Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 281-300 z 307.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Djablica
Djablica - - Archiwum CT
PostCytat: „TrX98 napisał(a) Ale sie tu zrobiło zielono No to teraz ktoś wpisze z poza tego kręgu Hmm o co tu by cie spytać Miasto czy wieś??? :E” Zarówno miasto jak i wieś mają swoje zalety . W okresie wakacji , wypoczynku , zdecydowanie wieś , w czasie nauki szkolnej , pracy miasto . Supermen , hah może i mnie kiedyś widziałeś , ale innej fotki nie mam . Hm a może ja Ciebie też widziałam ????
-
Djablica
Djablica - - Archiwum CT
PostSupermen Jasne , że wiem gdzie to jest mieszkasz tam ??? haha nawet nie sądziłam , że tyle osób w teamie jest tu z okolic
-
Djablica
Djablica - - Archiwum CT
PostCytat: „Goldbluszcz napisał(a) Słowa na które czekasz?” Pytanie kwalifikuje sie po rozprawkę na 4 strony przynajmniej Tak więc przygotuję sie do odpowiedzi najpierw na brudno
-
Djablica
Djablica - - Archiwum CT
PostCytat: „Angelique88 napisał(a) Juz jest zielona Djablica teraz chyba czas na zielonego Aniolka, prawda ?:)” No jasne ... nawet nie pytaj
-
Djablica
Djablica - - Archiwum CT
PostDokładnie Angelko .. Dziś mija miesiąc i co w związku z tym ??????????? jakie decyzje ????? Zieleniaki są super , czekam na Ciebie
-
Djablica
Djablica - - Archiwum CT
Postdolce Taniec z Gwiazdami czy Gwiazdy tańczą na lodzie? hhmm jak oni śpiewają Turles fajnego mam avka rewelacyjny Jeffik Lubisz M jak Miłość? Podstępny A może wolisz Pierwszą Miłość? to ja może nieśmiało Mode na sukces obstawię Pawlq Co tak piękna kobieta robi w teamie ? Nie szkoda Ci czasu na komputer .. oj , oj , ktoś nie popatrzył na fotkę hahaahha pytasz co robię ?? ano straszę zieleniaków hhmm ciekawe czy ktoś się boi
-
Djablica
Djablica - - Archiwum CT
PostCytat: „Tommy18 napisał(a) ejj... moje pytanie zostalo pominieta :P” Tommy patrz mój przedostatni post yyyy znaczy dwa posty wyżej Uriziel Przymkniesz piękne oczko jak Ci pospamuje w DiDzie ależ bardzo Ci dziekuję , nie musisz się przemęczac haha Dolce moje pytanie: Wielkanoc czy Boże Narodzenie? - uuff i tu tu okropne obżarstwo ale Boże Narodzenie ZabioreCiButy Skad sie bierze dobro?? dobro to ja skad sie bierze zlo?? to proste zło się budzi , gdy się nie wyśpię Little Princess - jak narazie zd…
-
Djablica
Djablica - - Archiwum CT
PostCytat: „joteaven napisał(a) Dlaczego skusilas sie na team dopiero po moim odejsciu? Minelysmy sie :)” Jotuś , tak wyszło , ale mam nadzieję , że kiedyś zatęsknisz i wrócisz Liczę na to Jotuś i czekam na Ciebie Dolce co ja myślę o Waszym spamiku hhhhmmmmmm ...... więc ja myślę , że pewnego pięknego, słonecznego dzionka się przekonacie co ja myślę hah
-
Djablica
Djablica - - Archiwum CT
Posthhahahah Boszeee Neutrino , daruj Przecież mimo obietnic nawet nie zagłębiłam się w lekturę żeby Cię pognębic A Ty mi sie tu normalnie odgrażasz hhhmmm A jak słodka będzie ta zemsta ?? cytat: Kto dziś plącze Twoje myśli? hhhmmm ktoś kogo uwielbiam No uchyl rąbka tajemnicy nie badź taka:) Nie ma takiej opcji nie powiem Zebra ma czarno-biale paski czy bialo-czarne? Tommy18 o jest tak . Jeśli spojrzysz z przodu to będzie czarno-biała , jeśli zaś od tyłu biało-czarna Pisalem w DiD ale odpowiedzi sie…
-
Djablica
Djablica - - Archiwum CT
Postdolce .. moje pytanie: McLaren czy Ferrari? Podstępny hhmm Ferrari Goldbluszcz Lubisz robaczki, żuczki itd.? a nie wystarczy , że lubię szczurki , jaszczurki , węże i temu podobne ?? robaczki sobie jednak daruję Pro Noob Zaskoczony bylem kompletnie jak sie zaczaiłem z Opkiem^^ i jeszcze taka skromna^^ ze łatwo nie bylo^^ poprostu zazdroscic takiej dziewczyny w zielonych! .. aż na pamiątkę sobie zachowam Twoją wypowiedz w razie jakiś wątpliwości w przyszłości dziękuję
-
Djablica
Djablica - - Archiwum CT
PostA wiesz ze od jakiegos czasu mamy new forum ? ladnie sie sojem interesujesz ladnie Master wiem , że mamy drugie forum nie rób ze mnie ignorantki hmm nazwałaś mnie spamerem jednym mam się cieszyć czy strzelić focha ? Podstępny dolce raczej obstawiam póki co pierwszą opcję na fochy przyjdzie czas
-
Djablica
Djablica - - Archiwum CT
PostUriziel Co lubisz robić w długie zimowe wieczory Podstępny wyleguje sie pod kocem co by resztki ciepła ze mnie nie uleciały (jak ja nie lubię zimy) lubisz pisac w tym temacie?? ogólnie lubię pisac jakie pytania sa najbardziej meczace?? hmm chyba nie ma takich ulubiony dinozaur yyyyyy hhhmmm .... rzułfik motor-samochod? zdecydowanie samochód ksiazka-film? jeśli dobre i to i to PS:Teraz juz wiem czemu do nas na forum nie zagladasz Quasimodo osz ty ! Masterku a co to za insynuacja wiesz , że forum …
-
Djablica
Djablica - - Archiwum CT
Postczemu nie odpowiedziałaś na moje ostatnie pytanie ? dolce- spamerze jeden haha ZADEN Goldbluszcz (boszee wreszcie się nauczyłam pisac Twój login ) Umiesz zrobić fiflaka? Jasne , rzeczy niemożliwe od ręki . tylko na cuda musisz trochę poczekac ZabioreCiButy A kogo uwielbiasz mozna wiedziec?? hhmm z czystej skromności tylko nie wymienię siebie
-
Djablica
Djablica - - Archiwum CT
Postczemu tylko jedna fotka?? beda nastepne?? Daj rzesz ludziom ochłonac po przeżytym szoku haha gdzie najczesciej spammujesz?? spam ???? a feee (nadal uwielbiam uni 44 ) Kto dziś plącze Twoje myśli? hhhmmm ktoś kogo uwielbiam
-
Djablica
Djablica - - Archiwum CT
PostJak oceniasz zieloną stronę mocy? <rozpisz się> Rodzio zielona strona mocy jest bardziej fascynująca niż ktoś może przypuszczac hmm sojusz Corleone Podstępny nazwa przypadkowa czy fascynacja filmem Godfather ? Podstępny - ten sojusz to nic przypadkowe , od początku gry wiedziałam , że tam chcę byc i jestem Skóra czy Latex ?? Skóra nie ma to jak naturalnośc sok z marchewki czy z biedronki?? yy zero soków gdansk czy gdynia? hhmm Dziwnówek Opera czy FF? poproszę o inny zestaw CC czy Pepsi?? zdecydo…
-
marcik - szefowa szefow;)
Djablica - - Archiwum CT
PostMarcik to ja takie pytanko mam jak z tą czapką co pozostawiłaś ??? nie przeszkadzała za bardzo ????
-
Djablica
Djablica - - Archiwum CT
PostDlatego , że "i" było zajęte
-
Djablica
Djablica - - Archiwum CT
PostRZułfiu pytanie zadane Była kredka i dwa ołówki, kredka zaszła w ciąże, z którym? nie musiała wybierac bo to były blizniaki Co jest małe, czerwone i kopie? hhmm czyżby terminator w furii ?? Co jest duże, zielone i kwadratowe? czekoladki o smaku mięty Padysz bo hhmm widzisz, to się działo tak szybko , że nie zdążyłam Ci powiedziec Zalecana przez Ciebie odpowiedz zostanie zamieszczona w osobnym dziale , gdyż muszę ja przygotowac i solidnie zredagowac , aby spełniała Twe jakże wysokie kryteria