Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Tym razem tradycji nie stało się za dość Nie mniej konsekwentnie rok w rok ktoś z lzb kończy w waszych reckach brawo Besty, w szczególności te moje dwa rodzynki, o Sonijke się nie boję, bardziej o te nowe pary po Katowicach chłopacy nie róbcie mi tego Naciowy, jedno zasadnicze pytanie.. to że rozrabiaka z ancymonem podzieli się pajda to rozumiem, trzeba płacić ale co z reszta? Bez podtekstów, poważnie pytam
Nowi coś na tym naszym nekkarze to kiepsko wyszli, nie dość że pustki to jeszcze za mieso muszą robić Szkoda że taki rój spadł ale fakt że ma się dużo obrazków nie oznacza że potrafi się ich używać Gratuluję, top łan póki co Twoje
@Reko to po co było się chwalić "wywalczonymi" relokacjami dla gospodarzy? Osobiście i tak twierdzę że przy tej fuzji było coś przymachlojone, stąd taki burdel.. Jestem tylko ciekaw czy GF wie co tu się dzieje i czy ma świadomość jaki jest stan faktyczny całego projektu.
Cytat od ciap: „Nie do końca. Producent opóźnia dostawę auta i tu jest jego wina jeżeli w umowie był podany termin.Przeniesienia GF były prezentem. Niczego przed fuzją nie obiecywało, nie dawało żadnych 'terminów'. To są dwie różne sprawy. Proszę Pana. PS. Też nie dostałam przeniesień bo zostawiłam sobie 1 przeniesienie na czarną godzinę. PS2. Do mnie też będziesz nazwiskami pisać? ” @ciap osoba publiczna podając dane jako oficjalne powinien je wcześniej sprawdzić, nie chodzi tu już o sam fakt b…
A ja mam lotki i znalazłem sobie wolne miejsce na 1 pozycji w jednym ulu wraz z górnikiem Ja już się ciesze, on nie jest jeszcze świadomy tego co go czeka.
No sąsiad już mi się podobasz GF nie odwalił chyba jeszcze większego gniota, nie dopracowali lobby przed fuzją, na palcach idzie policzyć "nowych" na nekkar.. Jak na ten poziom porażka totalna, jednym słowem "Niemiecka precyzja"
W info było że każdy gracz dostanie darmowki a to nagle już tylko wybrani Można było chociaż zrobić edycję i dodać informacje o tym, ja to w rzeczywistości a nie tłumaczyć się że dowiadujecie sie po wstawieniu wprowadzających w błąd zapewnień ( kolejny raz z resztą..). Jesteście tu jak dupa od srania, nie macie czasu/chęci to wpuścicie świeżą krew a nie od kiedy pamiętam te same osoby..
Cytat od Qnick: „i pancerników nie było jak zaczynałem ” Ja to od zawsze zboczenie do niszczarek miałem Jak by nie było trzeba się będzie dostosować. Selekcja naturalna sama zrobi porzadek
Teraz już chcąc nie chcąc musimy przyspieszyć bo cała praca nad budową konta pójdzie w niwecz Mam sentyment do x1 ale co z tego, musimy wybrać mniejsze zlo.