Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 381-400 z 802.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Wymarzone uniwersa
Post@Wrum i złom z obrony!
-
Podwojenie floty.
bobro - - Błędy w grze
PostTo chociaż złom mogliby Ci oddać
-
Cytat od roermond: „Jak jestem w pracy puszczam 8 slotów 5000mt 1pi i przeważnie trafiają się piraci. Raz na serię czasami dwa razy. Pod wieczór jak mam już więcej czasu, wszystkie sloty z bojowa flota i piratów brak lub raz na jakiś czas. Testowane od pn do piątku. Więc coś jest nie tak. ” O, to to, właśnie to! U mnie tak samo - jak lecą same małe trampki, to piraci trafiają się częściej niż 10%, a jak tylko (po miesiącu) puściłem lamki, to piratów nie było i jeszcze cała flota mi w jednym przy…
-
Trzecie i ostatnie podsumowanie, bo już mi się nie chce regularnie tych statystyk prowadzić. Jak by ktoś chciał porównać, to drugie było tutaj Uni 120 Taurus 82 dni - 3440 ekspedycji (ok. 42 dziennie) Od kilku dni nie wysyłam 3k pionków + sonda + rozpruwacz tylko zestaw rozpruwacz + 11 pionków + 6666 mt. Dzięki temu nie zbieram już żadnego złomu z piratów, ale zużywam na falę 300k paliwa zamiast 2kk Najczęstsze zdarzenia: nic (sonda, pustka, choroba lokomocyjna, gra itp.) - 22,8% (786x) - niezna…
-
przetarg otwarty
bobro - - Handel Taurus
Postna Orlenie w Poznaniu ostatnio była benka po 4,50 za litra
-
przetarg otwarty
bobro - - Handel Taurus
PostDzień dobry. Otwieram przetarg na sprzedaż kryształu. Zasady: - Płatność poproszę w ropie. - Minimum sprzedawanego kryształu ustalam na 1kkk. - Pierwsza osoba, która zaoferuje przelicznik 1,5:1 (krysia:ropa) - wygrywa. - W przeciwnym razie po bliżej nie określonym czasie wybieram sam najlepszą ofertę. Oferty, ale poważne, poproszę na priv w grze - gracz zly boobr Dziękuję.
-
BlackLatteCoffee [FenikS] & Essential [FenikS] & dell1983 [FenikS] vs. 0DDAM [RoG] & Motyl [RoG] ~ 7175.72%
bobro - - Starcia Taurus
PostNo to rzeczywiście "nie pykło" chyba tak jak miało pyknąć. Jak kiedyś na Betelgezie SZAKALa łoili, to też poleciałem sondą sobie popatrzeć z bliska Obrońcy odbudowy, agresorom gratulacje za kupę chęci i determinację.
-
BlackLatteCoffee [FenikS] & dell1983 [FenikS] vs. Fourier [OGN] ~ 66.693 ,096 %
bobro - - Starcia Taurus
PostObudziłem się i tak jakoś dziwnie czułem, że coś się stało Ładnie się w nocy bawiliście, zamiast spać. Gratulacje dla agresorów, a pokonanemu szybkiego powrotu po odbudowie