Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 470.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od cokolwiek: „Cytat od prepare ur anus: „A dla zainteresowanych i ciekawskich - wysyłka floty przez generała będzie obecnie wyglądała tak knHs9t3.png ” To jest po to, aby gracze zapomnieli nawet o łapaniu kogoś na powrocie Macie latać na fsa i kupione floty - nic więcej. (a tak realnie - zmniejszy to odrobinę spalanie jak wysyłasz różne statki w jednym slocie. Niewiele, ale jednak. Tyle, że flociarze mają 90% floty z pancy i lmów - taka to różnorodność statków nastała) ” To już mogliby ta…
-
Znikająca flota
edes - - Błędy w grze
PostJa nie używam agr a mam ten błąd. Na planecie stały lmy to je wysłałem na fsa a całej reszty nie widziałem to stało całą noc
-
Taa a głosy na 60 i 70% liczyły się do kupy czy osobno? głos ciap liczył się jako jeden czy sto ?
-
Suwak prędkości floty
edes - - Błędy w grze
PostNie wiem kiedy 5.1 wyszła ale telefon jest z 2017r i nie radzi sobie z grafikami w stoczni bo wszystkie spycha do jednego okienka to samo z budynkami grafiki są poprzestawiane
-
Suwak prędkości floty
edes - - Błędy w grze
PostCytat od ^BrzydaI^: „Cytat od sorro03: „@Art 500 poprawek a nadal nie poprawiliscie żeby na tel można było zmienić % prędkości puszczanej floty ! ” u mnie dziala bez zarzutu ” U mnie na androidzie 5 nie działa a na 8 działa
-
Cytat od Devuriel: „Cytat od edes: „Maksymalna ilość surowca, którą można zakupić kosztuje zawsze 120.000 Antymaterii za jeden surowiec lub 360.000 Antymaterii za pakiet trzech surowców. Czy to znaczy że da się kupić 800 baniek mety za 120.000 anty? ” taka sama moja myśl była czy jak zrobie teraz magazyn krisu na 28 i dexu na 26 to sobie mogę astro na 18 planet zrobić za około 1kk anty :)? ” A co magazyn sure wydobywa ? Dopalacze też się do tego wliczają mam rozumieć to do mld może dobije
-
Wisior głosował z 84 multi za 60% , gruby drugie tyle to sie nie zgadza
-
Nikt nie płacze chcemy zobaczyć tylko rozkład głosów i tą 5 krotną przewagę ale to najwyraźniej jakaś tajemnica bo się jeszcze okaże że było więcej głosów niż kont
-
Dokładnie powtórzyć głosowanie tylko z dwiema opcjami 40 i 60%