Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 281-300 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
O, lot GSami w 20 minut zamiast w 2 godziny. Bierę wszystko!
-
Rework klas
Post@Star Lord ale Ty tu widzisz w ogóle wypowiedz jakiegokolwiek członka teamu? (już nawet nie mówiąc o adminach broniących niemców)
-
@cokolwiek no założyłem, że bym przy okazji podniósł MSBN z 9 na 14 Wiem, że mój post może wyglądać jak puszenie piórek, ale... Wiek w dniach: 1658 Tak wyglądają realia end-game na OGame. Gdybym nagle potrzebował mieć dostępne 20 dodatkowych pół, to na tym etapie gry mam wystarczające zasoby, żeby na 15tce postawić tyle satelit, żeby klikać kolejne poziomy terraformera. Gramy obecnie w u.gamelę. Brakuje tylko uni x10 i x100, ale pewnie i to w swoim czasie otworzą niemiaszki.
-
Co do opcji "p2w" wrzucę od siebie 3 grosze: otóż ta opcja jest... gówno warta Na Librze najpierw kolonizowałem duże trójki, waliłem terraformery do 10-12lvl i przenosiłem na 15tki. Na tamten czas to był najlepszy sposób na 220 pól na 15tce. Na tamten czas. Bo kilka miesięcy pózniej otworzony został Merkur, a wraz z jego startem wgrana została aktualizacja znacznie zwiększająca rozmiar skrajnych planet. Na tamten czas. Bo potem nadeszła fuzja i biedakom brakło miejsca do kolonizacji na i tak pus…
-
Kolejne atomowe fajerwerki z programu parad wojskowych Agresor Starrk [WINTER] tenor.gif ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 55.000 _________________________________________ Obrońca teresa282 [ITEK] ________________________________________________ Mały transporter 1.568 Duży transporter 27.946 Lekki myśliwiec 284.941 Ciężki myśliwiec 36.004 Krążownik 1.664 Okręt wojenny 10.522 Recykler 2.398 Sonda szpiegowska 129.841 Bombowiec 710 Satelita słoneczny 4.192 Niszczyciel…
-
giphy.gif Miał być piątak do przodu, ale najpierw Aramis zrobił się cały blady na widok drugiej fali, a potem to się w ogóle obraził chyba i zalogował Puszenie piórek, parada wosjkowa, pokaz siły, zatem... przedstawiam popisówę niczym w ZSRR 30-tego października 1961 roku: Agresor Starrk [WINTER] g1ZR.gif ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 55.000 _________________________________________ Obrońca Aramis GrandAdvancedHoneybadger-size_restricted.gif ___________________…
-
Cytat od cokolwiek: „PS. A manager projektu jakiś jest - bo to z nim chyba art ustalał blokowanie tolerancji. Po jakości produktu tego nie widać - ale tak to jest w niskonakładowych projektach. ” Z nikim z góry tego nie konsultował, bo ma władzę ustalania własnych zasad gry, o ile nie kolidują w rażący sposób z odgórnymi zasadami GF
-
Rework klas
Post@cokolwiek o to to, to miałem na myśli Forum EN jest teraz od takich rzeczy