Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 301-320 z 470.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
super cene za handlarza tam uwalili Nowy przelicznik handlowyKoszty: 200.000 antymateria
-
Błąd podpowiedzi
edes - - Błędy w grze
PostWybieram pozycje 16 wciskam 1 i z podpowiedzi zaznaczam 16 a tak naprawdę jest dalej 1 to samo przy wyborze statków gdy korzystam z podpowiedzi a nie wpisze całej liczby sam to leci tylko 1 statek
-
Cytat od Apofis: „Cytat od Munio_Uni 1: „13 000 surowca za 6h booster to nieźle Kilka zer brakuje do poziomu Q, mam nadzieję że ustawią widełki z głową. ” To są widełki brane pod uwagę na szybkość gry x6 raczej albo x4 eko nie wiem dokładnieWięc nie liczył bym na zawrotne sumy raczej. ” A nie jest tak że ceny bosterów będą takie jak w import/eksport?
-
Dok
edes - - Zadawanie pytań
Postnormalna podstawka z telepa
-
Dok
edes - - Zadawanie pytań
Postna 5 lvl nawet jakbym nie miał to powinno sie pokazać
-
Dok
edes - - Zadawanie pytań
PostStraciłem floty za 40 baniek przy obronie. Dlaczego nie powstało pole wrakowe ?
-
Cytat od Art1: „to samo idzie w druga strone Statek A kosztuje 100X. Jeżeli na rynku miałaby być możliwość kupienia za 110X to kto go kupi? napewno nie flociarze by stracic 10% surowca bezsensownie zamiast samemu w trymiga to zrobic ” Kupi go jakies multi od topowca nawet za 200x żeby go przypuszować. Nie może być ani więcej ani mniej bo bedą wałki