Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 222.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Strach pomyśleć co by było jakbyś miał czas... Gratulacje, nieźle się obłowiłeś Szybkiego przetopu i nowych ST
-
Cytat od brunchilda: „Bla bla bla ” uczciwa gra skończyła się z momentem wprowadzenia antymaterii, teraz wszystko można kupić... Gratulacje starcia, szkoda, że @Zyla popsuł mi zabawę
-
Gratulacje dla obu stron za widowisko. Niestety ostatnimi czasy gra zrobila się nudna... co widać również w tym dziale.
-
Korzystając z urlopu @stark87 odwiedziłem jego starego znajomego Dla mnie również był gościnny Pozdrowienia dla wszystkich znajomych. Dnia 09-10-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor radosny1 ________________________________________________ Krążownik 15.000 _________________________________________ Obrońca Szamot ________________________________________________ Mały transporter 302 Duży transporter 26.436 Recykler 2 _________________________________________ Po bitwie... A…
-
Zazdraszczam Fajnie siadło, gratulacje Szybkiego przetopu i wracaj tu częściej
-
Takie tam z zaskoczenia... Flota stała od 11, wieczorem padła... Obrońcy Szo Pozdrowienia dla wszystkich znajomych Dnia 29-09-2019 19:42:51 następujące floty spotkały się w walce: Agresor radosny1 ________________________________________________ Krążownik 25.000 _________________________________________ Obrońca hades01 [J-W] ________________________________________________ Duży transporter 5.632 Sonda szpiegowska 364.446 _________________________________________ Po bitwie... Agresor radosny1 ___…
-
dwa pierwsze pewnie ustrzelone w "moich" rewirach gratulacje,bij, plądruj, morduj i nie trać motywacji
-
niezły trzypak gratulacje i czekam na następne