Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 241-260 z 470.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Rynek - dyskusje
PostNie można odebrać tam gdzie leci atak czy z żadnej planety?
-
Rynek - dyskusje
PostTrzeba latać pionierami na piratów to krychy jest sporo za to dexu brakuje sondki też można zezłomować
-
Błąd rynku
edes - - Błędy w grze
PostJa tam żałuje że więcej tego nie na klonowałem bo widać nic z tym nie zrobili i pewnie inni mają więcej ode mnie
-
Rynek - dyskusje
PostNa pewno koniec bo nie wiem czy kupować anty na opróżnienie stoczni czy czekać 3 lata
-
wylogowywanie z konta
edes - - Błędy w grze
PostMnie na słabym necie nie wywala w ogóle za to na szybkim co chwile
-
Cytat od El Baaboollo: „Teraz jak wysyłam kolonizuj z księżyca z 15 pozycji na 1 w tym samym układzie to po powrocie floty dostaję info że wróciła z planety 15stej na moona na pozycji 15stej. To tak ma być ? - Jak jestem na koncie i ktoś mnie skanuje to po odświeżeniu strony widziałem na liście planet taki mały trójkącik i wiedziałem gdzie leci ten skan. Teraz tego nie widać. ” Jak wyłączysz AGR to będzie widać gdzie leci skan
-
Wyburzanie budyków
edes - - Błędy w grze
PostCzy z nową wersją coś się zmieniło w wyburzaniu budynków? Miałem utopioną sure w wyburzaniu budynków a jak je przerwałem to mi zbywa 2mld. Jonówki nie badałem
-
Cytat od Elmo[Wieiworak]: „Cytat: „Wymiana zakończona.29.12.2019 10:31:57 Od: Rynek Handel został ukończony. Sprzedano: 1.143.027 Kryształ Na planecie Sergio Mora [1:226:10] otrzymano 1.417.354 Deuter. Opłata rynkowa: 106.682 Deuter Towar został już odebrany. ” To jest legit czy juz patologia? na poczatek dalem mala sume i ktos kupil przy wiekszych moze byc to samo wiec wole sie dowiedziec ” Kim jest ten ktoś ? Nikt normalny nie kupuje takich ofert tylko multikonta i to jest doskonałe narzędzie …
-
Brak zbudowanej floty
edes - - Błędy w grze
PostKtóryś raz z kolei zdarza mi się że w zakładce flota nie ma floty którą wczoraj wrzuciłem do stoczni dopiero po wejściu do stoczni się tam pojawia
-
Błąd wyświetlania wiadomości
edes - - Błędy w grze
Postza tydzień zniknie samo
-
Cytat od justvroum: „. Zakładam się, że zaledwie garstka graczy w ogóle wie o tym, że floty wracającej z kolonizuj nie widać po niszczeniu moona na falandze, nawet nie wiemy i się nie dowiemy czy to błąd czy zamierzone działanie do stycznia, bo nikogo kto potrafiłby się dowiedzieć (z teamu) zwyczajnie nie ma. ” Ktoś to może potwierdzić czy ładuje nas na minę
-
wszystko z ekspedycji i tak jest, 80kk mety 15kk krychy to co z tego budować
-
Brak handlarza wpływa na składy flot gdzie dominują lm i owce a i tak metal trzeba lokować w wyrzutnie rakiet