Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 321-340 z 802.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• W tym, że łatwo je rozwalić. Jeśli się opłaca, to można w to wlecieć. Jeśli straty zostaną prezwyższone przez zysk, to Ci wlecą. Obrona musi więc być na tyle duża, żeby się nie opłacało polecieć - czyli straty powodowane przez obronę będą większe niż to, co na niej leży albo żeby na bezstratny lot (dużą flotą) agrsor musiał przepalić tyle paliwa, żeby farmienie mu tego nie pokryło. Musisz się pobawić w SpeedSimie i sprawdzić albo budować obronę na maksa. Dla mnie zawsze to będzie marnowanie surk…

• Jak jest złom z obrony, to się wlatuje w bunkry nawet bez zwycięstwa i i tak jest się do przodu To ja poproszę o info, ile sury gromadzi Ci się przez dobę, że nadal opłaca się w to wlecieć?

• Nie znam się, ale się wypowiem. Nie wiem - nigdy nie budowałem obrony Najlepsze jest odbieranie fsów i szybkie inwestowanie surki.

• Opóźnione eventy

bobro - - Zadawanie pytań

Przecież ich odpowiedź brzmi: "macie szansę znaleźć, więc wcale nie musicie :P" a po północy, kiedy już nie powinien event (tfu!) działać, ta znaleziona anty jest nielegalna i należy ją odesłać. Ja zamiast anty, dwie piękne dziury trafiłem.

• Właściwie niewiele straciłeś - odrobisz szybko i znowu sobie cicho będziesz siedział Agresorowi graty wyczucia.

• Oczywiście, służę pomocą bardzo chętnie. Gratulacje

• Tak Próba na x1 wypadła pomyślnie. Gęś normalnie leci w układzie prawieżerówno 4 godziny. Doleciała w 4 godziny, miała stać godzinę, zawróciłem od razu po rozpoczęciu postoju. Wraca godzinę

• Wygląda jak by wysłał wszystko oprócz panców, owiec i kilku gąsek Spawaczowi graty za wykrycie i przerobienie, Obrońcy życzenia szybkiego odrobienia strat.

• Potwierdzam. Zrobiłem test, wysłałem sondy na Zatrzymaja na dwie godziny, cofnąłem po chwili i będą wracać dwie godziny. Jutro spróbuję z tymi gęsiami

• Czego w tej Chwili Słuchacie ?

bobro - - Spam

youtube.com/watch?v=LB_M44NCwUY

• Łehehe, mój pogromca załatwił Ramzexa Nie gratuluję, bo już poprzednicy to zrobili Ramzesowi rychłej odbudowy tych ochłapów, które zostawił i o nich zapomniał

• I to rozumiem, prawidłowa ilość trampków rozbita i porządny zysk, natomiast nie rozumiem latania po nocny urobek i 2k małych trampków Pokonanemu szybkiego odrobienia strat.

• Lubię jak liczba statków składa się z takich samych cyfr. Ładnie to wygląda. Gratulacje za ustrzelenie rozbójnika. Rumcajsowi szybkiej odbudowy. W dzisiejszych czasach, to wiadomo, odbudowa w dwa dni.

• Było pisać, to i ja bym się dorzucił - ale ładny ACS by wyszedł Prawdziwy Ramzes pewnie też chętnie by pobił oszusta i uzurpatora.

• No to szkoda, że tylko dwa dofarmy, ale za to te najlepsze Graty - dobrze czasem włączyć grę, nie? Wujkowi Marcinowi wszystkiego najlepszego i szybkiego odrobienia strat.

• To może na dłużej ściągnij to "u", żeby w hołdzie Dzikiemu rozruszać to uni Gratulacje ładnego zysku, lesiowi szybkiego odrobienia niewielkich strat

• Skróć / zakończ budowę.

bobro - - Błędy w grze

Potwierdzam, skrócenie pracy stoczni na planecie też daje taki efekt. Wyświetla się Zakończ, a skraca o połowę.

• AntiGameReborn

bobro - - Porozmawiajmy o OGame

Srasochizm Grałem, złomowałem i byłem złomowany na pierwszym Galaxy Young (chyba 3 cale wyświetlacz :P). Też bez AGR

• AntiGameReborn

Dziękuję, Wredny Rudzielcu, to mnie trochę uspokaja @Guderian es numero uno, Tobie też dziękuję. W podziękowaniu za podziękowanie, możesz postąpić według cytowanej instrukcji i zgłosić za mnie, bo ja właśnie ziewam

• AntiGameReborn

Cytat od Ruda: „Wersja 7.1.2 już dostępna na Chrome ” Nie działa poprawnie. Powinno być tak, że na misji Transportuj wciskam Enter i wybiera mi odpowiednią ilość statków (to działa), drugi raz Enter przechodzi do następnego ekranu (działa), na którym jest już wybrany księżyc (nie działa, trzeba go kliknąć ręcznie), po następnym wciśnięciu Entera przechodzi do następnego ekranu (działa, ale po wybraniu księżyca), na którym widać już załadowane surowce (nie działa), a ostatnim wciśnięciem Entera w…