Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 612.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Nie będę bilingów na forum wrzucał Nie chce Twojego konta ani żadnego innego innego. Jumek wie więcej w tej materii, no chyba ze Cie w ciula robią : data-verified= "> Nara Cytat od xLORD SITHx: „I wyszło z tą uczciwością średnio ” Mam Ci wrzucić rozmowy? Sprawa była prosta, do przetargu Jumas najgłośniej licytował. Teraz nagle charytatywnie poszło? Z resztą każdy w paszczy cwany, szkoda że w gali kite pod siebie chowa.
-
Za 6 stówek zasiadać Różnica taka że ja nie chce żadnych kont, mam swoje które sam założyłem, zniszczyłem tyle pkt flot ile jest w tabeli. Za chwilę dalej usłyszę argumenty z dupy jak to ma kurufir w zwyczaju wyznacznikiem zajefajności jest wykładnik zniszczonych pkt na kolejnym zasiadanym koncie.. Administrator Forum kasai:Nie przeklinamy.
-
Pozdro. youtube.com/watch?v=UakZbCZtTeo&index=6&list=RDVlYeyd4VtZM Dnia 12-02-2019 13:51:06 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Chomik Bojowy [CBS] ________________________________________________ Krążownik 20.000 Okręt wojenny 14.699 Pancernik 14.192 _________________________________________ Obrońca radiomis ________________________________________________ Mały transporter 191 Duży transporter 514 Lekki myśliwiec 3.035 Okręt wojenny 113 Recykler 4.318 Sonda szpiegowska 1 Gwiazda Śmi…
-
Aaauuuu Chomik Bojowy [CBS] vs. Turcja [EKO] ~ 1510.09% youtube.com/watch?v=RRnFG-5_Ce…RRnFG-5_Ces&start_radio=1 Dnia 11-02-2019 12:57:02 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Chomik Bojowy [CBS] ________________________________________________ Niszczyciel 9.928 Mały transporter 50.000 Lekki myśliwiec 101.000 Pancernik 13.899 Krążownik 30.190 Okręt wojenny 14.868 _________________________________________ Obrońca Turcja [EKO] ________________________________________________ Mały transpo…
-
Urosłem youtube.com/watch?v=u2-dsuJpLAQ Dnia 10-02-2019 18:39:56 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Chomik Bojowy [CBS] ________________________________________________ Krążownik 10.000 Pancernik 13.943 _________________________________________ Obrońca Waisa [aUNITED] ________________________________________________ Mały transporter 33.939 Duży transporter 29.350 Lekki myśliwiec 13.890 Ciężki myśliwiec 28 Krążownik 197 Statek kolonizacyjny 20 Recykler 2.561 Sonda szpiegowska 6 Gwiaz…
-
Specjalizowałem się w takich rozkminach, nigdy nie zdejmowałem po jednym moonie, zawsze typowałem prawdopodobieństwo z obserwacji obiektu. Każdy ma jakiś powtarzalny system dostosowany do stylu życia\pracy, obstawiam kiedy flota może być w zasięgu i akurat w tym miejscu gdzie mi to będzie odpowiadało. Jako ciekawostkę dodam że duży moon nie jest żadną gwarancją na to że się ostanie
-
MUTYLATOR [CBS] vs. zdzisio [toXic] ~ 232.57% Dnia 07-02-2019 16:36:33 następujące floty spotkały się w walce: Agresor MUTYLATOR [CBS] ________________________________________________ Pancernik 6.666 _________________________________________ Obrońca zdzisio [toXic] ________________________________________________ Duży transporter 3.920 Lekki myśliwiec 1.459 Recykler 13 Gwiazda Śmierci 2 _________________________________________ Po bitwie... Agresor MUTYLATOR [CBS] _______________________________…
-
Laki złomuje Aaauuuu beaten.gif devilish.gif A gdzie solarki? Co to za latanie po moonach!? Zaniżasz nam poziom to raz a dwa to że od rycia beretu to ja tu jestem a nie jakieś Psychozy Popraw się
-
Siemanko wariaty, widzę tu sporo stetryczałych nicków z dawnych uni, nie wiem czy mnie tu ktoś pamięta jeszcze ale przywitać się pasuje Nie śmiać się, podrosnę to i coś większego pokażę youtube.com/watch?v=QfqxPuY35OA Dnia 04-02-2019 21:31:11 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Chomik Bojowy [CBS] ________________________________________________ Niszczyciel 3.406 Pancernik 14.226 Krążownik 29.895 Bombowiec 246 Mały transporter 16.000 Lekki myśliwiec 115.590 Okręt wojenny 13.456 _____…
-
Tak sobie głośno myślę, nic osobistego Z resztą to dawno było a i pewnie nieprawda.
-
Gralem kiedyś na takim jednym uni, poznałem tam podobnych matematyków, tyle że wtedy Lwica poleciała na pysk Graty zysku.