Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 441-460 z 930.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od ackra: „Cytat od Art: „Był czas na przygotowanie zmian oddolnie. Po ich zatwierdzeniu, dalsze konsultacje nie mogły być prowadzone. Później plan przechodził wielokrotną weryfikację i analizę odgórną. Powtórzę jeszcze raz - wszelkie moje odpowiedzi dotyczące braku możliwości zmian dotyczyły zmian oddolnych. Jeżeli jednak sytuacja wymagała odgórnych zmian, to nie był mój wymysł. ” To niby jakim cudem "góra" zgodziła się na oddolną inicjatywę zredukowania liczby galaktyk z 13 na 8 na Librz…

• Cytat od Art: „Cytat od Avinashi: „@Art zróbcie jeszcze tak, że cały osad pójdzie na tę 8 galę ” Tak to chyba ma wyglądać w praktyce. Wpierw przenoszeni są aktywni, potem na siłę wszyscy pozostali (czyli ew. multikonta, idlerzy i zbanowani). ” Chwała za to. Dajcie @ciap nagrodę za logiczne myślenie i umiejętne posługiwanie się liczydłem edit: Cytat od Art: „Nastąpiła aktualizacja ustawień Uni Libra. ” ale aktualizacja w którą stronę, bo z moich informacji wynika, że gal nadal jest 7

• Cytat od Starrk: „Edit: lepiej dla Ciebie @Art było napisać "dla frajdy", bo inaczej potwierdzasz tylko niekompetencję osób zajmujących się tą fuzją. Kupić wam kalkulator, zanim wprowadzicie jakąś kolejną bzdurę? ” KUP KUP! Bo im się liczydło zepsuło! Cytat od gardze wami: „Kilka postów wyżej podajesz informację, że dostajesz od Twojego zwierzchnika informację o tym, że będzie 13 galaktyk i decyzja jest zakceptowana i była trzymana do ostatniego dnia - a teraz zaprzeczasz temu twierdząc, że te k…

• ale myslisz że jesli ktoś od X czasu na konto nie zaglądał, jest ono idlakiem bez urllopu, ale ma bana do 2040 roku wróci do gry?? no puknijcie się w głowy ;x

• Cytat od Art: „A nawet jeśli trafią tam aktywni gracze (bo np. wykorzystają darmowe przenosiny) to wciąż mamy zakrzywione galaktyki, które czynią rozmiar Universum do zniesienia ” Cytat od Art: „Chcemy aby to aktywni gracze zajmowali początkowe układy, a dopiero potem lądował osad. ” Ale Ty nadal nie rozumiesz w czym rzecz. Po co 13 galaktyk skoro można ten osad wywalić do kosza??? Rusz te szare komórki i powiedz mi jak sobie wyobrażasz chociazby głupi transport DTkami przez 7 gali?? Chyba nie p…

• Taa dowiadujemy się DZIEŃ wcześniej. A przecież układając grupy fuzji, widzieliście ile jest graczy. Decyzja podjęta tak o z czterech liter wyjęta tak samo jak i Twój argument @Art... A jęśli ktoś nie pamięta o koncie [rzez X czasu to już o nim zapomniał. wyczyście idlaków. Cokolwiek... ale nie 13 gali. Jakoś przy ostatnim uf nie pamietam by było przenosznoe idlaki

• @Art Tyle zmian, ile wprowadziliście od pierwszego zdania "nic się już w tej chwili nie da zrobić" to jeszcze nikt na świecie nie zrobił. Fuzja miała polepszyć sytuację, ożywić - jak już było wspominane. Każdy się cieszył. Ale to co teraz zrobiliście to woła o pomstę do nieba... Programiści sami widzą ile kont z wasatu i draco ma po jednej planecie zrobionej tak o bo sobie ktoś zrobił. Po co takich przenosić? Idlaki na librze, które maja jedna planete albo czasem i kilka ale bez zadnego eko też …

• Cytat od RY&K@: „Jak rozumiem brak odpowiedzi wynika z braku wiedzy. Art? 'A co z tym urlopem czy jutro na uniach wasat/libra zostaną wszystkim odpalone urlopy czy będzie można normalnie grac do niedzieli?' ” pozostali gracze z wasat draco beda miec urlop

• tak tak, to że nic się już nie da zmienić słyszeliśmy kilkanaście razy po czym nagle komuś cegła na łeb spadła i wprowadzacie kolejne IDIOTYCZNE zmiany. 13 gali....

• Cytat od Art: „Wszystko z powodu osadu Tutaj nie było innego rozwiązania. ” to po kiego diabla wrzucac idlaków z uni draco i wasat tutaj??? kto chce niech sobie odświezy konto zapychające i kliknie na nim przenosiny, ale po co pozostałe idlaki?? Bzdura i głupota w najlepszej okazałości!!!

• Cytat od Art: „Szanowni Gracze, w dniu dzisiejszym następujące Universa otrzymają zmienioną konfigurację galaktyk: PL117 Quantum - 10 galaktyk PL151 Yildun - 7 galaktyk PL138 Libra - 13 galaktyk ” @Art To na u68 nie zrobicie 13 galaktyk, bo GF woli unikać czegoś takiego, a teraz na pozostałych uniach nagle tak o z dupy dajecie więcej gali?? No sorry, ale powaliło Cię i to ostro.... Po co wprowadzać 13 gal na librze skoro 7 jest i tak wystarczającą ilością.... Miejsc nadal sporo zostało.... Także…

• No muszę Cię rozczarować, ale nie zakładałam tam konta, więc i kasować nie miałabym co. Druga sprawa to taka, że gdyby tak było to dostałabym jakieś powiadomienie z unią betel, bo tam konto miałam, a nic nie dostałam Także moim zdaniem błąd ze strony komputera, który wysyłał te wiadomości, a Twoja teoria jest o kant stołu rozbić ;p

• Cytat od chemikos: „Najwidoczniej w bazie danych mail nadal jest przypisany do danego serwera i stąd to powiadomienie u Ciebie o Izar. Miałaś tam kiedyś konto? I tak, to jest błąd. ” Nigdy nie miałam konta na Izar

• Cytat od chemikos: „Nie ma tam listy pozostałych serwerów z danej grupy, bo nie masz na nich konta. ” Czyli wychodziłoby, że mam wypisane tam Izar bo mam na nim konto, na którym nie wybrałam docelowej uni? Bo tak to rozumiem. A Prawda jest taka, że nie mam konta na Izar, ale na Librze, której to nie wymieniono nawet

• Cytat od ciap: „Wyświetla tekst nad guzikiem przenoszenia: "1t 2d 23g" Guzik z przenoszeniami masz na 1 screen > ciapka.cba.pl/ogame/Laczenie.html pod menu. ” ale pokazuje za uniach exodusowych... Cytat od Wisior: „@Avinashi - a jest taki zegar ? Poka poka, bo gram tylko na docelowych uni ” f09c1f673ebbe.jpg

• Cytat od Starrk: „Czy ktoś się serio spodziewał, że chociaż jedna rzecz będzie działała poprawnie? ” No chyba najlepiej to działa zegar odliczający czas do zakończenia fuzji

• ja mam za to maila gdzie łączy się wasat z izar f719eb2e94f82.jpg druga sprawa to a038d04f63444.jpg

• a może faktycznie dajcie możliwość wyboru ludziom z u68 i nekkar zmiany uni? w końcu na obu tych uniach byli zwolennicy i przeciwnicy zmiany prędkości więc kto by chcial wrócić do x1 to by poszedł na nekkar, a kto chce wyzszą prędkość to by poszedl na 68 A swoją drogą, przypomnijcie mi - czemu na 68 chcą podnieść eko do x7?

• Cytat od ciap: „Nikt nie pytał o godzinę? ” może temu, że wczoraj miały pojawić się szczegółowe informacje moim zdaniem godzina możliwości klikniecia przenosin to jest szczegół...

• nie widziałam nigdzie żeby była taka godzina podana...