Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 361-380 z 802.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Skróć / zakończ budowę.

bobro - - Błędy w grze

Potwierdzam, że na Taurusie działa do dupy. Tzn. prawie normalnie, bo wyświetla Zakończ, ale przed połową skraca o połowę, a po połowie kończy.

• Cytat od looke87: „Może gdzieś tam jeszcze wspólnie polatamy ” Zakładaj konto, w dwa miechy rozwiniesz

• Agresorowi bardziej SzO, chociaż Obrońcom też, ale mają trochę zysku, więc mają z czego budować. Po raz kolejny widzę jak spore stado gęsi przegrywa sromotnie w starciu z owcami. Gratulacje dla cichej wody - sruby

• Ładnie. Ledwie zaczął grać i od razu "prawie że się wpisał". Jak nie ma konta? Na pewno jakieś sprzed lat ma. Nawet Ramzes miał. Gratulacje, a Pokonanemu

• Natomiast ja uważam, że ktoś kto płaci za darmową grę jest zwyczajną pierdołą Na Betelgeuse zaczynałem ze trzy miesiące po powstaniu uniwersum i bez wydania złotówki wylądowałem po paru miesiącach w pierwszej dwudziestce bodajże. Top 1 zmienił się w tym czasie 3 razy, ten ostatni faktycznie odleciał wszystkim tak, że nie mogli go dogonić, ale był zaparty i nie samą antymaterią żył. Anty się przydaje, ale da się bez niej żyć, a raczej bez jej kupowania, bo jak ktoś sprytny jest, to może jej w grz…

• Wyśmienity temat [ciach] Graty, Latte, a trzeciemu kontu nie oszukującego dzikiego życzenia szybkiej odbudowy. Moderator Neferet:Offtop

• wygląda rzeczywiście jak byś posłał 1,250 mt

• Wersja 7.x - dyskusja

bobro - - Porozmawiajmy o OGame

Cytat od GramBoLubie: „Może jakby Art napisał zamiast " we wiadomościach z rynku " tylko " w wiadomościach z rynku " to aktualizacja naprawiłaby błąd. Jaki GF taki Art...jaki Art taka poprawka Na prawdę nie potrafię zrozumieć jak można robić poprawkę , która nie poprawia nic , a w dodatku jeszcze więcej psuje ? ” Jak już komuś zwracasz uwagę, to wypadałoby, żebyś sam pisał bez błędu Naprawdę

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od Eloy Martinez: „Czy zauwazyliscie spadek zdarzenia piratow na ekspach? od poniedzialkowej aktualizacji.. ” U mnie bez zmian, nadal ok. 10% to Piraci/Obcy.

• Cytat od buleon: „Wydaje mi się, że nie było M tylko Mln przy milionach i Mld przy miliardach, ale mogę się mylić. ” Wydaje mi się, że może Ci się dobrze wydawać, przy czym Mld pozostało, a Mln zamianiło się w m

• bitwa na 17. pozycji w us

bobro - - Zadawanie pytań

Następnym razem zrobię próbę i polecę znowu nowym typem statku. Wydaje mi się jednak, że (tfu!) event wszedł o północy, bo pojawiły się te dodatkowe planety. Proszę nie zamykać tematu, wrócę do niego po następnym wydarzeniu z dodatkowymi planetami na 17. pozycji w układzie.

• Cytat od Apofis: „Wam też nie pokazuje ile flota przywiozła surowców? Po tej aktualizacji 7 coś tam ostatniej. ” Mnie również i jeszcze do tego wkurza mnie mała literka "m" przy oznaczeniu miliona surowców - było dobrze - duże M - po co to zmieniono?

• Albo dla mnie za przyklaśnięcie. Gratulacje. Nie każdy wie, że za wlot w bunkier też się należą, nawet jeśli to tylko farming. Często gracze grają tylko do pierwszego takiego sfarmienia, a potem się obrażają na całego ogeja. Obrońcy szybkiego powrotu do równowagi, bo to zwykły farming.

• Aaa, Vir dał się okraść Całodniowy zarobek w plecy Atakującemu gratulacje, a Virowi życzenia niezasypiania

Ale planety się pokazały o północy. Potem już nie próbowałem pionkami ani rozpruwaczami, ani pełzaczami Poleciałem rano krążkiem i zdobyłem, co było do zdobycia.

• Hmm, to chyba mało sprawiedliwe jak 57 kilo panców rozbija się o jakieś marne 43 kilo riperów Toż to prawdziwa husaria musiała być Graty, ładnie Wam to wyszło, ASF mógł zostawić chociaż jedną sondę, żeby sobie popatrzyła. Spawaczowi SzO - w końcu działa na koncie, które wywodzi się z Amigos.

Takie coś mi się przytrafiło: Wysłałem pioniera na Atakuj na (tfu!) eventową planetę x:xxx:17, po przedmiot, jak to zwykle bywało. Tymczasem po dolocie dostałem raport wojenny, że niby wygrałem i zrabowałem kupę surowców: Cytat od Ogej: „ Powrót floty22.04.2020 01:12:46 Od: dowódca floty Twoja flota wróciła z planety Surprimus [x:xxx:17] na planetę Uberwald [x:xxx:8]. Flota dostarczyła: 125 Metalu, 110 Kryształu i 0 Deuteru ” Czy to jest normalne?

• AntiGameReborn

Cytat od edes: „Też wam sie tak porobiło że nie idzie wyburzać magazynów mimo że świeci się na czerwono? ” U mnie inaczej - nie pokazuje, ile surki jest potrzebne do wyburzenia, póki wystarczająco dużo surki nie będzie na planecie.

• A po co Ci obrona? Gratulacje, bardzo ładnie go okradłeś.

• Dzień dobry. Wesołych świąt życzę. Zwykle do sąsiada nie zaglądam, ale dziś przypadkowo zauważyłem aktywność na księżycu bez aktywności na matce. Sprawdziłem, zobaczyłem, poleciałem, ukradłem, zwiozłem, cieszę się. Pozdrowienia dla Amigos-ów, dla Kapitana, dla Króla Sobieskiego, a szczególnie dla pokonanego, który przyznał się, że zaspał i pogratulował. Dnia 10-04-2020 09:22:34 następujące floty spotkały się w walce: Agresor zly boobr [Amigos] ________________________________________________ Krą…