Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 301-320 z 802.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Przenosiny planety

bobro - - Zadawanie pytań

Cześć Zieno. Zrobiłem próbę i wychodzi na to, że po kliknięciu przeniesienia, następne kliknięcie możesz wykonać po dwóch dniach (48h) i jeśli anulujesz odliczanie, to i tak następne przeniesienie będziesz mógł wykonać dopiero po 48h od pierwszego kliknięcia przeniesienia, a nie ileś czasu od anulowania przeniesienia.

• @Spawi, @TaurekGary, Wy tak na serio, czy pijani byliście jak to pisaliście?

• FS na własnego moona

bobro - - Zadawanie pytań

Dopóki księżyc wisi nad planetą, są niewykrywalne.

• "To nieważne! Ważne jest przestrzeganie przepisów bhp, zwłaszcza na kolei." (Pan As w Hydrozagadce tak powiedział) Ja tymczasem wykorzystuję te setki tysięcy sond, które przylatują z ekspedycji Piraci vs. zly boobr [Amigos] ~ 1600.83% Dnia 28-08-2020 20:09:31 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Piraci Technologia bojowa 170% - Technologia ochronna 170% - Opancerzenie 170% ________________________________________________ Krążownik 3 Lekki myśliwiec 85.100 Mały transporter 94.000 Sonda…

• Ja, oczywiście, też klaszczę, bo lubię jak stado owiec w coś wpada

• Za dex

bobro - - Handel Taurus

To jak Lord Rawicz - też ma powystawiane na Rynku statki za ropę - wystaw za minimum, znam kogoś, kto kupi.

• Wersja 7.x - dyskusja

bobro - - Porozmawiajmy o OGame

Cytat od Danek: „A wylogowywanie się jeszcze nasiliło, brawo. ” i na pewno dałoby się teraz zaczaić gdzieś i udawać, że mnie nie ma, gdy ktoś by na mnie leciał...

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od Maniak87: „Cytat od Qnick: „Co do zakładki handle to od wczoraj na ekspach trafiłem 3 handlarzy, żadnego z nich nie dostałem... ” Nie jesteś jedyny, handlarz znaleziony na expie nie podbija przeliczników. ” Mój też mi nie poprawił dzisiaj, ale cieszę się, że przynajmniej nie zepsuł

• Dopisuję więc: korzystam z tego nowego Firefoxa, na którym nie chce działać AGR.

• Jak w temacie. Chcę dotknąć paska, a on zmienia wartość na 10% albo uruchamia przycisk "Dalej". Było dobrze, znowu popsuli.

• W zasadzie teraz mamy "Cashback" i teoretycznie za wydaną anty powinieneś dostać 15% zwrotu.

• AntiGameReborn

Tak, rano też mi wskoczyła nowa wersja i kicha z Antigame - pracują nad tym

• Ooo, jaki zysk Gdzie prawdziwy Kapitan?

• O, jakie ładne bombowce O, jak ładnie dużo metalu zarobiłeś - prawie jak z dobrej ekspedycji

• Na kilka lat gry powinno wystarczyć. Potem, jak Ci się nie znudzi, to i porzucić można po jednej planecie i budować nowe. Antymaterii można znaleźć tyle, że i na przeniesienie starczy.

• Zmiana spalania

bobro - - DiD Taurus

Hehh. Temat wrócił i ankieta pokazała to samo, co za poprzednim razem, czyli pół na pół. Latte ma niezmienione zdanie na ten temat, ja go rozumiem, choć moje zdanie jest przeciwne. Moja flota nie puchnie na tyle, żeby nie było mnie stać na fsa, grube statki sprzedaję na Rynku, paliwa też trzymam na księżycach dość, żeby swoją marną flotę podnieść i polecieć nią dalej niż na 16. pozycję w układzie. Paliwa na ekspy schodzi dużo i w zasadzie wypalam na nie całe swoje wydobycie, ale za to przywożę z…

• Niektórzy rosną bez limitu, niektórzy nie. Napisałem - jak w biznesie - jednym się powodzi i ich widać, a tych, którym się nie wiedzie - nie widać - zamykają interesy - przestają latać na piratów i mają mniejsze zyski

• To jest tak jak z biznesem - trzeba mieć najpierw odwagę, potem szczęście i jeszcze trzeba to utrzymać. Kto się odważył i mu się pofarciło, to ma bardzo dużo. Stracić też można dużo. Ja na początku latałem cywilne expy, potem trochę na piratów, ale bez większego powodzenia, potem znowu cywilne, od niedawna znowu na piratów, ale bez spinki, bez ciągłego powiększania slotów i zyski mam takie sobie. Byłem i nadal jestem przeciętniakiem w top 30-40.

• Coś nam się @milix opuścił i daje się złomować czasem... Obudź się Blaklatowikafowi, jak zwykle gratulacje. Kiedy przestaniesz się puszować na wszystkich?

• Cytat od Baju: „przy założeniu że agresor ma takie same techy jak TY, na taką obronę wystarczy 3kk LM lub 4,5k GS o ile uni daje możliwość zbiórki złomu z obrony, to zawsze chętny się znajdzie ” @Randomowe pytania tu masz przykładowe wyliczenie... wydaje mi się, że kolega trochę odleciał i te 3kk lamek nie da sobie z tym rady tak jak powinno, a już 6kk lamek pali na 20 układów 60kk paliwa, ale już w układzie zaledwie 13kk, więc się opłaca. Gęsi natomiast paliwa wcale nie palą i jeśli ktoś ma bli…