Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 321-340 z 802.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
W tym, że łatwo je rozwalić. Jeśli się opłaca, to można w to wlecieć. Jeśli straty zostaną prezwyższone przez zysk, to Ci wlecą. Obrona musi więc być na tyle duża, żeby się nie opłacało polecieć - czyli straty powodowane przez obronę będą większe niż to, co na niej leży albo żeby na bezstratny lot (dużą flotą) agrsor musiał przepalić tyle paliwa, żeby farmienie mu tego nie pokryło. Musisz się pobawić w SpeedSimie i sprawdzić albo budować obronę na maksa. Dla mnie zawsze to będzie marnowanie surk…
-
Opóźnione eventy
bobro - - Zadawanie pytań
PostPrzecież ich odpowiedź brzmi: "macie szansę znaleźć, więc wcale nie musicie :P" a po północy, kiedy już nie powinien event (tfu!) działać, ta znaleziona anty jest nielegalna i należy ją odesłać. Ja zamiast anty, dwie piękne dziury trafiłem.
-
youtube.com/watch?v=LB_M44NCwUY
-
Skróć / zakończ budowę.
bobro - - Błędy w grze
PostPotwierdzam, skrócenie pracy stoczni na planecie też daje taki efekt. Wyświetla się Zakończ, a skraca o połowę.
-
AntiGameReborn
PostSrasochizm Grałem, złomowałem i byłem złomowany na pierwszym Galaxy Young (chyba 3 cale wyświetlacz :P). Też bez AGR
-
AntiGameReborn
PostDziękuję, Wredny Rudzielcu, to mnie trochę uspokaja @Guderian es numero uno, Tobie też dziękuję. W podziękowaniu za podziękowanie, możesz postąpić według cytowanej instrukcji i zgłosić za mnie, bo ja właśnie ziewam
-
AntiGameReborn
PostCytat od Ruda: „Wersja 7.1.2 już dostępna na Chrome ” Nie działa poprawnie. Powinno być tak, że na misji Transportuj wciskam Enter i wybiera mi odpowiednią ilość statków (to działa), drugi raz Enter przechodzi do następnego ekranu (działa), na którym jest już wybrany księżyc (nie działa, trzeba go kliknąć ręcznie), po następnym wciśnięciu Entera przechodzi do następnego ekranu (działa, ale po wybraniu księżyca), na którym widać już załadowane surowce (nie działa), a ostatnim wciśnięciem Entera w…