Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 321-340 z 930.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
No właśnie @ciap o to mi chodzi. Strach będzie handlować z kimś kogo się nie zna. Czyli w jakimś stopniu zabije się w ten sposób handel między ludźmi. Albo powstanie więcej konto deuterowych ot co.
-
Ty serio nie rozumiesz... SUROWCE TRACĘ!! Jeśli ktoś zaoferuje mi deuter po 2,5-1,5 a nagle okaże się ze muszę do GO dosłać po 0.5 więcej metalu i kryształu to o ile przy 50kk dexu są to śmieciowe ilości o tyle przy 500kk już robi różnicę. No jasniej się chyba już nie da
-
Cytat od buleon: „Jak słabsze konta wysyłają Ci surowce nieproszeni, to też musisz odesłać im lub na planetę administracji. I nikt o to pretensji nie ma. ” nie zdarzyło mi się, zeby kiedykolwiek słabszy gracz wysłał mi surowce bez mojej wiedzy/zgody (nie będące częscią handlu). Cytat od buleon: „Jeśli wyślesz zwrot graczowi, to nie będziesz musiała odesłać całości deuteru, tylko wyrównać GO do przelicznika 1:2:3. ” O właśnie! Brawo mój Ty geniuszu! thumbsup.png A więc teraz mi powiedz, kto na ty…
-
a gdzie w poscie arta masz taki zapis ze bana doatanie tylko gracz slabszy? Bo ja nie widze a przeciez chodzi o uscislenie co jest a co nie jest dozwolone. No i wlasnie ani surowcow ani deuteru a jeszcze dodatkowo musialabym za SWOJ deuter odeslac surowce. No wiec jak mam sie nie obawiac jesli np dzis kupie deuter a moje nastepne logowanie bedzie za 3-4 dni? Ano juz nie bedzie logowania bo bedzie ban! Przeciez GO wpierw banuje a potem wyjasnia po tygodniu jak juz ban minie i nie ma juz czego wyj…
-
Cytat od buleon: „Team nie ma wpływu na handlarza surowców w grze, a zmiana proponowana przez Ciebie przy antyhandlarzu ustawionym na max 1:2:3 sprawia, że wracamy do punktu wyjścia. ” Czyli chcesz powiedziec ze nawet jesli przeliczniki w grze beda w przedziale 2.5-1.5-1 do 3-2-1 to u handlarza moge otrzymac przelicznik ponizej 2.5-1.5? Faktem jest ze juz i tak jest taki paradoks bo na przykladzie deuteru ktory chcielibysmy kupic to mozemy dostac ponizej 1. Wiec jesli zmienia sie widelki handlow…
-
Cytat od Truck driver: „Co to zmieni? Kupie 100kk dexu za 100kk krisu i sprzedam kupiony dex u handlarza i bede mial 150kk krisu. Na jedno wychodzi. ” tobie nic nie zmieni bo budujesz bunkry i masz trylko dtki ktore na fsa przez galę palą ze 2kk maxymalnie juz po dolocie. ale flociarzowi zrobi sporą różnicę bo kupi deuter do 2,5-1,5, a nie jak proponują znawcy którzy w większej mierze grają własnie EKO, a nie flotą (więc wiadomo o co chodzi), 3-2-1. Osobiście z chęcią kupię deuter po 2,5-1,5, al…
-
Cytat od Art: „Handel wykraczający poza określone przeliczniki na korzyść gracza silniejszego będzie traktowany jako push. 3:2:1 - każda jednostka deuteru jest warta 2 jednostki kryształu lub 3 jednostki metalu. 2,5:1,5:1 - każda jednostka deuteru jest warta 1,5 jednostki kryształu lub 2,5 jednostki metalu. ” osobiscie proponuję zmienić przeliczniki w stosunku max. 2.5-1.5-1 min. 2-1-1 ekonomom już i tak się w dupach poprzewracało z wysokością proponowanych przeliczników podczas handu.... Propon…
-
ja się tylko zapytam co za idiota zaproponował stały przelicznik 3-2-1? Ten sam osobnik, który wymyślił płatny urlop? Ten karmiony kamieniami z procy? No bo tak na łopatologiczną logikę by wychodziło... Jasne czemu nie stały przelicznik, ale weźmy to jakoś wyrównajmy! 2.5-1.5-1 byłby NAJROZSĄDNIEJSZYM wyborem. Ekowcom już i tak we łbach się poprzestawiało i też mam już nie raz ochotę sprowadzenia takiego delikwenta na ziemię na sposób @Starrka ale najzwyczajniej nie mam sił i chęci do tego, widz…
-
Cytat od john malkowitz007: „Lepiej jezeli bedzie mniej graczy ,ale aktywnych A co teraz jest z tych na wiecznych Urlopach ??? Falszuja statystyki , blokuja miejsce w ukladach i nic poza tym Bardzo wielu juz pewnie zapomnialo o grze i o tym ze ich konto jeszcze istnieje ” Nie no spoko, masz rację, ale tylko do tego momentu. Bo dlaczego przez konta na wiecznych urlopach mają ucierpieć gracze, którzy chcą grać sobie od czasu do czasu? Nie każdy ma tyle czasu/chęci co Ty. Inna sprawa to prędkość un…
-
Ogame i tak już upada. Graczy też jest coraz mniej. Mam nadzieję, że GF tym pomysłem z limitowanym urlopem strzela sobie prosto w łeb. Myślę, że to po prostu taka forma uwolnienia graczy od gry i siebie od graczy, bo opłacalność utrzymywania gry im spada Z tego co się orientuję to ogame jest GRĄ, a nie pracą/życiem, któremu trzeba poświęcać 99% czasu. Osoba, która wymyśliła wprowadzenie limitu urlopu musiała dostać czymś ciężkim/twardym w główkę. Bo żeby wpaść na takie coś, trzeba być niepełnosp…
-
Starrk [WINTER] vs. karolr [ZZL] & Demise ~ 174 716% - TOP5 Universum Libra - Obrona i TOP1 w akcji!
PostPoproszono mnie bym wstawiła, no więc wstawiam Cytat: „Krótka historia jak top 1 farmer planet musiał ustąpić top 2 pseudo "najlepszy". Latali sobie na pałę "wyciskać cytrynkę" to trzeba było zrobić lemoniadę. Odebrałem cześć swojego złomu. Sama akcja prosta jak rozkład jazdy w Andrychowie. Starrk lecący na bunkier, spadająca kula, podstawka wpadająca na planetę. Idę w ślady pewnego miszcza . Oczywiście brak opóźniania, w końcu "wszyscy" na u i nikt nie widzi tych oszałamiających zysków po 2kk. …