Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Kefi666 [WINTER] & AmstelL [WINTER] vs. Charlie [Requiem] ~ 348346.28% PB SOLO + cycki :)
Starrk - - Starcia Libra
PostJeszcze tak fatalny weekend mi się nie zdażył, żebym zapomniał o tylu kontach na raz... No cóż... Graty Kefi!
-
@kasai otóż nie widzę tu nigdzie pompowanego ego, bo ten sam żart robiłem w 2018. Pokazuję tylko ile warte są rangi na forum jak i forum samo w sobie. Osobiście nie wyrażam chęci i proszę o nie włączanie mojej kandydatury do udziału w tym cyrku No chyba, że do wygrania będzie coś, co rzeczywiście ma znaczenie, jak na przykład poziom budynku/badania lub zastrzyk anty No i najlepszy jest tylko jeden, @Darth Malack
-
Jako że mam znajomych w Teamie to możemy zamknąć temat. Zrobiliśmy naradę i policzyliśmy głosy. Właścicielem tytułu "Najlepszy gracz Libra 2020" staje się niniejszym @Starrk oraz dostaje on dożywotni zapas Antymaterii ze względu na nieoceniony wkład w rozwój projektu. nxjiPB3.jpeg Także ten, tyle są warte te konkursy o rangę na forum
-
offtop Czy kandydatury Generałów, którzy wysłali horrendalne ilości Recyklerów za 0 deuteru będą brane pod uwagę? Czy kandydatury Zbieraczy, którzy co i rusz mają darmowe wydobycie nocne będą brane pod uwagę? Czy kandydatury idlerów będą brane pod uwagę? /offtop Zgłaszam AmstelL @AmstelL, żeby mu zepsuć tytuł na forum
-
jumek1916 [Veto] vs. elblackened [CDnDR] ~ 18194.84% - FARMING + ZBIÓRKA
Starrk - - Starcia Nekkar
PostWidzę, że nie zwalniasz. W tym tempie to chyba szykujesz się na fuzję z V/Q?
-
TOP1 x1 PL - jumek1916 [Veto] & Apeiron [Veto] & agatamakar [Veto] vs. Przemytnik_Betonu [B_B] ~ 487572.73%
Post@Apofis na Nekkar jest 30%, na u68 jest 40%. Więc to nie to samo
-
TOP1 x1 PL - jumek1916 [Veto] & Apeiron [Veto] & agatamakar [Veto] vs. Przemytnik_Betonu [B_B] ~ 487572.73%
Post@zygunia też dla mnie to dziwne, ale nasza topka była w ten sposób liczona, żeby nadążyć za resztą społeczności OGame, gdzie ST liczone są nie w procentach a w TD właśnie
-
PostNo neistety @zygunia to Ty jesteś w błędzie Jumek TD: 240.603.497.000 Kromak TD: 240.505.122.000 Jumka TD jest większy. Gdybyś nie wiedział, topka nie jest prowadzona ze względu na %, bo ten zależy od ustawień poszczególnych uniwersów, tylko od TD właśnie
-
@Avinashi niestety jakkolwiek słusznie by Twój wywód brzmiał, to niestety przegrywasz razem z innymi jeszcze w przedbiegach. Jedyne do czego ma prawo osoba kupująca antymaterię to aby ilość anty i pieniędzy przy zakupie się zgadzała. Tylko za tyle jest odpowiedzialne GF i niestety jest to ujęte w regulaminie. Firmy ani Teamu nie obchodzi co się dzieje z tą antymaterią pózniej, bo gracz nie ma żadnej podstawy do żalów lub walki o zadośćuczynienie. Niestety społeczność to dojne krowy.
-
PostGratulacje jumek! Widzę, że wizja oddania mi zysku po fuzji zaowocowała takim lotem Popraw tytuł, bo to nie jest Top 1 Nekkar. To jest Top 1 x1 pl - bo liczą się straty ogólne obu stron (TD) a nie procent