Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 612.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
MUTYLATOR [CBS] & END [POMIDOR] & Marchewa87 [Psychoza] vs. Jachas [U_P] ~ 159.26% youtube.com/watch?v=1n0MupX-7AM Dnia 03-02-2019 15:46:23 następujące floty spotkały się w walce: Agresor MUTYLATOR [CBS] ________________________________________________ Niszczyciel 88.888 _________________________________________ Agresor END [POMIDOR] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 111 _________________________________________ Agresor Marchewa87 [Psychoza] _____________________…
-
Bajerant Ze mnie się śmieje że po solarkach latam a sam też nie lepszy
-
Cytat od Bunny: „Samojedny - konto Satanela ” Jeszcze mi powiedz że z okolic Rzeszowa.. @satanael pamiętasz jak próbowałeś wciskać mi kita kilka lat temu o swoich "skilach" to napisałem Ci wprost jak faktycznie jest. Taki byłeś cwaniak jak robiłeś\próbowałeś kogoś rolować i na końcu, o ironio, zrobił Cie własny uczeń i to jeszcze pewnie na Twój własny patent Tak trochę mi Cie nawet szkoda, ale wiesz jak to jest, [ciach].. I jako ciekawostka, dodam jeszcze że ja beż anty nawet raz nie zaprzeczyłe…
-
Od kołyski aż do śmierci pozytywnie... Git bajera
-
Oblicz rachunek zysków i strat, amortyzacje i czas rozbudowy nowej koloni Ja jak rozbudowywałem nową kolonię, zawsze podnosiłem najpierw roboty (12) i nanity (5) a dopiero wtedy brałem się za eko.. Dla mnie liczył się czas w którym się wyrobię, tak by ofiara miała go jak najmniej po kolonizacji bo dobrze jest mieć sponsora w nowym us, który zamortyzuje koszty przeprowadzki jeśli sam zaczniesz to liczyć szybciej będziesz mógł podejmować decyzje o dalszym rozwoju konta
-
@FILU pojmij jedną rzecz. Miło być co innego w założeniu a że Ciap zamiast przysiąść i policzyć kłóciła się z ludźmi na forum.. Chyba że takie były założenia, aby zabić jedno uni kosztem zapakowania szarych "opłaconych" kont. Nie miało być fuzji, później zdarzył się cud i jedno docelowe uni. Gdy już wszyscy się z tym pogodzili 5-8h przed rozpoczęciem kolejny cud po którym już wiadomo było jak potoczy się akcja..
-
MUTYLATOR [CBS] vs. Hom [U_P] ~ 167.29% Dnia 13-01-2019 16:47:40 następujące floty spotkały się w walce: Agresor MUTYLATOR [CBS] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca Hom [U_P] ________________________________________________ Mały transporter 887 Duży transporter 774 Lekki myśliwiec 991 Ciężki myśliwiec 429 Krążownik 143 Okręt wojenny 60 Recykler 1.052 Sonda szpiegowska 780 Bombowiec 46 Niszczyciel 26 Pancernik 43 Wyrz…
-
Cytat od Truck driver: „Grunt to zrobic taki bunkier by jak najmniejszym kosztem spelnial mozliwie jak najlepiej swoje zadanie. ” Cytat od schweppes65: „Wolał bym tą surkę zainwestować w eko, bynajmniej jakiś zwrot z czasem dostanę. ” Cytat od schweppes65: „jakiś bunkier to taki by nie opłacało się wywozić dobówki z satelitami a nie okop na 10k GS ” Co ten bunkier ma bronić jak cała surka idzie na budowę właśnie jego samego? Wierz mi lub nie ale każdy bunkier kiedyś stanie się opłacalny a napale…