Wyniki wyszukiwania 241-260 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Cytat od Muniek: „Item to przedmiot. Pytał o przedmiot 100% surki. Nie ma czegos takiego. ” Zg6KqXv.jpg jak na moje to ewidetnie jest przedmiot tudzież item
W teorii na ten momoment by wystarczyło, żeby 20 graczy powyżej 1kk pkt wybrało wspólnie jedno uniwersum, a stałoby się ono "więzieniem" dla większości topek OGame, bo byłoby to jedyne uniwersum, na którym by nie byli w top 20, czyli de facto jedynym uniwersum, na które mogliby się przenieść
Patrząc na statystyki to nawet Tobie brakuje 4kk pkt, żeby mówić o poziomie, kiedy latanie PC jest uzasadnione W tym wypadku jedynym uzasadnieniem jest fakt, że PC mogą mieć inne zastosowanie niż CM/DT
Cytat od prepare ur anus: „duże RW po obu stronach na minus ” do tego piłem No i latanie PC to marnowanie surowca, jako że realny PZ spada z 20% do 16,47%. 3,53% mniejszy PZ na każdym jednym RW zrobionym PC w porównaniu do slotów metal/kris.
Duże Piraty są zyskowne dla odpowiedniego składu u Odkrywcy. A jak obecnie zarabiać na RW u Odkrywcy to wam wyjaśnię, jak trochę jeszcze odskoczę w punktacji i się dowiemy, jak będzie wyglądało uf E: Również zauważyłem u siebie znaczny wzrost w ilości występujących opóznień, ale... za wcześnie jeszcze, żeby mówić o statystyce tutaj
Pragnę zauważyć, że trolowałeś o zakończeniu ekspów w momencie, gdy kwitły najbardziej. Więc skoro wtedy nie było żadnych wyliczeń, które by miały odzwierciedlenie w rzeczywistości, tak i teraz można znalezć odpowiednie zastosowanie i się adaptować do nowej sytuacji
No a mówiłem @DeKi, że teraz moja kolej na złomowanie tych GSów. A tak to przed kolejkę się wepchałeś i cały misterny plan w pi... Teraz już wiedzą, czyje to konto... Gratulacje, poprzeczka zawieszona wysoko. Przetopu no i współczucia somsiadom od jutra
Cytat od Fake_Taxi_u_ Turka: „Analizując zmiany, dochodzę do wniosku, że wystarczy zmienić klasę na inną niż odkrywca aby uniknąć redukcji dotyczącej piratów i obcych. Co prawda nie będziemy mogli budować np. pionków ale czy będziemy mogli zebrać złom z ekspedycji inną klasą niż odkrywca lecąc tam w ciemno? ” Tak, będziesz mógł latać w ciemno. Różnica polega na tym, że Zwieracz/Generał mają 10 RW po 10%, a Odkrywca 5 RW po 20%.
Mam zaszczyt przedstawić Wam, drodzy czutelnicy, szczyt kunsztu i myśli strategicznej - crème de la crème WINTER. Starrk wypatrzył lot Rozpruwaczy, wyliczył powrót i postanowił rekreacyjnie skrzyknąć ekipę na kontrę. Efekt przedstawiamy poniżej. Cytat od ciamajdek: „Ave Winter ” Cytat od AmstelL: „Rozporków nie ma, ale i tak może być Pozdro dla Winter Dedki dla Rudej ” [ciach] Agresor AmstelL [WINTER] ________________________________________________ Okręt wojenny 420.000 Pancernik 333.333 ______…
@edes ściągneli urlopy na wszystkich idlerach, nawet na tych co miały flotę. Raban był i przez dobre 4-8h po fuzji można było bić flotowe zidlowane konta, ale w miarę szybko to wyłapali i ponoć za dużo krzywdy nie było. Floty idlerów, które spadły miały wrócić, a sura agresorów wyparować.
@Dobrygracz Panie, z czym do ludzi? Team nawet nie bierze udziału w dyskusji My, tutejszy plebs, tak sobie po prostu teoretyzujemy. I będę się twardo trzymał wersji, że podstawowym kryterium fuzji powinna być prędkość floty. Jeżeli zasób ludzki by pozwolił to bym zrobił x1 30%, x1 70%, x2 30%, x2 70%, x3 70%, x5 80%.
PZ z obrony powinni wprowadzić na każde uni @TaurekGary nie rozumiem w Twoim planie czynnika, który pchnął Cię do modyfikowania ustawień obecnie najstarszego uniwersum x2 70%, zamiast zrobić go bazą docelową prędkości x2.
Jak tak widzę tych wszystkich ukontentowanych ludzi to kojarzy mi się z tym: Adnotacja-2020-08-09-103142.jpg I wez tu teraz tłumacz wszystkim nosaczom sundajskim, że wyłączenie klasy to nie to samo co balans...