Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 181-200 z 307.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Djablica

Djablica - - Archiwum CT

Cytat: „ToMI napisał(a) no wiec te same pytanie vo u "rzuulfika" 1. prawda ze uni 12 jest kofane? no jasne , szkoda , że takie mało komunikatywne 2.kiedy zostawisz flotke na moonie w 2gali ? kiedy sobie życzysz 3.ile bedzie z ciebie % ? nie za wiele ,bo ja górnik , ale zawsze coś 4.przyznaj ze dumble to lamka - tylko cii bo sie fochnie xD hahhhaha , to wyobraź sobie jak się na mnie fochnie jak przyznam Ci rację 5.masz obrone na moonie ? nie mam 6.duze bede miec straty ? to zależy , jak przylecis…

• Djablica

Djablica - - Archiwum CT

Cytat: „Rassija napisał(a) Lepiej zachorowac na schizofrenie czy rozdwojenie jazni? a to jest jakaś różnica ??? Majac do wyboru trzy psy lub dwa koty wybralabys? wybrałabym pieski , ale jakby miała się kotkom z tego powodu stać krzywda to biorę wszystko to jest Ulubione powiedzenie przed 22? tym pytaniem mnie zabiłeś hhmm nie mam jakiś ulubionych powiedzeń A po 22? to samo co wyżej Zycie jak w.... powieści Z czego sklada sie pies? pies składa się z sierści , psa właściwego, podzespołu szczekając…

• Djablica

Djablica - - Archiwum CT

Cytat: „S_P_E_C napisał(a) Cytat: „Djablica napisał(a) (...)a więc to nieśmiałość hhm hm , mogłam się domyślić - 'to' znaczy się co? a to Ci przy okazji na irc wyjaśnię (...)dopóki nie zaponałam pewniej opcji , którą mi wskazałeś były nie do przejścia te kreski haha poza tym wyróżniasz się , bo login jest mało typowy - Ciesze się, że mogłem pomóc. Co nie oznacza , że na tym koniec moich problemów (...)to akurat jest bardzo proste ,ponieważ "i" było zajęte , więc miałam do wyboru albo wpisać logi…

• S_P_E_C

Djablica - - Archiwum CT

Cytat: „S_P_E_C napisał(a) Cytat: „Djablica napisał(a) Co sądzisz o spacerach podczas deszczu i szalejącej burzy ??? - Brzmi fajnie. Dodałbym jeszcze pełne umundurowanie i plecak z rzeczami na tydzień. Szyk zwany dwuszeregiem. Deszcz tak głośno bije, że nie słyszysz kolegi obok... Byłoby to podobne do tego co przeżyłem kiedyś. Miałam na myśli opcję nieco bardziej optymistyczną i mniej ekstremalną Co dla Ciebie ma największą wartość w życiu ??? - Chyba będę nudny i mało oryginalny, ale najważniej…

• S_P_E_C

Djablica - - Archiwum CT

Co sądzisz o spacerach podczas deszczu i szalejącej burzy ??? Co dla Ciebie ma największą wartość w życiu ???

• Djablica

Djablica - - Archiwum CT

Cytat: „S_P_E_C napisał(a) Jako, że jestem bardzo nie śmiały to zacznę na rozkręcenie się od prostych pytań... a więc to nieśmiałość hhm hm , mogłam się domyślić Co myślisz o moich kreskach w nicku? dopóki nie zaponałam pewniej opcji , którą mi wskazałeś były nie do przejścia te kreski haha poza tym wyróżniasz się , bo login jest mało typowy Dlaczego Twój nick na forum piszemy przez 'j'? to akurat jest bardzo proste ,ponieważ "i" było zajęte , więc miałam do wyboru albo wpisać login przez "j" al…

• Djablica

Djablica - - Archiwum CT

Cytat: „_ERROR_ napisał(a) witam kochaną moderatorke naszego uni Witam kolegę z uni 17 dlaczego jestes kobieta?;] też się zastanawiam czemu mam taki nick ? bo pasuje do Ciebie dlaczego czytasz ten post? czytam wszystkie posty zarówno w CT jak i na moich DiDach czemu śnieg jest biały? bo zieleń modki zarezerwowały nic trudnego ale miło , że tu zajrzałeś pozdro dla Ciebie również pozdrowienia ”

• Djablica

Djablica - - Archiwum CT

Cytat: „Rassija napisał(a) Topic na drugiej stronie... Jakim cudem? Szlodkie czy bez czukru? jeszcze słodsze Co ciekawego mozna znalesc w pralce? różne dziwne rzeczy Czego ostatnio nauczylas sie od dzieci? jak piekąc ciasto upaprać sufit ilu masz znajomych na liscie gg? trochę tego jest Znasz osobiscie 50% tych ludzi? część to znajomi z reala , część z ogame Kim był Zbigniew Majchrowski? kolegą Holbeina A kim był Hans Holbein? kolegą Majchrowskiego Renesans czy odrodzenie? odrodzenie Mruuu czy M…

• Djablica

Djablica - - Archiwum CT

Cytat: „Rassija napisał(a) Ulubiony silacz? Pudzian Kupisz Adamowi kisc bananow zeby lepiej latal? i dorzucę winogrona Reiss czy moze Reis? a moze Rajs? Raijas Jak sobie radzic z dieta w warunkach domowych? duuuuuużo majonezu Jaka sile ma Hydra przy 20 punktach sily bohatera w Heroes III? hyderki to monj ulubiony zaprzyjaźniony sojusz Skoro emot jest sexowny to emot jest bardziej impotencki niz tamten? a tego to ja nie sprawdzałam hahaha Rozmowy w toku czy rozmowy w tłoku? nie lubię tłoku POdroz…

• Djablica

Djablica - - Archiwum CT

Cytat: „Rassija napisał(a) Czy Rysio z klanu powie jeszcze błogosławione słowe "dzieci myjcie rączki zaraz obiad" ?? nie może być inaczej Czarodziej piłkarskiej samby... Czyli kto według Ciebie? zapom niałam jak się nazywał Nie jestes szpamerką? no jasne , że nie , nie zauważyłeś ?? Ulubiona strona poświęcona kobietom? horoskopy Szczecin na monopolu? Zagłosowałaś juz? Co robi Miroslav Klose trzymajacy w reku mala, kieszonkowa ksiązeczke? ]:-Dchwali się nowym dowodem Emotek jest bardziej seksowny…

• Djablica

Djablica - - Archiwum CT

Cytat: „.:Mysterio:. napisał(a) podobno jestes niezłą szpamerką....nio to znajdziemy szybko wspólny język to są jakieś pomówienia , dementuję seria podstawowa na sprawdzenie IQ odpowiadaącego: 1) lubisz pomidory? mam taki napad żarłoczności na pomidory raz na 3 lata 2) jesteś za uwolnieniem pomidorów szklarniowych? no ba , nawet mam już specjalny transparent , czekam tylko , aż się w szklarni znajdą 3) co sądzisz o dyskryminacji zielonych pomidorów? taaaa, no to jest bardzo kontrowersyjny temat …

• Djablica

Djablica - - Archiwum CT

Cytat: „Spinak napisał(a) Cytat: „Djablica napisał(a) moda na sukces odcinek 4567 ” - a dlaczego nie 4566 ? moim zdaniem jest on o wiele lepszy od odcinka 4567 nie wspominając o 4568 hhmm , sama nie wiem w sumie 4526 był najlepszy - co muszę zrobić, żeby było 10 żeby było 10 odcinków mody na sukces naraz , to hhmm nie wiem co musisz zrobić albo wiem haha ale nie powiem - kiedy będziesz w Warszawie w tym stuleci nie planuję ” Radim Ulubiony kolor moheru? ten , który Ci podarowałam był po prostu p…

• Djablica

Djablica - - Archiwum CT

Cytat: „Spinak napisał(a) - jakie lubisz seriale ? W kamiennym kręgu haha - czytasz babskie gazetki ? chyba nie bardzo - w skali od 1 do 10 na ile lubisz Spinaka oo to bardzo skomplikowane pytanie , to małych przemyśleniach daje Ci 9 - dostane buzi ? Rassija kto pierwszy ten lepszy prawo buszu ?? :E” Rasija Spinak to moje pytanie niedobry Spinak To jakie lubisz seriale? moda na sukces odcinek 4567 Jaki był wynik meczu Lech Zagłębie i dlaczego jestem po nim smutaśny? hhmm bo zupa była za słona ??…

• Djablica

Djablica - - Archiwum CT

Cytat: „Rassija napisał(a) dostalem kiedys konto na u44 bylem w sojuszu MP konto bylo w top300 bodajze brak deuteru mocno mnie zniechecil i oddalem ja w MP byłam tydzień , tak gościnnie tylko Jak wysoko wygra dzis Lech z Zaglebiem Lubin? a nie mógłbyś mnie zapytać jakie lubię seriale ?? czy coś w tym stylu ?? haha ”

• Angela - zielony Aniolek :)

Djablica - - Archiwum CT

Angela Lubisz mnie ?? Jesteś śpiochem czy ranny ptaszek ?? Lubisz wygodę czy też warunki polowe Ci wystarczą ?? Tłoczne miasto czy przytulne odludzie ??

• S_P_E_C

Djablica - - Archiwum CT

S_P_E_C Skąd u Ciebie taka ogromna cierpliwość ????

• Djablica

Djablica - - Archiwum CT

Cytat: „Rassija napisał(a) Pytanie zagadka Na jakim uni gralas i Ty i ja? Kto dluzej tam wytrzymal? Mielismy jakis kontakt ze soba? ^^” HHHMM a to mnie zaskoczyłeś a graliśmy na jakimś uni razem ?? uświadom mnie Rasijko lady fantasy Kiedy mam przyjechać na placki ziemniaczane? kiedy tylko chcecie , jednak pamiętajcie , że w ziemniakami sama walczyć nie będę hah Lepiej: ućwiklić buraka czy trzeć ziemniaka? hm , chyba nie jestem tak mocna z kuchni polskiej Ogórek czy pomidor i dlaczego ogórek? hah…

• Djablica

Djablica - - Archiwum CT

Cytat: „Rassija napisał(a) Pomodlisz sie w mojej intencji w sobotę w jakimś świętym miejscu? No jasne , że się pomodlę hahah tym bardziej ,że jestem kierowcą więc cóż innego mi pozostanie :E Zamierzacie tam coś pozwiedzać czy tylko imprezka? no hhmmm , muszę zapytać czy mam jakiś plan pieszej wycieczki ]:-D”

• Djablica

Djablica - - Archiwum CT

Cytat: „niedoscigniony napisał(a) Moze Diablico:D hehe trabka czy klarnet:Pno to może gitara Heros czy Tytan:P:> Adonis ” Angela Cieszysz sie, ze sie wkoncu poznamy ?:D pewnie Angela , że się cieszę Tez sie nie mozesz doczekac soboty ?:Dczas strasznie powoli upływa Jakies oczekiwania ?:D nie , chyba nie , może tylko takie , że będzie super zabawa Czy Czestochowa wytrzyma taki najazd ogame'owej sily ? a tego taka pewna to nie jestem hahahah

• Djablica

Djablica - - Archiwum CT

Cytat: „Rassija napisał(a) Masz jakis sens zycia? Od zawsze ten sam czy zmienial sie co jakis czas? :>” Pewnie , że mam . Każdy chyba ma jakiś sens czy cel w swoim życiu . Pewne wartości są stałe , i zawsze będą priorytetami , inne się zmieniają , powodując , że życie nabiera barw , a człowiek nigdy nie traci motywacji . niedoscigniony A czy Twoje pytanie z bibułką i wydmuszką jest jakieś podchwytliwe ??