Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Nic bym nie odpisal, bo i nie gram, zrobił bym swoje i tyle. Siedem lat tam spędziłem, przez cztery byłem odpowiedzialny za ludzi tak że coś tam jednak potrafię wydukać. Sam musiałem się nauczyć języka ale to co innego jak komunikacja na ogejmie.
Kozak jesteś to z francuzem spróbuj się dogadać. Jak słyszy angielski to oczy wytrzeszcza, niemiecki jak marsjański a co ciekawe 70% społeczeństwa uczy się uwaga!!! Japońskiego.. i weź się z debilem dogadaj
Madderin? Myślałem że dinozaury już wyginęły a tu proszę, jeden jeszcze żyje i nawet gra nie dawaj się, odgrzej skilla i odbierz swoje! Odbudowa już pewnie skończona, teraz czas wrzucić coś własnego, powodzenia na przyszłość
Bunkier jak bunkier, nic nadzwyczajnego w sumie, za to zysk już lepiej wygląda. Nauczyłeś się czegoś nowego a to też duży sukces ale jak Ty mnie w tym momencie zaimponowałeś podkładem.. kawałek motywujący do działania Tak zmotywowany lecę kończyć panele i targam meble Graty zysku i dzięki za pamięć
A co powiecie o czymś w stylu laboratorium? Bardziej rozbudowanym w którym można rozwijać drzewko rozwoju za punkty aktywności. Jako dodatkowe źródło punktów GF mogło by stworzyć coś w podobie do kasyna, strzał za 100anty powiedzmy. Ułamki % do skróć/ zakończ lub kumulowanie ich (w przypadku nałogowców ) i wykorzystywanie w dowolnym momencie trwania akcji. System do przemyślenia, anty pójdzie więcej więc i zysk lepszy, myślę że łatwiej było by to wprowadzic, motywacja dla twórcy i rozrywka dla n…
Tronar, nie ma znaczenia top, niech taki noob nauczy się grac, jeśli tego nie zrobi z czasem słabsi od niego będą go farmić. W przyrodzie musi byc równowaga, najsłabsze ogniwa muszą odpaść w przeciwnym wypadku gra straci weteranów i tak nie więcej myślę jak dwa lata ostatni zgasi światło..
Pomysł na wyzwania jak najbardziej tyle że nie pod określony styl gry a ogólnie mix. Wtedy ekowiec z nudów chociaż by, zacznie się nad nimi zastanawiać, flociaz też jakieś kopalnie postawi i automatycznie każdy ma co robić. Do każdej misji, obliczyć średni czas dla jej wykonania i kolejne poziomy podnosić proporcjonalnie do poziomu rozwinięcia danego konta. Więcej wymagań, więcej satysfakcji z gry, motywacja do rozwijania konta by osiągnąć dany cel. Teraz jeśli sami sobie czegoś nie założymy, op…
W najlepszym wypadku na zero, uwzględniając dex, straty w lmach.. Gdyby tak podliczyć straty w bilansach przez pewien okres myślę że niszczarek miał byś sporo, niby więcej palą ale dają większe możliwości, pomyśl o tym Gratuluję, plus za bunkier.
Haha wykrakałem ładnie przyfarmione, w dodatku z fajnym zyskiem Eko x5 fajnie wygląda na papierze, lepiej za to będzie jej w stoczni Gratuluję. Oby częściej
Niszczarkami było by taniej, większy respekt na dzielni i oczywiście zysk sumka okrągła szkoda tylko że większość w metalu, obrońca mógł się bardziej przyłożyć A gdzie Pazik? Pokazał się i zaś cisza Graty i dzięki za linke.
Miło was widzieć razem, tylko szkoda że tak rzadko Grzesiu trzymaj formę, masz trochę surki na zachętę, nie wydaj na głupoty i mam nadzieję że niedługo znów Cię tu zobaczę Powodzenia i do następnego
Miałem do Ciebie dzisiaj pisać o ACS w sąsiedztwie, nie było cie więc przyfilowałem inny cel sojusz BHW ma dzisiaj chyba gorszy dzień klik klik Gratuluje kolejnego ST, zysk jakiś jest, na wahe będzie