Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 81-100 z 222.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Oba rw łączy jedno: obrońcy zalogowali się tuż po ataku. Wczoraj zniknął kryształ, dzisiaj przeklikane 100k cl i jakaś tam podstawka (obrońca pisał, że nie zdążył przeklikać więcej...), następne dofarmianie zawróciłem Z zysku jestem baaaaardzo zadowolony Uprzedzając ewentualne komentarze: tak część zysku została przeznaczona na kopalnie. Pozdro dla znajomych 1. Lot po metal Dnia 16-12-2020 00:00:00 następujące floty spotkały się w walce: Agresor radosny1 [N-A] ___________________________________…

• Cytat od Roveristo: „ wykop.pl/wpis/7815012/ostatni-…ame-pozniej-bylo-tylko-g/ ” To był piękny czas... Szkoda, że nie można znaleźć starych ST, bo forum migrowało... Koko dżambo i do przodu, gratuluję starcia

• Jak się nie da uczciwie, bo wszyscy logują/odświeżają lub inne dziwactwa, to również postanowiłem coś kupić. Raport poniżej za czteropak Harnasia kupiony na promocji w biedrze - jaki % taka cena Dnia 13-12-2020 00:00:00 następujące floty spotkały się w walce: Agresor radosny1 [N-A] ________________________________________________ Krążownik 20.000 _________________________________________ Obrońca Szamot ________________________________________________ Mały transporter 90 Duży transporter 40.036 R…

• Ustrzelone bez skanowania pomiędzy zwózką surowców z kolonii, przy wielokrotnie palącej się aktywności. Zysk jakiś tam jest , więc jestem zadowolony Pozdro @ll Dnia 08-12-2020 00:00:00 następujące floty spotkały się w walce: Agresor radosny1 [N-A] ________________________________________________ Krążownik 50.000 Mały transporter 200.000 _________________________________________ Obrońca Szamot ________________________________________________ Mały transporter 343 Duży transporter 41.044 Recykler 1…

• Fajnie siadło, zysk przyjemny ze względu na kryształ, ale stać Cię na wiecej

• ja poszedłem zrobić śniadanie, a tu taka niespodzianka gratulacje i szybkiego przetopu. Odbudowa idzie ekspresowo

• Gratulacje wlotu, a szczególnie braku ucieczki obrońcy.. Szkoda, że nie udało się dobudować pancerników do równego rachunku, byłby wiekszy%%% Ty to masz szczęście.. I cyk ST Obrońcy odbudowy, bo pilnował się bardzo dobrze, aż za dobrze

• Szybka pomoc w odebraniu fsa Kilka dni temu obrońca uciekł, dzisiaj chyba zaspał, albo źle zrobiony fs, niemniej kilka życzeń mam Pozdro @ll i być może do naSTępnego Dnia 19-11-2020 00:00:00 następujące floty spotkały się w walce: Agresor radosny1 [N-A] ________________________________________________ Okręt wojenny 44.781 Krążownik 301.469 Pancernik 269.014 _________________________________________ Obrońca Gregorius [G-Z] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 547 Wyrzu…

• % rewelacja, zysk konkretny, akcja wzorowa - gratuluję szkoda, że na @Forfiter bo spoko z niego gość, wiem, że szybko się odbuduje i wyciągnie wnioski i oby szybko tu wrócił po właściwej stronie

• i jak zawsze: długi urlop, kilka skanów i cyk ST... gratulacje

• Cytat od stark87: „Regularność ST godna pozazdroszczenia Przetapiaj i działaj Dalej, kto wie może zobaczymy się znowu po fuzji ” o ile we mnie będą jeszcze chęci gry

• takie tam o poranku Dnia 14-11-2020 00:00:00 następujące floty spotkały się w walce: Agresor radosny1 [N-A] ________________________________________________ Niszczyciel 22.246 _________________________________________ Obrońca Revolte ________________________________________________ Duży transporter 44.000 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 1 Wyrzutnia rakiet 5.000 Lekkie działo laserowe 5.000 Ciężkie działo laserowe 500 Wyrzutnia plazmy 100 Mała powłoka ochronna 1 Duża powłoka ochronna 1 __________…

• Polskim zwyczajem: "no to po maluszku" Pozdo @ll Dnia 12-11-2020 00:00:00 następujące floty spotkały się w walce: Agresor radosny1 [N-A] ________________________________________________ Pancernik 100.000 _________________________________________ Obrońca kropeq ________________________________________________ Lekki myśliwiec 8.671 Statek kolonizacyjny 2 Recykler 67.121 Niszczyciel 2.000 Gwiazda Śmierci 1 Wyrzutnia rakiet 3.919 Lekkie działo laserowe 1.661 _________________________________________…

• I worek się rozwiązał, gratulacje i czekam na następne

• grunt, że flota lata nie tylko na fsa gratulacje, szybkiego przetopu i następnych z większym zarobkiem

• Wieczór nie zapowiadał emocji, ale przypadkowo zobaczyłem minuty u obrońcy, szybki skan i lot oraz czekanie na zgaśnięcie aktywności... niestety nie zgasła na czas i w sumie przyzwyczajony do ucieczek obrońcy spodziewałem się, że tym razem będzie tak samo... Jak się okazało przeszkadzaliśmy sobie z @kuter_noga robiąc aktywność u obrońcy Zysk można było wykręcić dwukrotnie większy, ale ze swojej porcji jestem bardzo zadowolony - na kilka kopalni będzie i chyba ktoś jeszcze coś urwał dla siebie Og…

• Cytat od Ruda: „Cytat od asherl: „Cytat od Zyla: „Cytat od asherl: „Oczywiście jedyny i słuszny kandydat to @RolnikSzukaZony. Zdecydowanie zdominował uni przed emerytura, dziesiątki st, Wielka zbudowana przewaga. ” asherl, oczywiście nie ujmując nikomu zasług bo Rolnik to chyba najbardziej topowy gracz ale on w 2020 chyba już nie grał więc i za dużo nie pokazał, raczej kiepski kandydat...no chyba, że wybieramy najlepszego gracza ze wszystkich lat Ze swojej strony zdecydowanie polecam gracza @rad…

• Cytat od Ruda: „ 2020"']Nagrodą będzie ranga tekstowa na forum ''Najlepszy gracz u[nazwa uni] 2020" ”

• W sumie mój faworyt już się pojawił, ale gracze wymagający odnotowania: @skar - napalony jak szczerbaty na suchary, latał, kombinował złomował wszystko co widział @kuter_noga - żeby mu się chciało jak mu się nie chce to byłby pewnie zdecydowanie wyżej w statach, chyba jeden z nielicznych z obecnie grający wywodzący się ze starego Yildun'a

• Flota stała baaaaaardzo długo, aż mnie skusiła na lot do innej gali, nie bardzo wierzyłem, że się uda, ale jednak Pozdrawiam obecnych i emerytowanych graczy N-A, znajomych oraz cały mój sztab trenerski, fizjoterapeutów, rodzinę za wsparcie i wiernych kibiców @Zyla You made my day Dnia 08-11-2020 00:00:00 następujące floty spotkały się w walce: Agresor radosny1 [N-A] ________________________________________________ Pancernik 150.000 _________________________________________ Obrońca Raffal [WETERA…