Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 341-360 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
@Ojczyznoslaw a tu akurat jesteś w błędzie Kiedy Tobie na falę idzie 1h08min, to na x1 potrzeba 1h48min. Czyli po 16tu godzinach Ty zrobisz 14 fal, a oni 9. Przy 9 falach możesz przyfarcić i zarobić tyle sury, żeby zapchać 15cie stoczni na kolejne 24h. Fakt, że nie zapchają tych stoczni panckami jest spowodowany jedynie tym, że takich flot po prostu nie ma na x1
-
graty @atas! Ale jak się pytałeś, co trzeba zrobić, żeby dołączyć do WINTER i Ci odpowiedziałem, że trzeba się przypucować Rudej, to nie miałem na myśli kasowania jej multikont... SzO @Ruda, ale karnego jeżyka nie będzie, bo w sumie wina @AmstelLa, który Ci siedział na koncie i zapomniał odświeżyć drugiego okienka
-
Myślę, że wtedy starczy obserwacja i solidne notatki: o której znikła flota, o której zniknął właściciel floty, o której wróciła flota, o której wrócił właściciel floty. Popełnisz błąd, a wtedy dostaniesz ogon na tę samą sekundę co powrót floty z niewidocznego PZta Do tego nawet na x1 GS układ obok może zejść poniżej 8 godzin, więc... pozostaje odświeżanie co maksymalnie 4 godziny, bo inaczej niszcze wpadną przed powrotem FSa i po zawodach
-
Podziękowania dla PalownikaSmoleńskiego. Pozdro dla sojuszu, znajomych i dostawców (zarówno biernych i aktywnych ) Agresor Starrk [WINTER] ________________________________________________ giphy.gif Gwiazda Śmierci 25.000 _________________________________________ Obrońca Geologist Gliese giphy.gif ________________________________________________ Mały transporter 6.814 Duży transporter 50.040 Lekki myśliwiec 4.244 Ciężki myśliwiec 1.448 Krążownik 115 Okręt wojenny 124 Recykler 1.000 Sonda szpiegow…
-
TOP2 SOLO: SharpShadowOfTheFog [WINTER] vs. rest [TEREFERE] ~ 714 780.01%
Starrk - - Starcia Libra
PostCytat od un_rest: „Poza dziwnym wylogowywaniem, nie wiem moze kazdy ma tak ze pare razy dziennie musi sie logowac... Tak wiec jak kazdy wie granie na jednym uni z GO zawsze bedzie budzilo watpliwosci. ” Hakiery go zezłomowały, a on za pisanie prawdy jeszcze bana wyłapał
-
TOP2 SOLO: SharpShadowOfTheFog [WINTER] vs. rest [TEREFERE] ~ 714 780.01%
Starrk - - Starcia Libra
PostKolegi nikt nie pytał o imię, bo to ostry cień mgły Graty
-
Na przykladzie Libry widac toak na dloni. Kilku graczy wrocilo do gry i zdecydowana wiekszosc "flociarzy" na urlopach siedziala. Dali te klasy, zaczeli sie pompowac, pewni gracze odpuscili gre i nagle stopniowo te urlopowane konta zaczely schodzic z urlopow i graja do dzis. Magia po prostu smile.png Graty "flociarzu"
-
OBRONA: Starrk [WINTER] & ciamajdek [WINTER] & AmstelL [WINTER] vs. Ruda [WINTER] ~ 2493.88%
Starrk - - Starcia Libra
PostLeć z WINTER w ACSie mordo, mówili... Będzie duuuuży zysk mordo, mówili...