Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 222.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Złapane na minutach Dnia 28-10-2020 00:00:00 następujące floty spotkały się w walce: Agresor radosny1 [N-A] ________________________________________________ Pancernik 230.245 Mały transporter 100.000 _________________________________________ Obrońca PierdzacyOgr [WETERAN] ________________________________________________ Duży transporter 25.000 Sonda szpiegowska 1.589.457 _________________________________________ Po bitwie... Agresor radosny1 [N-A] ________________________________________________…
-
Prób było już kilka, wszystkie bezskuteczne - zawsze brakowało szczęścia, czasem lot długi, albo ktoś mnie uprzedził... Dzisiaj postanowiłem wbić lotką, przeklikać TP i szybki lot - stara sprawdzona metoda. Nerwówka pojawiła się jak zobaczyłem minuty na innej kolonii, a sam nie miałem jeszcze skolonizowanej planety... dzięki @Sothis za sprawne ulepienie moona jak zawsze pomimo zysku, pozostał niedosyt... obrońca zalogował się chwilę po ataku i zdążył podstawić rozpruwacze, jakie pozostały mimo s…
-
Piratów brak, ciężko coś trafić, więc przewietrzyłem flotę na bunkrach... % do SD, zysku jakiś tam mizerny (Ukryta treść) (Ukryta treść) (Ukryta treść) (Ukryta treść) Podsumowanie agresor Metal: 272.693.775 Kryształ: 71.694.165 Deuter: 78.900.000 agresor zyskał łącznie 596.401.609 jednostek.
-
Skromne przywitanie nowego sojuszu Pozdro @ll P.S jeden DT okazał się pancerny Dnia 10-10-2020 00:00:00 następujące floty spotkały się w walce: Agresor radosny1 [N-A] ________________________________________________ Krążownik 20.000 _________________________________________ Obrońca Szamot ________________________________________________ Mały transporter 442 Duży transporter 40.350 Recykler 7 _________________________________________ Po bitwie... Agresor radosny1 [N-A] ___________________________…
-
zaspamowałeś cały dział ST.... chyba czas na coś innego:) gratulacje
-
Trochę obserwacji i niezbędna pomoc w odbiorze fsa Z pośpiechu zapomniałem wysłać dofarm, ale nawet udało się jeszcze dolecieć po złomowaniu Chyba mój PB? Dlatego wypadałoby pozdrowić: @stark87 @Zapalsky @skar @Cayin @kuter_noga @Zyla oraz tajemniczego dostawcę paliwa Dnia 06-09-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor radosny1 ________________________________________________ Pancernik 189.615 _________________________________________ Obrońca hades01 [G-Z] __________________…