Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 281-300 z 612.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Ja tak recki puszczałem pod niszczarki po rewolucji napędów, podobnie jak i te dofarmy, kiepsko się zgrywały Chojny bez urlopu więc może się wkoncu zmobilizujecie na jakiś większy procent? Przydało by się z hukiem zakończyć przygodę z nekkarem i nie mam tu na myśli mojego zloma Graty, chociaż jak na Ciebie to nie ma czego
-
A może by tak na tym starym u68 zająć się odrobinę obroną? Na uni jest dużo starych zardzewiałych bunkrów więc jeśli gracze eko mają swoje kopalnie x7 to może by tak dla nas jakiś złom z obrony dało by się wysempić? Nietykalne konta musiały by ruszyć dobytek i zacząć grać jak wszyscy, więcej akcji i ogólnie wieksza motywacja do latania by była
-
Za dużo przed TV i się trudne sprawy odstawia na forum To czy spadnę z top80 do top1000 mnie nie rusza, flotę potrafię prowadzić tak że łatwo mnie raczej trafić nie będzie. @Majs jeśli potrafisz grać, powinieneś się cieszyć bo przy łączeniu każdy znajdzie coś dla siebie, złomuj a szybko wyrownasz poziom. Kwestia podejścia do sprawy, teraz jeśli przetopisz flotę, bo będziesz słabszy i będą chętni na pz, to tak trochę nie wypada flociarzowi
-
Przy ostatnich ankietach chcieli po cichu przestawić nam parametry (nekkar) tak by później nie było pretensji przy fuzji. Ot psikus, gracze zostali przy x1. Teraz lobby, pisałem już kiedyś kilka zdań na ten temat i z czasem widać że miałem rację. Przypisujesz sobie z kilku uni konta na jedno lobby a przy fuzji nie będzie konta pod push, myślę że to ci gracze najbardziej teraz płaczą Tu nic nie dzieje się bez przyczyny, wystarczyło wcześniej pomyśleć i nie słuchać GO jakie to superaśne jest nowe …
-
Tak teraz czytam te posty i dochodzę do wniosku że to chyba my jako gracze mamy dość tej gry. Znamy ja na wylot, przesiakliśmy nią przez te wszystkie lata a prawda jest taka że GF nie ma z nas zbyt wiele zysku. W większości przypadków to my zniechęcamy złotówkowiczów do gry, mało który taki chce zostać po wtopie floty za kilkanaście stówek na dodatek marudzimy że nic dla nas nie robią..
-
Bo widzisz FILU, wychodzi na to że jedyne co nas trzyma w ryzach to wolontariat i przez to nieudolna administracja.. Rozpatrywanie spraw indywidualnie a nie według kodeksu, brak konkretnych odnośników do wymierzania kar, to jest teraz największą bolączką. Myślę że, aby coś zrobić na przyszłość trzeba poprawic wszystko od podstaw, stworzyć odpowiednie regulacje w regulaminie, w tym momencie wygląda to mniej więcej jak nasze drogi. Bez tego nie unikniemy problemów w przyszłości, im dłużej jest to …
-
Tych niszczarek to już parę lat w locie nie widziałem, że też pamiętają jeszcze jak się lata Pasztet wyszedł pierwsza klasa szkoda tylko że tak mało
-
Nie pierwsze takie ST na tym koncie,w dodatku na ten sam numer, tylko 2 gsy wiecej.. że też dałeś się na to złapać, drugie konto po sąsiedzku targa surke, warte o wiele więcej uwagi, nim trzeba się było zainteresować Nie łam sie, spawaj obrazki i wracaj do formy i nie daj się pokonać
-
Szalej Marchewa, szalej bo do zimy idzie, przyjdą wykopki to sie skończy rozbijanie na ogejmie Odpłatność za wykonaną robotę niczego sobie, satysfakcja jest, nałóg zaspokojony nic tylko urlop wbijać Graty za całokształt, wiesz co robisz a to najważniejsze, no i może nie śmigać w czyichś reckach Nawet Ci łapę przybije
-
Z czytaniem problem więc może zagramy w kalambury? Regulamin jest taki a nie inny, jeśli zmiana regulaminu wg Ciebie jest taka prosta to zastanów się nad zjawiskiem pushu. Regulamin jest dla wszystkich taki sam, jeśli potrafisz składnie myśleć, dostosujesz się tak by regulamin mieć po swojej stronie. Wszystko da się obejść, jeśli jednak nasz regulamin podlega pod kodeks karny Rzeszy, może od razu wystąpić o zmiane prawa tak by nie było problemu? Sam sobie odpowiedz na to pytanie zanim napszesz k…