Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 421-440 z 802.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
MAGAZYNY
bobro - - Zadawanie pytań
PostSą, są magazyny, stocznie, obrona i niektórzy to nawet budują Inni się śmieją, ale o gustach nie powinno się rozmawiać
-
Cytat od Ramzes_x: „O to to, nie może być za spokojnie bo moderatorzy pójdą na bezrobocie A co do torów to na pewno ktoś je podmienił, ale może palcem nie będę pokazywał (chociaż wszyscy wiedzą kto jest winny całemu złu na uni ) ” Bo co? Bo jestem kolejarzem i mam zly w nicku na grze? Zly to jest skrótowiec od... yyy... zły latający yeti
-
Z ledwością łapiemy się na próg, zysk praktycznie z tego żaden, więcej strachu sięnajedliśmy niż surowców, ale trzeba założyć nowy wątek, bo poprzedni się trochę przejadł Drobiem się fajnie lata, bo nic nie pali i wybacza pomyłki przy atakowaniu. Z drugiej strony zawsze jest ryzyko, że razem z powracającym drobiem przyleci na księżyc ktoś jeszcze, żeby ten drób upiec i zjeść. Może też się zdaryć, że obrońca się zaloguje i ucieknie Pozdrowienia dla tego, o którym wiem, że widział, a nie zniszczył…
-
Cytat od GuenhvyWar: „Witka Poraz ostatni w tym dziale. ” 12 stycznia to napisałeś W skasowanym poście odpowiedziałem, że okaże się, czy masz te jaja, czy nie. Najlepiej wszystkich wyzywać od bezjajowców, samemu posiadając kompletnie nic. Masz, człowieku, umiejętności i potencjał, ale honoru i kultury za grosz. Gratuluję potężnego zysku. Obrońcy życzę szybkiego powrotu do stanu sprzed
-
Marsic [FenikS] & BlackLatteCoffee [FenikS] vs. Nawalony [RoG] ~ 53297.70%
bobro - - Starcia Taurus
PostWalnęło tak, że aż i ja spadłem o kilka miejsc Od razu moje podejrzenie padło na Latte i jego wszystkie pushkonta z Marsikiem na czele Gratulacje, panowie. Obrońcy szybkiej odbudowy i punktowania w czymś innym niż flota.
-
Cytat od Das140: „(...) ” Nie dzieliłem na piratów i obcych, bo w zasadzie dla mnie nie ma różnicy - latając samymi pionkami rozwalam jednych i drugich - jest różnica przy lataniu lamkami i owcami, ale ja tego nie robię. Wydaje mi się, że spokojnie stosunek piraci:obcy jest mniej więcej 8:2 lub 9:1. Tak, co falę zmieniam układ. Robię 7 ekspów w jednym układzie, potem telep i 7 w kolejnym. W ten sposób maksymalnie 7 układów obskoczę, a możliwych mam 14. Czasem już piąta ekspedycja w układzie zwra…