Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 441-460 z 802.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Zapewne, jak byś najpierw użył newtrona, to by Ci wydłużyło badanie o kilka tygodni i wtedy byśmiał przycisk opisany jako "Skróć o połowę" pisz szybko ticketa Edit: najechałem sobie na swoje badanie - do końca mam 2 tygodnie 20 godzin, a po najechaniu kursorem na skróć pokazuje mi się pop-up, w którym stoi, że kliknięcie spowoduje skrócenie o połowę, czyli do wartości 13 dni i ileś godzin. Ładnie bym sobie skrócił
-
Drugie podsumowanie, bo to już ponad miesiąc minął. Jak by ktoś chciał porównać, to pierwsze było tutaj Uni 120 Taurus 32 dni - 1425 ekspedycji (ok. 44 dziennie) Wysyłam 2666 pionków + sonda + rozpruwacz. Testowałem przez chwilę wysyłanie lamek, ckm-ów i owiec, ale zbyt rzadko trafiali mi się piraci, więc zarzuciłem zbieranie większej ilości złomu, oszczędzając dzięki temu trochę paliwa Najczęstsze zdarzenia: 1. nic (sonda, pustka, choroba lokomocyjna, gra itp.) - 23,2% (330x) - mały wzrost 2. m…
-
To chyba było główne stado sąsiada. Trochę się bałem, że mi spadnie jedna sztuka drobiu, bo tak sim pokazywał, ale okazuje się, że to pancerne gęsi są 44 życzenia przeznaczam na pokój na świecie i między graczami Pozdrowienia dla pozdrawianych. Amigos, ruszcie pupy A, no... i "Szczęść Boże" przede wszystkim. Dnia 13-01-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zly boobr [Amigos] ________________________________________________ Gwiazda Śmierdzi 555 ____________________________…
-
Błąd rynku
bobro - - Błędy w grze
PostTeż mi się trafił ciekawy przypadek. Stworzyłem zwykłe (nie auto) zapytanie o kilka lamek, cenę dałem niewiele wyższą od minimalnej. Dwa dni czekałem, w końcu patrzę - lecą. Napisałem do kontrahenta, że dziękuję i takie tam, a on mi odpisuje, że to nie były dla mnie lamki i że fuksem je dostałem. On nie stworzył autooferty, a ja nie miałem autozapytania. Nie chciał, a mi sprzedał. Trochę dla niego kicha, bo może miało pójść do sojusznika albo kolegi, a poszło do randoma. Mieliście też takie przy…
-
FS z opcją zawróć
bobro - - Zadawanie pytań
PostJak się komuś chce siedzieć i cały czas odświeżać falangę, to jest to godne podziwu i gratulacje za wykonanie zadania się należą. Samo policzenie po zauważeniu cofnięcia to już jest małe piwo. Możliwe też, że nie siedział cały czas, tylko wszedł na chwilę przed dolotem, bo sprawdzał, czy odbierasz fsa, a Ty wtedy zawróciłeś. Lepiej zawracać znienacka w środku nocy i jeszcze kliknąć gdzieś po zawróceniu (a nie iść od razu dalej spać), żeby minutki nie wskazywały czasu od zawrócenia floty powodzen…
-
Problemy z falangą
bobro - - Błędy w grze
PostMnie również ktoś o tym pisał. Po zdjęciu moona, nie było nic widać i potencjalna ofiara dziwiła się, że nikt nie poleciał. Bardzo proszę o informację, czy był to błąd i czy został rozwiązany.
-
Dzień dobry. Znowu dawno mnie nie było i ledwie się na próg załapałem (gdybym poleciał normalną flotą, to by ładniej wyglądało ) Pozdrowienia dla członków buddy-listy i dla sojuszu, któremu się nie chce oraz dla tych, którzy się poniżej odezwą Starcie z rodzaju "stało po sąsiedzku i czekało aż się spushuję, więc nie stoi". Tak to było: Dnia 08-01-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zly boobr [Amigos] ________________________________________________ Gwiazda Śmierdzi 166 …
-
Zrobiłem pierwsze podsumowanie, bo to już dwa tygodnie. Uni 120 Taurus (dość stare uni - aktualnie eko x7 - wcześniej x1 - Top1 ma prawie 300kk punktów, ja jestem w okolicy 40.-45. miejsca) Latam dość dużo, ale bez przesady. 15 dni - 595 ekspedycji (ok. 40 dziennie) Wysyłałem na początku po 200 pionków + sonda, potem coraz więcej, w tej chwili 2222 pionków + sonda i nadal potrafią wracać pełne (40 baniek metalu)... Niestety - w jednej lokalizacji dziennie 5-7 ekspedycji i następne już się mijają…
-
na Taurusie: podsumowanie ze 105 ekspedycji: 122,6 kk mety 101,5 kk krychy 22,7 kk ropy 4,7 k antymaterii 9 kk złomu z obcych/piratów 17 x nic 3 x opóźnienie 0 x przyspieszenie 4 przedmioty 2 handlarzy 1623 lamki 1546 ciężkich myśliwców 541 krk 149 owiec 81 pionierów 2829 mt 8 dt 9k sond szpiegowskich