Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Skrypt pozdejmował urlopy idlakom które miały urlop i nie uczestniczyły w fuzji. To powyżej to pewnie konto na które były surowce składowane z 20 kont i teraz zszedł z niego urlop bo nie było na nim żadnej floty. Na librze widziałem że z puszówki starka też urlop spadł a był zapięty długo przed fuzją
Dlaczego zdjęto mi urlop z konta jak nie byłem poprzednio idlakiem ? Konto było aktywne na poprzednim unii i po przeniesieniu na nowe uni w ogóle na nie nie wchodziłem bo mam inne konto a dziś patrze urlop zniknął konto jest idlakiem
Ile kont podczas tej przerwy technicznej zeszło z urlopów, ile zostało zezłomowanych handlarzem? Są jakieś statystyki ? Może by tak więcej takich blokad ataków to uniwersa będą bardziej aktywne
Cytat od Majs: „@19dawid45 @Gonzo spokojnie prawdę mówiąc jak mówiłem tutaj innego stylu gry nie da się grać a nawet mi się nie chce gram na Europie z nudów ale w końcu się wróci i tu do czynnej gry puki co wchodzę na parę h i coś poskanuje ale pusto BTW korzystając z okazji kupię dex pisać na grze ” Co tam będziesz skanował, kupujesz,handlujesz i rośniesz tak się teraz gra
Mam pytanie bo na 5planetach wyburzają mi się budynki za grube miliardy a widzę że czas leci dalej a ja nie mogę nic z tym zrobić w dodatku moje konto będzie przenoszone na sam koniec jako multi, czy to zostanie przeniesione już z wyburzonymi budynkami ?