Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 221-240 z 802.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• OKA: Dzień 2

bobro - - Pytania

Art był najpierw moderatorem działu Pierwsza Pomoc, FAQ

• OKA: Dzień 1

bobro - - Pytania

grę wydano 3 października 2002 roku, a w Polsce 20 stycznia 2005 roku

• Od razu po walce Ci nie zbiorą. Musisz wysłać je jeszcze raz na pozycję 16. z misją Zbieraj.

• Cytat od Muniek: „Powtórze więc pytanie....... Czy ktoś zna wszystkie możliwe nagrody w tym evencie ? ” kontakt z GF

• Top 10 władowanej kasy w gierke

bobro - - DiD Tucana

Czy można to jakoś inaczej wytłumaczyć niż miliardami władowanej antymaterii?

• Rynek - dyskusje

bobro - - Porozmawiajmy o OGame

No dobra, Cytat od Art: „Dziś, o godzinie 13:00 do gry trafi poprawka 7.5.7-pl2, która umożliwi odbiór surowców/statków ze starszych wiadomości z rynku. Jeśli wiadomość nie zostanie odebrana w ciągu 7 dni od pojawienia się w skrzynce, towary zostaną automatycznie wyładowane na koordynatach gdzie dokonano transakcji. ” u mnie nadal nie działa. Edit: po wywaleniu do lobby i ponownym zalogowaniu - zadziałało. Nagroda odebrana.

• Tylko że niedawno doładowali Zbieraczy, dając im możliwość przeciążenia pełzaczy, czego nie mogą zrobić inne klasy. Teraz dodatkowo pozbawiają Generała i Odkrywcę pełzaczy, co sprawia, że bonus Zbieracza do wydobycia staje się jeszcze większy. Do tego na ekspedycjach można znaleźć pioniery i rozpruwacze, na pełzacza nie ma szans. Gdyby chociaż była możliwość trafienia pełzacza na ekspedycji i przesyłania go między planetami...

• Rynek - dyskusje

Ja też nie mogę, a sprzedałem coś tuż przed zamknięciem Rynku. Sołtys napisał, żeby do Supportu zgłaszać.

• +1 dla poprzednika. Za jakiś czas pełzacze będą posiadali tylko Zbieracze i jeszcze do tego będą mogli je przeciążyć, co sprawia, że bonus do wydobycia będą mieli jedynie oni i to jeszcze większy niż na początku. Zakładam się o 100k ciężkich myśliwców, że jak zmienię klasę na Zbieracza, to GF coś znowu zrobi, że będę pluł sobie w brodę.

• Wersja 7.x - dyskusja

I tym kończy się już nerf Odkrywcy? Czy jeszcze coś zrobią? Może zabrać jeszcze bonusy pioniera i te większe planety przy kolonizacji?

• Ja też się wypowiem, chociaż się nie znam Mój głos należał od początku do Latte, bo chociaż jak sam o kimś innym napisał, ani w top punktów nie jest, ani w top badań, ani na samym szczycie topki flot, a i tak uważam, że to on jest najlepszym graczem na tym uni. Niestety, być może ma duży negatywny elektorat i gracze nie chcieli na niego głosować. "W ostatniej chwili" zmieniłem swój głos na Kapitana, bo przewaga nad Marsikiem była niewielka, a uważam, że Kapitan jest barwniejszą postacią od Marsi…

• handel

bobro - - Zadawanie pytań

U handlarza wyjdzie nie więcej niż 1, a nie wiem, ile jest najmniej. Handlarz nie musi działać zgodnie z zasadami handlu między graczami, ale gracze już powinni. Tak jak @I am back napisał - powinien odesłać Ci więcej. W przeciwnym razie będzie push.

• Nie lubią Cię zwyczajnie i chcą Ci obrzydzić grę. Pewnie im dokuczałeś

• Niewystarczajaca ladownosc

bobro - - Błędy w grze

A u mnie wczoraj po raz pierwszy ten błąd wystapił i to właśnie przy samych małych trampkach. Jak je do pełna załadowałem, to się nie chciały podnieść. Odjąłem tyle, ile spalanie wynosi i poleciały.

• Tak jest. Potwierdza się to, co pisałem wcześniej. Jak latałem na piratów, to dziurę miałem raz w tygodniu, jak latam mt, to dziurę mam raz na miesiąc.

• Cytat od PacSzaman: „(...) Energia na minusie i to dużo przy 15 pozycji oraz czas który jest najwięcej wart Bez zbieracza miałem około 500kk sury do tego musiał bym budować te śmieszne satki a tak to mam sporo czasu wolnego i jak dla mnie najważniejszym zadaniem dla odkrywcy jest ogarnięcie czasu ” Ludzie, budujcie fuzje i zapomnijcie o satkach i o brakach energii.

• Chętnie załatwiłbym cały komentarz moją ulubioną emotką: ale nie mogę, bo mnie znowu Nefretete upomni, żebym bardziej rozbudowywał wypowiedzi. Gratulacje dla obu panów. Dla agresora, bo tylko mnie utwierdził w przekonaniu, że dobrze głos oddałem w głosowaniu. Dla Maniaka, bo go lubię

• Widzę, że gdzie się Zieno pojawi, tam sieje zamęt i zniszczenie Gratulacje kolejnego STeka, a obrońcom przyzwyczajenia się

• Jeszcze jedno pytanie związane z przenoszeniem i kasowaniem. Czy antymateria, która nazywa się "kupiona" musi być faktycznie kupiona, czy ta, która została zdobyta podczas zwrotu 15% wykorzystanej antymaterii i widnieje również jako "kupiona" też się liczy i nie skasują mi konta?

• Poprzednie info mówiło o tym, że od uruchomienia skryptu rozpocznie się odliczanie tych dni, z czego wynikałoby, że konta zaczną znikać za 60 dni (wcześniej była mowa o 90, ale to zmieniono).