Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 381-400 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• @wampek GF nie działa na polskim rynku, jako że nie posiada tu fizycznej siedziby. Kupując Antymaterię korzystasz z usługi © 2020 Gameforge 4D GmbH - Niemcy , czyli de facto kupujesz bezpośrednio w Niemczech. Doucz się cosik, zanim zaczniesz się wymądrzać

• @wampek skoro masz takie myślenie, to dlaczego jeszcze pozwu nie złożyłeś? Tylko pamiętaj, że koszty sądowe będziesz musiał opłacić w euro, a nie w złotówkach. Bo chyba nie myślisz, że sąd weźmie stronę kogoś, komu się wydaje, że powinno być tak a nie inaczej niźli firmy, która daje Ci regulamin do zapoznania się i zaakceptowania, a Ty go akceptujesz i potem kwiczysz.

• błąd rynku

Starrk - - Błędy w grze

@wampek z tą różnicą, że tu nie kupujesz gry ani nawet dostępu do niej

• Miotacz laserowy i miotacz plazmy to jakaś broń nieistniejącej piechoty?

• @Wrum GF będąc na kolanach jest jednocześnie bliżej interesu

• Jestem w trakcie czytania tematu, więc odniosę się do bieżących treści: 1. Duzi obcy zawsze wygrywają (jeżeli lecisz LM to spuszczają niemiłosierny łomot. Wszystko inne niż LM nie wraca z takiej bitwy) 2. Średni obcy wychodzą na zero tylko z Lmami, cała reszta przynosi straty 3. Duzi piraci wychodzą na zero tylko z Lmami, cała reszta dostaje łomot. Czarna dziura to zjawisko częstsze niż się większości z was wydaje. Statystycznie 1 na 400. W praktyce dziurę dostałem po 850 expach. Natomiast dwóch…

• Pozostaje mi przyznać Ci rację Niestety przez taką skrajność, jaką jest 1 Bombowiec strzelający dwudziestoczterokrotnie, otrzymujemy średnią na poziomie 5,2 (ponieważ statki należy traktować jedynie jako liczby całkowite) O dziwo muszę się zreflektować, ponieważ od początku wiedziałem, że ilość SD oznacza średnią ilość oddanych strzałów, natomiast w zamieszaniu całkowicie zmieniłem fronty Otóż głównie chodzi mi o to, aby pamiętać, że strzał nie oznacza zestrzelenia (w większości przypadków), czy…

• Nie tak działa prawdopodobieństwo i statystyka Zakładając, że leci o wiele, wiele więcej Bombowców ( )* na obrońcę mającego same Wyrzutnie Plazmy, to 1 Bombowiec ma raptem 0,32% szans na oddanie pięciu strzałów. Uwzględniając tę archaiczną mechanikę gry, mamy sytuację, w której 100 Bombowców leci na 1 WP. Tylko 32 Bombowce wystrzelą pięciokrotnie. Pozostałe 68 odda cztery strzały i mniej. Jeżeli chcemy uśrednić wynik, to musimy celować w to, co jest w stanie osiągnąć 50%. Odpowiedź brzmi: 3. Lec…

• Przede wszystkim system SD byłby bardziej czytelny, gdyby był podany procentowo, dokładnie tak, jak to wynika wg wzoru. 1 Bombowiec mający 5SD przeciwko Wyrzutni Plazmy nie strzela do niej +-5 razy, a ma 80% szansę na oddanie kolejnego strzału po trafieniu tej jednostki. Pancernik ma 85,7% szans przeciwko OW. KR 83% vs LM NS 50% vs PC GS 99,92% vs SS GS 99,5% vs LM GS 99% vs CM GS 96,97% vs KR GS 96,67% vs OW GS 96% vs Bomb GS 80% vs NS GS 93,33% vs PC GS 96,67% vs PI GS 90% vs Rozk Jak na moje …

• Nie mylić z Grą o Tron lub z Iron Manem, to dodatkowe "r" w środku nie jest tu bez kozery Prawie już to rozszyfrowaliście, oprócz małego szkopułu - ponowny strzał z Szybkiego Działa nie jest odpalany po zniszczeniu danej jednostki, a po strzeleniu do niej. Szybkie działa to nie system "instant kill" a jedynie "losuj ponowną szansę na oddanie strzału". Zatem bonus, jaki dostał bombowiec, można rozbić o kant dupy. Szybkie działa przeciwko Wyrzutni Plazmy, do której ten Bombowiec musi strzelić i ta…

• @psycho Excell

• Czyli raczej nie chodzi o x21 a o x3, czyli de facto 300%, gdzie te dwa zera musiało gdzieś zjeść w trakcie wstawiania postu przez team...

• @dexPL jesteś pewny, że byli to Duzi obcy a nie średni? Jeszcze ow się nadają do koszenia małych i średnich piratów oraz małych obcych

• @'dexpl" Duzi obcy kasują Twoją flotę niezależnie od tego, co wyślesz (może poza samym składem cywilnym) LM mają za to szansę wyjść na zero z dużych piratów, którzy też spuszczają łupnia innym składom flot

• Nie

• * Surowce * 78 * 29,10% * Flota * 55 * 20,52% * Antymateria * 22 * 8,21% * Handlarz * 0 * 0,00% * Nic * 52 * 19,40% * Opóznienie * 14 * 5,22% * Przyspieszenie * 9 * 3,36% * Piraci * 19 * 7,09% * Obcy * 8 * 2,99% * Przedmiot * 11 * 4,10% * Czarna dziura * 0 * 0,00%

• Wersja 7.x - dyskusja

Starrk - - Porozmawiajmy o OGame

Widzę, że mój projekt skupu LM stał się już sławny No cóż, skoro konto top 2 lub top 3 to "słupy" do skupowania LM wg was no to pozdro i polecam przeczytać definicję pushu xD

• Wersja 7.x - dyskusja

Starrk - - Porozmawiajmy o OGame

@@Piciu nie testowałem, bo nie tylko na papierze, nie tylko w praktyce, ale już nawet z samego założenia Bombowce są bez sensu

• No i wnioskuję o zmianę nazwy tematu, gdyż obecny wprowadza graczy w celowy błąd! Otóż nie są to przyrosty roczne, a jedenastomiesięczne!!

• Eee, trzeba było mówić, że grudnia liczyć nie będziesz, to bym się klikał ostatniego listopada... Ale z drugiej strony sama nie wiedziałaś o tym wyśmienitym wynalazku, jakim jest v7