Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-200 z 612.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Jak by nie patrzeć, obrońcy przygotowali grunt pod to ST. Z mojej strony wielkie Gratulacje! O skille się nigdy nie kłócę, każdy ma wyrobiony swój własny styl gry, jeden lata na wszystko co na drzewo nie ucieka a drugi woli szarych skubać.. Prawda jest taka że kiedyś każdy skończy na pezecie, taka gra. S&D powinien łączyć graczy różnych maści, tym bardziej szacun dla wszystkich za zdrowe podejście do cyferek
-
Cytat od ZDOBYWCA1: „czyli jak ktoś bezpodstawnie Danielu o Pedofilie Cię oskarży, wpadną zamkną Cię ale po dwóch dniach Cię wypuszczają z przeprosinami za bezpodstawne zatrzymanie to dalej jesteś Pedofilem???? ” Może i nie ale.. przez te dwa dni trauma do końca życia zostanie a i oko będzie piekło Podobnie jest i w tym przypadku, zainteresowany ma najwięcej jadu do wyplucia a sam jednak taki czysty do końca nie jest
-
Na Nekkarze by to nie przeszło.. ale, tam prości ludzie grają, co też widać po wpisach na forum. Jednym słowem szczyt hipokryzji - galopującej youtube.com/watch?v=MZ0e2Hs_71E
-
Wąski, uwazaj żebyś się nie opluł Sam sobie wyrabiasz opinię, pokazałeś właśnie zimną krew i poziom kultury jakim się posługujesz. Nie odzywałeś się dwa dni bo glupio, teraz blokada zdjęta i dalej plujesz jadem Tak właśnie reprezentujesz siebie i sojusz, w dodatku w temacie założonym przez kolegę/sojusznika Ale co tam, to ja jestem zły i nie mam szacunku do innych graczy.. hehe, kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień Exclusiv SzO.
-
Graty Szajek, masz już trochę tych zabawek a z takimi zyskami ciężko będzie Cię dogonić Pokaż na u68 jak się pushować, może są tu bardziej rozgarnięci gracze i czegoś się nauczą, nie jak u nas Graty i do następnego
-
Zacytował bym kilka jego postów by lepiej to zobrazować ale po co? Teraz kita pod siebie bo bana dostał? Wiedział co robi bawiąc się torem, nawet zgłoszenie wspólnej gry nie chroni przed banem. W sumie to skąd miał wiedzieć skoro większość swoich teori opiera na domysłach .. W dużym skrócie, chciał wojować więc wytłumaczyliśmy pewne kwestie, jak wcześniej tak i teraz SzO eXe, eko masz mocne więc szybko odrobisz.
-
Masci pięknie widzę, trochę obrazków z tego zrobisz Graty!
-
Cytat od ReTsaB: „widzę że nie próżnujesz flota się sprawuje dobrze a sąsiedzi kochają:) ” Tak jest, kochający sąsiad to skarb Taki anioł stróż który zaopiekuje się Twoją flotą gdy o niej zapomnisz Graty Grzesiu, po cichutku, konsekwentnie robisz swoje za co wielkie gratulacje PS. Uważajcie na niego bo to Kozak jest, wiem co mówię