Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 361-380 z 930.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
A mnie się wydaje, że "ciężko" będzie robić RW na 200%. Przy skanowaniu jest coś albo na około 150% (+/-), ale poniżej 200%, albo już około 1k% Druga sprawa to fakt, że powrócił stary system liczenia niszczeń moonów, bo pewnie gdyby był do niszczeń osobny temat, a z których % nie był zaliczany do ogólnego % zdobytego przez drużyny jak było przez kilka poprzednich edycji, to nie byłoby pewnie problemu z większym %%. Dodajmy też do tego fakt, że żeby wyciągnąć jakiś normalny z zysk z farmingu to n…
-
solo x 2 top1 Malack [WINTER] vs. SANDER90 [WIP] ~ 869403.11% TOP1 SOLO X2 top2 Zgredek [WarriorS] vs. Ruda [WINTER] ~ 600449.8% I masz błąd w stratach agresora przy starciach Schan [WarriorS] vs Tosiak [MAFIA] oraz Hanky Panky [SENATE] vs pawel1000 [Tengu] Powinny być na odwrót Schan miał Straty Agresora: 24.436.487.000 A Hanky Panky Straty Agresora: 12.852.332.000
-
Cytat od Truck driver: „Cytat od Avinashi: „Ja tam czekam, aż wprowadzą itemy do skracania czasu lotów ” I znowu bedzie placz typu to nie fair bo nie mialem/mialam czasu floty na fs puscic ” A czy GF obchodzi co gracze myślą nad zmianami jakie oni wprowadzają? Dla nich liczy się, żeby się pieniądze w portfelu zgadzały
-
Ja tam czekam, aż wprowadzą itemy do skracania czasu lotów
-
Moons co godzinę
Avinashi - - Błędy w grze
PostKażdy tak ma, ale czego się spodziewać po niemieckich programistach
-
Cytat od Latajacy_w_chumrach: „Tak czytam i nie rozumiem gdzie wy tu bugusing widzicie? Bo nie rozumiem? Przecież w 24h można daną planetę/księżyc zaatakować 6 razy Ataki można ustawić w tej samej sekundzie i nie jest to przestępstwo (co jest częstą praktyką gdy się coś wyliczyło) - co innego by było z misją SZPIEGUJ, ale sam obrońca napisał, że ktoś w całym tym zamieszaniu zapomniał poprostu.. o wcześniej puszczonych pilotach [ciach] ” Tak dla przypomnienia: Cytat od Art: „Bugusing przy użyciu …
-
Zapomiałeś jeszcze dodać o fakcie, że zlagowaliście atakami tak, że Asherl nie mógł floty podnieść Asherl SzO!
-
Całe szczęście, że za 3 razem jednak się udało Obrońcy Dnia 01-12-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Avinashi [WarriorS] ________________________________________________ Mały transporter 180.000 Lekki myśliwiec 1.111.111 Pancernik 11.111 _________________________________________ Obrońca TOFIIK [LEG-XX] ________________________________________________ Mały transporter 43.000 Duży transporter 44.613 Recykler 16.452 Satelita słoneczny 2.127 Gwiazda Śmierci 1 Pancernik 2.4…
-
solo x2 top 5 Frank Drebin [WarriorS] vs. Zibi [ZZL] ~ 288782.66% top 8 AmstelL [WINTER] & markus [KAC] vs. ZAS [S T] ~ 168163.43% acs x1 top 8 Mili [3 X] & Graf [MISIE] & Duchowny [3 X] & ARO [3 X] & CRACOVIA KRAKOW [3 X] vs. Pennywise [EKO] ~ 139560.54% Edit: acs x1 top 7 Matt GZ [N C] & Riphagen [N C] & ociec Test [N C] & Pinkie Pie [N C] vs. gremlinek [SPZ] ~ 113871.24% - TOP 1 ACS solo x5 top 7 Marys [PACZKA] & chemikos [PACZKA] & pawelos [PACZKA] vs. MaK ~ 199136.08%
-
Cytat od smoki: „Dziś roześlę do Was ankietę konfiguracyjną uniwersum Fenrir. Pojawi się w niej nowa opcja dotycząca prędkości badań. Jeżeli zwiększamy prędkość badań, musi być ona wielokrotnością prędkości eco, czyli np mając eco x4 możemy prosić o badania x8 lub x12. Domyślną wartością dla badań jest 1 ” A może i na Librze by dać taką ankietę? Czas badań kosmiczny już jest, a nie każdy za anty chce klikać
-
Po pijaku urlopów nie zdejmujemy, aczkolwiek nie mogę narzekać Z pozdrowieniami dla sojuszników i znajomych Obrońcy Dnia 25-11-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Avinashi [WarriorS] ________________________________________________ Okręt wojenny 10.000 Pancernik 270.900 _________________________________________ Obrońca Cannabis ________________________________________________ Duży transporter 1.595 Lekki myśliwiec 438.510 Krążownik 65.751 Statek kolonizacyjny 1 Recykler…
-
piękny gong?
PostNie wiem jak Wy oglądacie statystyki, ale bana dostalo również zezłomowane konto malacziego... i zapewne za multi wiszą, bo z teho co wiem od pushu musza minąć 3 doby, a minęły 2. Chyba że się coś zmieniło?
-
a tego nie widziałaś, czy wolałaś nie widzieć? Starrk [WINTER] vs. androg [WarriorS] & Therion [WarriorS] ~ 185 845.23% czyli lameriada na całego Jakoś top solo zrobiłaś bez problemów. Poza tym z tego co wiem, to nie ma jakiegoś min. progu od którego zaliczają się ST do TOP, więc nawet gdyby acsy miały wynosić kolejno 5k, 4k i 3k% winny się tu znajdować