Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 361-380 z 802.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Skróć / zakończ budowę.
bobro - - Błędy w grze
PostPotwierdzam, że na Taurusie działa do dupy. Tzn. prawie normalnie, bo wyświetla Zakończ, ale przed połową skraca o połowę, a po połowie kończy.
-
Natomiast ja uważam, że ktoś kto płaci za darmową grę jest zwyczajną pierdołą Na Betelgeuse zaczynałem ze trzy miesiące po powstaniu uniwersum i bez wydania złotówki wylądowałem po paru miesiącach w pierwszej dwudziestce bodajże. Top 1 zmienił się w tym czasie 3 razy, ten ostatni faktycznie odleciał wszystkim tak, że nie mogli go dogonić, ale był zaparty i nie samą antymaterią żył. Anty się przydaje, ale da się bez niej żyć, a raczej bez jej kupowania, bo jak ktoś sprytny jest, to może jej w grz…
-
BlackLatteCoffee [SKY] vs. elPastor [OGN] (dziki nastolatek) ~ 23214.66%
bobro - - Starcia Taurus
PostWyśmienity temat [ciach] Graty, Latte, a trzeciemu kontu nie oszukującego dzikiego życzenia szybkiej odbudowy. Moderator Neferet:Offtop
-
Cytat od GramBoLubie: „Może jakby Art napisał zamiast " we wiadomościach z rynku " tylko " w wiadomościach z rynku " to aktualizacja naprawiłaby błąd. Jaki GF taki Art...jaki Art taka poprawka Na prawdę nie potrafię zrozumieć jak można robić poprawkę , która nie poprawia nic , a w dodatku jeszcze więcej psuje ? ” Jak już komuś zwracasz uwagę, to wypadałoby, żebyś sam pisał bez błędu Naprawdę
-
Takie coś mi się przytrafiło: Wysłałem pioniera na Atakuj na (tfu!) eventową planetę x:xxx:17, po przedmiot, jak to zwykle bywało. Tymczasem po dolocie dostałem raport wojenny, że niby wygrałem i zrabowałem kupę surowców: Cytat od Ogej: „ Powrót floty22.04.2020 01:12:46 Od: dowódca floty Twoja flota wróciła z planety Surprimus [x:xxx:17] na planetę Uberwald [x:xxx:8]. Flota dostarczyła: 125 Metalu, 110 Kryształu i 0 Deuteru ” Czy to jest normalne?
-
AntiGameReborn
PostCytat od edes: „Też wam sie tak porobiło że nie idzie wyburzać magazynów mimo że świeci się na czerwono? ” U mnie inaczej - nie pokazuje, ile surki jest potrzebne do wyburzenia, póki wystarczająco dużo surki nie będzie na planecie.
-
Dzień dobry. Wesołych świąt życzę. Zwykle do sąsiada nie zaglądam, ale dziś przypadkowo zauważyłem aktywność na księżycu bez aktywności na matce. Sprawdziłem, zobaczyłem, poleciałem, ukradłem, zwiozłem, cieszę się. Pozdrowienia dla Amigos-ów, dla Kapitana, dla Króla Sobieskiego, a szczególnie dla pokonanego, który przyznał się, że zaspał i pogratulował. Dnia 10-04-2020 09:22:34 następujące floty spotkały się w walce: Agresor zly boobr [Amigos] ________________________________________________ Krą…