Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 612.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Wiem, wiem.. moja wina, mogłem zostawić jakiś kontakt ale czego Cię uczyłem? Raport ma być tajny a nie wystawiany na forum.. szybka flota na geesy odciągają uwagę ale po co zbędne straty Bystrzaki już pewnie smarują donosy do skarbówki ale o to właśnie chodzi, niech ich ustniki pieką I pamiętaj o postawie, na czeźwo nie polatasz a już na pewno się nie dogadasz.. bynajmniej ze mną Graty i pozdro dla moich wariatów
-
To nie tak do końca drwiny, mnie uczyli że jeśli można coś zrobić na odwal się, to można też się przyłożyć i zrobić dobrze.. Podstawa to znaleźć dobrego nauczyciela który przekaże Ci wiedzę i nauczy jak jej używać, tu widzę coś jakby zakończenie edukacji na gimnazjum. To tylko taka przenośnia, nie chce nikogo obrażać, Johnny gdyby czasem trochę odpuścił i zweryfikował swoje umiejętności, do tego zaczął odrobinę słuchać zamiast się spinać myślę że dużo więcej mógł by osiągnąć.. Jaśko, jeśli czego…
-
GG nie gryzie GZ majster.
-
Po czasie ale jestem.. w pakiecie na osłodę dostałem sanki na forum Co do samego starcia, co mogę powiedzieć.. Wbił się gracz na poziomie a nie jakaś podrzędna lamka więc i spiny nie ma. Widziałem skany od Warki, później jeszcze odświeżyłem, spięcie w realu i brak ładowarki zrobiły swoje. Tym razem nie było farta jednym słowem totalny kataklizm Dla agresora wielkie graty, nie wielu się to udało na taki procent. Mógł bym nawet powiedzieć że to moje PB, nikt mnie jeszcze na taki procent nie zrobił…
-
Konto które od dawna się nie odezwało, podobnie jak i parę innych aktywnych na zmianę podczas kilku złomowań.. Tak zwany u was, na przykład "patent na Draconisa" czy sprzedawany dex i złom po handlu z innego konta.. Jednoczesne, pokrywające się urlopy też dają do myślenia, szczególnie gdy dzieje się to notorycznie.. No ale co ja Ci będę tłumaczył, Ty/Wy i tak wiecie lepiej
-
Leszku, do mnie z taką poezja nie podbijasz, co ja gorszy jestem? Fakt, jakieś drobne ale zawsze na plus i jedno trofeum więcej na ścianie Graty Raven, a Tobie Leszku "odbudowy" jako takiej życzę ale, też chce wierszyk nie tu a TAM
-
Cesia nie znam osobiście dlatego się nie wypowiadam, to chyba normalne. Cytat od xLORD SITHx: „Tej surki to nie chcesz od czasu bana, który wyłapałeś. Można o tym w DiD poczytać. Do reszty się nie odniosę, bo to taka średnio udana prowokacja, ale to: ” Ty masz już swoje zdanie i nie chcesz słyszeć jak było.. po co więc cały czas prowokujesz? Zainteresuj się, popytaj a sam zobaczysz że prawdę piszę, moje konto nie miało nigdy jakichś wielkich przyrostów.. Chcieliście mieć pushera to wam go dałem,…