Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-240 z 802.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
OKA: Dzień 2
PostArt był najpierw moderatorem działu Pierwsza Pomoc, FAQ
-
OKA: Dzień 1
Postgrę wydano 3 października 2002 roku, a w Polsce 20 stycznia 2005 roku
-
Taurus - Ekspedycja - błąd Pionierra - nie zbiera złomu w klasie Zbieracz
bobro - - Błędy w grze
PostOd razu po walce Ci nie zbiorą. Musisz wysłać je jeszcze raz na pozycję 16. z misją Zbieraj.
-
Rynek - dyskusje
PostNo dobra, Cytat od Art: „Dziś, o godzinie 13:00 do gry trafi poprawka 7.5.7-pl2, która umożliwi odbiór surowców/statków ze starszych wiadomości z rynku. Jeśli wiadomość nie zostanie odebrana w ciągu 7 dni od pojawienia się w skrzynce, towary zostaną automatycznie wyładowane na koordynatach gdzie dokonano transakcji. ” u mnie nadal nie działa. Edit: po wywaleniu do lobby i ponownym zalogowaniu - zadziałało. Nagroda odebrana.
-
Tylko że niedawno doładowali Zbieraczy, dając im możliwość przeciążenia pełzaczy, czego nie mogą zrobić inne klasy. Teraz dodatkowo pozbawiają Generała i Odkrywcę pełzaczy, co sprawia, że bonus Zbieracza do wydobycia staje się jeszcze większy. Do tego na ekspedycjach można znaleźć pioniery i rozpruwacze, na pełzacza nie ma szans. Gdyby chociaż była możliwość trafienia pełzacza na ekspedycji i przesyłania go między planetami...
-
Rynek - dyskusje
PostJa też nie mogę, a sprzedałem coś tuż przed zamknięciem Rynku. Sołtys napisał, żeby do Supportu zgłaszać.
-
+1 dla poprzednika. Za jakiś czas pełzacze będą posiadali tylko Zbieracze i jeszcze do tego będą mogli je przeciążyć, co sprawia, że bonus do wydobycia będą mieli jedynie oni i to jeszcze większy niż na początku. Zakładam się o 100k ciężkich myśliwców, że jak zmienię klasę na Zbieracza, to GF coś znowu zrobi, że będę pluł sobie w brodę.
-
Ja też się wypowiem, chociaż się nie znam Mój głos należał od początku do Latte, bo chociaż jak sam o kimś innym napisał, ani w top punktów nie jest, ani w top badań, ani na samym szczycie topki flot, a i tak uważam, że to on jest najlepszym graczem na tym uni. Niestety, być może ma duży negatywny elektorat i gracze nie chcieli na niego głosować. "W ostatniej chwili" zmieniłem swój głos na Kapitana, bo przewaga nad Marsikiem była niewielka, a uważam, że Kapitan jest barwniejszą postacią od Marsi…
-
handel
bobro - - Zadawanie pytań
PostU handlarza wyjdzie nie więcej niż 1, a nie wiem, ile jest najmniej. Handlarz nie musi działać zgodnie z zasadami handlu między graczami, ale gracze już powinni. Tak jak @I am back napisał - powinien odesłać Ci więcej. W przeciwnym razie będzie push.
-
Niewystarczajaca ladownosc
bobro - - Błędy w grze
PostA u mnie wczoraj po raz pierwszy ten błąd wystapił i to właśnie przy samych małych trampkach. Jak je do pełna załadowałem, to się nie chciały podnieść. Odjąłem tyle, ile spalanie wynosi i poleciały.
-
Cytat od PacSzaman: „(...) Energia na minusie i to dużo przy 15 pozycji oraz czas który jest najwięcej wart Bez zbieracza miałem około 500kk sury do tego musiał bym budować te śmieszne satki a tak to mam sporo czasu wolnego i jak dla mnie najważniejszym zadaniem dla odkrywcy jest ogarnięcie czasu ” Ludzie, budujcie fuzje i zapomnijcie o satkach i o brakach energii.