wersja 7.x - dyskusja

@wampek widełki między graczami to twór sztuczny stworzony przez Team każdej społeczności, aby nie dochodziło do nadużyć. Stąd są różne widełki w różnych społecznościach. No jeżeli po aktualizacji zniknie handlarz, lub jeśli dalej jego widełki będą powiązane z rynkiem, to już nawet nie tyle, co team będzie musiał się zgodzić na przywrócenie starych przeliczników, ale nawet będzie musiał jeszcze bardziej pomniejszyć dolny przelicznik. Z 2,5:1,5:1 do starego 2:1:1 aż po (w tej sytuacji tak jak to …

• Wersja 7.x - dyskusja

Czyli przed aktualizacją trzeba wymienić dex na kris

• @---Webber--- obecnie atakujący też dostaje pole wrakowe

• Ponieważ poprzednim razem nie było takiej dyskusji i nikt nie wnosił specjalnie sprzeciwu Czy powiedziałem jak moi przedmówcy, że nie zgadzam się na dodanie Cię do S&D? Czy też powiedziałem, co osobiście o tym sądzę? Moderator Neferet:Posty połączyłam

• Tak jak ciap lubię, tak również uważam, że zdecydowanie czym innym jest celowe zapisanie się na ostatnią chwilę, jak to miało miejsce z większością tu obecnych, a czym innym jest to samo z dodatkiem "nie zdążyłem". Właśnie mając na uwadze losowe zdarzenia niezależne od nas, każdy wpisujący się na ostatnią chwilę ryzykował tym, że najzwyczajniej w świecie nie zdąży. Na samolot można przyjść w sumie na ostatnią chwilę, co by nie tracić za dużo czasu na lotnisku, ale jak po drodze byśmy złapali kap…

• Ładny strzał, szkoda że na tweezem Zysk bardzo fajny mimo niecalego złomu, więc top i nie zaśpij

• Mi to lotto, będzie nierówno