Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
04-07-2017 15:24:32 - Leyto [Smerfy] - 8544% Atak na księżyc 04.07.2017 15:24:32 Od: dowódca floty Twoja flota z: Księżyc [X:XXX:X] dotarła do księżyca planety [X:XXX:X]. Twoja gwiazda śmierci kieruje na niego swoje działo grawitonowe. Potężna fala uderzeniowa wstrząsa księżycem, który zaczyna się deformować i w końcu eksploduje. Ogromne odłamki skał szybuje w kierunku twojej floty. Nie ma szans na unik. Twoja flota ulega doszczętnemu zniszczeniu. Szansa na zniszczenie księżyca: 11.31 % Szansa n…
2 tygodnie temu byłem w Janowie, teraz zbieram się na Inowrocław Teraz kawałek do którego mam sentyment youtube.com/watch?v=t8HJz5kgCow youtube.com/watch?v=pcHNc5Ql21oA tu macie moje okolice Bordeaux, Marseille, Toulouse, Avignon... ostatnie 7 lat rezydowałem na lazurowym wybrzeżu
To zależy jaki mam nastrój i co w danej chwili robie lubię żywą muzykę, ma mnie nakręcać od rana i nie ważne czy rower,siłownia,praca czy autostrada ma być moc youtube.com/watch?v=3Q9rewnLFYw youtube.com/watch?v=IUGzY-ihqWc