Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 281-300 z 802.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Wersja 7.x - dyskusja

bobro - - Porozmawiajmy o OGame

Panie @pit, zmniejszyli odkrywcy szansę na spotkanie piratów lub obcych o połowę (-50%), nie zmniejszając szansy na utratę floty, przez co sloty bojowe już na siebie nie zarobią. Oczywiście, można loty odważnie kontynuować i nadal zdobywać wiele złomu, ale w dłuższej perspektywie (wielkie liczby) przestały się opłacać. Wcześniej usunięto bonus antymaterii i zmniejszono możliwość zdobycia przedmiotów na ekspach. Nadal jednak ekspy zwożą surkę i statki.

• Co Wy wiecie o dziurach... Średnio raz w tygodniu mi coś wpada w dziurę. Przed nerfem notowałem straty przez to i teraz też notuję, choć mniejsze.

• Wersja 7.x - dyskusja

@starcraft Bo tu chodzi o to, żeby się na kolegę nie oglądać i do nikogo nie przyrównywać. Wtedy to Ty będziesz zwycięzcą

• Właściwie, żeby wszystko się dobrze skończyło, to teraz Latte powinien zezłomować pance Matta.

• Hehe. Gratuluję. Same pushkonta w akcji (to był żart, żeby nie było niedomówień na starcie ;))

• Teraz to mam podejrzenia, że Latte jest Twoim pushkontem

• O, wujek znowu w dziale Spawiemu życzenia odbudowy i zwiększenia uwagi. Wujowi gratulacje "złomu do domu"

• Nie rozumiem tylko dlaczego piszecie, że Sobieski zbudował swoją flotę na ekspedycjach Akurat on się wybitnie tymi ekspedycjami bawił i raczej do tej zabawy wykorzystywał to, co już miał niż tę zabawę do budowy Tak po prawdzie, to właśnie flota della jest największą flotą ekspedycyjną na naszym uni

• Ja myślę, że to rozpruwacze Essentiala przeważyły szalę zwycięstwa. Bardzo ładny procent z tego naszego Króla wyszedł, bardzo ładna ilość panców u della się znajduje i bardzo ładnie się czyta komentarze do takich dużych starć, w których kultura aż kipi Gratulacje wszystkim.

• A ja bym chciał, żeby wróciło pz z obrony

• Gratuluję, choć nie wiem czego Edit: Teraz widzę. Cytat od Fallen: „Gratuluję wygranej, bo nie zysku Złom pod dom... szkoda tylko że tak niewiele Pozdrawiam ” Wygrana jest wygraną. Ważniejsze jest tutaj uderzenie w atakującego niż jakiś tam zysk. Zyski są z czego innego Atakującemu SzO.

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od CzarnyPan: „Cytat od bobro: „Przypadek? ” Tak Niesamowite jakie teorie spiskowe potrafią wymyślić ludzie którzy nie rozumieją czym jest wariancja ” Ha, oczywiście, tylko dlaczego te wariancje są powtarzalne? Dlaczego jak jest "wydarzenie" na więcej antymaterii, to wpada ona rzadziej? Prowadziłem swego czasu statystykę i widziałem jak to działa, ale czy dla Niemców problemem jest napisanie kodu, który te Twoje wariancje ustawia różnie dla różnych kombinacji? Cytat od NowyLolek: „Przypade…

• Wersja 7.x - dyskusja

Za to u mnie przedwczoraj raz piraci, wczoraj dwa razy, dzisiaj raz. Do tej pory było koło pięciu/sześciu razy na dzień (na około 40 dziennych ekspedycji). Jak tylko przerzucam się na cywilne lub nocne i wysyłam same pionki lub trampki, nagle co druga ekspedycja spotyka obcych/piratów... Przypadek?

• To właściwie teraz do czego te pioniery będą? Taki fajny statek, nie za pojemny, nie najszybszy, nie najmniej palący, nie za silny... no, fajny, no...

• Cytat od Void: „Na ostatnim etapie wysyłania po kliknięciu wyślij, pojawia się pytanie, czy wysłać flotę mimo zbyt niskiego poziomu astrofizyki. Jeśli kliknę nie, bo chcę coś zmienić, to później nie mogę wysłać floty. Po kliknięciu przycisku wyślij nic się nie dzieje, nie ma ani komunikatu, ani flota nie startuje. Trzeba odświeżać stronę, lub kliknąć zakładkę flota i wszystko wybierać od początku. (...) ” Sprawdziłem jeszcze i potwierdzam - mam tak samo. Wcześniej po kliknięciu "Wstecz" mogłem p…

• To trochę inaczej. Czyli dwa błędy do siebie podobne.

• Ja nie rozumiem, ale mam czasem tak przy wysyłaniu ekspedycji na kompie bez AGR. Na ostatnim ekranie po wciśnięciu Wyślij nic się nie dzieje i mogę jedynie wcisnąć Wróć, ale potem nadal nie mogę wysłać. Trzeba odświeżyć widok (lub kliknąć Flotę), wybrać statki jeszcze raz i wtedy zwykle daje się je wysłać.

• Ech, ale na idlaków mogli zostawić możliwość latania:P

• handlarz z ekspedycji

bobro - - Zadawanie pytań

Było już, wiem, ale zostało pozamykane. Do tej pory było tak, że jak wykupiłem handlarza, to ten znaleziony na ekspedycji zastępował mi tego, którego kupiłem, przy czym nie zmieniał mi zasobu, który chciałem sprzedać, a zmieniał przelicznik, zwykle na lepszy - nie zauważyłem, żeby mi kiedyś zmienił na gorszy. Teraz ten znaleziony na ekspedycji nie zmienia niczego. @Maniak87 wspominał niedawno, że nic się nie poprawiło, to go zamknęliście. Może dobrze, żeby nie zrzędził, ale - jak zwykle - ma chł…