Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 612.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Spieszmy się kochać bunkry, tak szybko parują MUTYLATOR [CBS] & END [POMIDOR] vs. Bratanek [Syberia] ~ 246.58% youtube.com/watch?v=wYV886CcY_U&list=RDRNyg7NBKtLM&index=22 Dnia 25-02-2019 12:31:55 następujące floty spotkały się w walce: Agresor MUTYLATOR [CBS] ________________________________________________ Niszczyciel 100.000 _________________________________________ Agresor END [POMIDOR] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 666 ____________________________________…
-
Trochę spamu youtube.com/watch?v=zF2GGh_hWc0&list=RDRNyg7NBKtLM&index=19 youtube.com/watch?v=Ex9Pr1GjcxQ youtube.com/watch?v=0oyTlXjZRa8 youtube.com/watch?v=6tg8QmHVctw youtube.com/watch?v=BUHcBjfH0XQ youtube.com/watch?v=De4rmFxScLg&list=RDRNyg7NBKtLM&index=13 youtube.com/watch?v=Q3Cm69gtd4E&list=RDRNyg7NBKtLM&index=8 youtube.com/watch?v=rxNuwbtZoyU&list=RDRNyg7NBKtLM&index=15 youtube.com/watch?v=hWdovALEen0&index=16&list=RDRNyg7NBKtLM
-
Nic się nie pucujesz.. Zysk fajny wyszedł pomimo tych plazm Graty
-
- Turcja - Jak to jest możliwe? Że ty mnie atakujesz 2 minuty później jest mój transport i ty go zabierasz? - Chomik Bojowy - Ty mi lepiej powiedz dlaczego te trampki puste były Chomik Bojowy [CBS] & HORTEX [PZWP] vs. Turcja [EKO] ~ 1504.16% youtube.com/watch?v=b6NCaD9LjrI Dnia 22-02-2019 11:49:58 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Chomik Bojowy [CBS] ________________________________________________ Niszczyciel 22.511 Lekki myśliwiec 132.426 Pancernik 13.048 Okręt wojenny 21.244 Krą…
-
Debunkacji ciąg dalszy.. Tylko dobra pompa youtube.com/watch?v=sU11na8sNDs Dnia 20-02-2019 12:08:47 następujące floty spotkały się w walce: Agresor MUTYLATOR [CBS] ________________________________________________ Niszczyciel 148.932 _________________________________________ Agresor Marchewa87 [Psychoza] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Agresor zohan [FAoE] ________________________________________________ Sonda szpiegow…
-
Ale przyznać muszę że bajki dobre piszesz Jak wam piszę wprost że z wami grałem to w zaparte idziecie.. rysować mam zacząć? Jestem szczery do bólu - źle Cisnę kita - źle Czasem trzeba potelepać żeby dotarło. Najbardziej razi jeden fakt, z racji na zawód, nie sprawdzasz tego co Ci piszą i wjeżdżasz na mnie na forum. Nie raz i nie dwa, długo siedziałem cicho no ale ileż można?
-
Cytat od Kurufir: „I jedyne co szłepsiku potrafisz zrobić to nędzna próba dyskredytacji prawdy. Prawdy, którą przedstawiłem, a która jak widać zapiekła do żywego. ” Co Ty przedstawiłeś, zrobiłeś z siebie idiotę a co najlepsze sam w to wierzysz Z drugiej strony dziwić się że ludzie mundurów nie lubią jak tam same młotki pracują..
-
Chomik Bojowy [CBS] & zygunia [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] vs. EMTEFREESTYLE [Kau] ~ 3665.54%
PostFILU, dawaj buddy to zobaczysz jakie miksy potrafię robić
-
Stejki z solarkami w tle są najlepsze Zamiast w lotka grać, ciesz się że te geesy wleciały w puchy a nie trampki z dexem bo z deka lipa by była i +2 do fejmu na dzielni Zysk git tylko tempo coś kuleje ostatnio, popraw się
-
Chomik Bojowy [CBS] & zygunia [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] vs. EMTEFREESTYLE [Kau] ~ 3665.54%
PostW kupie siła youtube.com/watch?v=XV2UIY11PpU Dnia 17-02-2019 22:54:10 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Chomik Bojowy [CBS] ________________________________________________ Krążownik 10.000 Okręt wojenny 21.815 Pancernik 13.535 _________________________________________ Agresor zygunia [KOMORNIC] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 10 _________________________________________ Agresor szajka [KOMORNIC] ________________________________________________ So…