Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 141-160 z 470.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Wersja 7.x - dyskusja

edes - - Porozmawiajmy o OGame

Ryneczek musi zostać bo wyleją mnie z roboty znaczy sie ze stoczni

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od cokolwiek: „Cytat od prepare ur anus: „A dla zainteresowanych i ciekawskich - wysyłka floty przez generała będzie obecnie wyglądała tak knHs9t3.png ” To jest po to, aby gracze zapomnieli nawet o łapaniu kogoś na powrocie Macie latać na fsa i kupione floty - nic więcej. (a tak realnie - zmniejszy to odrobinę spalanie jak wysyłasz różne statki w jednym slocie. Niewiele, ale jednak. Tyle, że flociarze mają 90% floty z pancy i lmów - taka to różnorodność statków nastała) ” To już mogliby ta…

• Wersja 7.x - dyskusja

Poprosim instrukcje obsługi

• Bo pozdejmowali urlopy na wszystkich kontach co nie miały floty.Jak ktoś składował sure z 20 kont na zielonego to potem ją se legalnie sfarmił jak z idlaka

• Wersja 7.x - dyskusja

Nie wiem co to za oszczędności na paliwie jak mu spadnie 1k gs to już jest 1mld deu na odbudowę

• Wersja 7.x - dyskusja

Jak od razu po zalogowaniu zmienisz planetę to masz aktywki na trzech planetach na matce, poprzedniej koloni i na tej co od razu przeszedłeś

• Wersja 7.x - dyskusja

Dobrze że na ostatniej promocji zmieniłem zbieracza na odkrywce i zacząłem budować flote

• Cytat od Darkstar: „Co za różnica I tak lata się na 16 xD ” Ale rw nie będzie bo piraci mają blokadę założoną

• Znikająca flota

edes - - Błędy w grze

Ja nie używam agr a mam ten błąd. Na planecie stały lmy to je wysłałem na fsa a całej reszty nie widziałem to stało całą noc

• Tylko po co ma latać na push jak on traci na ekspedycji więcej pkt niż oni razem wzięci

• Pole zniszczeń > 40 %

edes - - DiD U68

Taa a głosy na 60 i 70% liczyły się do kupy czy osobno? głos ciap liczył się jako jeden czy sto ?

• Suwak prędkości floty

edes - - Błędy w grze

Nie wiem kiedy 5.1 wyszła ale telefon jest z 2017r i nie radzi sobie z grafikami w stoczni bo wszystkie spycha do jednego okienka to samo z budynkami grafiki są poprzestawiane

• Suwak prędkości floty

edes - - Błędy w grze

Cytat od ^BrzydaI^: „Cytat od sorro03: „@Art 500 poprawek a nadal nie poprawiliscie żeby na tel można było zmienić % prędkości puszczanej floty ! ” u mnie dziala bez zarzutu ” U mnie na androidzie 5 nie działa a na 8 działa

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od Devuriel: „Cytat od edes: „Maksymalna ilość surowca, którą można zakupić kosztuje zawsze 120.000 Antymaterii za jeden surowiec lub 360.000 Antymaterii za pakiet trzech surowców. Czy to znaczy że da się kupić 800 baniek mety za 120.000 anty? ” taka sama moja myśl była czy jak zrobie teraz magazyn krisu na 28 i dexu na 26 to sobie mogę astro na 18 planet zrobić za około 1kk anty :)? ” A co magazyn sure wydobywa ? Dopalacze też się do tego wliczają mam rozumieć to do mld może dobije

• Wersja 7.x - dyskusja

Maksymalna ilość surowca, którą można zakupić kosztuje zawsze 120.000 Antymaterii za jeden surowiec lub 360.000 Antymaterii za pakiet trzech surowców. Czy to znaczy że da się kupić 800 baniek mety za 120.000 anty?

• Pole zniszczeń > 40 %

edes - - DiD U68

Wisior głosował z 84 multi za 60% , gruby drugie tyle to sie nie zgadza

• Dlaczego na ekspach się idzie dorobić patrz na pla ile miał wczoraj a ile ma dziś

• Kto zezłomował ciosa oryginalnego przyznać się

• Pole zniszczeń > 40 %

edes - - DiD U68

Nikt nie płacze chcemy zobaczyć tylko rozkład głosów i tą 5 krotną przewagę ale to najwyraźniej jakaś tajemnica bo się jeszcze okaże że było więcej głosów niż kont

• Pole zniszczeń > 40 %

edes - - DiD U68

Dokładnie powtórzyć głosowanie tylko z dwiema opcjami 40 i 60%