Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 161-180 z 384.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• @Hermes ciesze się, że wykazujesz zaangażowanie i chęci. Brakuje tego. Pamiętaj jednak, że jest bardzo długa droga przed implementacją propozycji zmian. Chciałbym tylko skromnie przypomnieć, że wiele już było takich tematów - może nie stricte związanych ze zmianą ładowności (??), lecz z tematami w PiP na temat nowych statków. Dla GF wprowadzenie czegoś nowego to jest gehenna dla serwerów, które na dzień dzisiejszy nie są w stanie udźwignąć większych starć. Delikatna łatka pojemności w świetle du…

• [ciach] Według mnie dodatkowy statek nie dający, żadnego aspektu do walki jest stratą czasu. Technologia dała ładowność. Zwróciłbym uwagę autora na rebalans CM oraz bombek koszty vs. atak. To dużo by zmieniło. Dodatkowy statek i jego wprowadzenie to kolejne miesiące testowania, błędów i frustracji. Nie mowie, że nie należy nic zmieniać, lecz trzeba mierzyć siły na zamiary. Super Moderator Dziuba:offtopic

• Super starcie. Cieszy mnie dwukrotnie, że zajmie honorowe miejsce top 1 speed PL jeśli obecna wpisywaczka starć uzna, że jest ono godne bycia wpisanym. [ciach] Gratulacje decyzji i wykończenia. W sumie dużo rzeczy zagrało, żeby do tego starcia doszło. Obrońcy odpoczynku i ściągnięcia aukcji z allegro bo jeszcze pewien gracz z Libry zainteresuje się, pomyli i będzie pisał odwołanie, że towar nie zgodny z opisem. Bo uni pomylił Super Moderator Ruda:offtop

• A to ten ogórek, co chciał pokazać GO jak to Kimusia się pushuje? Wyszło tak, że ogórek oddał swoją flotę na pz, aby wysłać sojusz na pręgierz. Gratuluje błyskotliwości. Graty Kimusia i ekipie złomującej.

• Cytat od Ruda: „Odpowiedź odnośnie tego rw została udzielona i moje zdanie na ten temat się nie zmieniło. ” Nie bardzo rozumiem wytłumaczenie Pani skarbnik. Nie uzyskałem żadnej odpowiedzi na pytania. To nie jest zgłoszenie do supportu, a tymbardziej interes rodzinny. Wykraczasz poza swoje kompetencje. Do starcia doszło. Wszyscy na tym starciu zarobili. Starcie zostało zamieszczone w topce universum Libra w osobnej kategorii. Proszę o dopisanie go tutaj w takiej samej kategorii. Albo dodajemy to…

• Zwracam się z prośbą po raz drugi aby Pani skarbnik @Ruda dopisała starcie Koniec gry [WarriorS] & Nighthunter [WarriorS] & entro [WarriorS] & Fisher [WarriorS] & Zgredek [WarriorS] vs. TenAdam [WINTER] & markus ~ 1358920.99% do topki speed uni w kategorii Honorable Mention, ponieważ w taki sam sposób starcie zostało dopisane przez Ciebie w topce Universum Libra. Przestań sobie samej zaprzeczać i dodaj to starcie. Kosztuje Cie to 3 minuty. Powoli robi się z tego kolejny epizod błyskotliwego tasi…

• Ryba się ucieszy Dnia 01-03-2019 23:08:08 następujące floty spotkały się w walce: Agresor entro [WarriorS] ________________________________________________ Krążownik 20.000 _________________________________________ Obrońca snajper79 [WTZ] ________________________________________________ Duży transporter 38.176 Recykler 2 _________________________________________ Po bitwie... Agresor entro [WarriorS] ________________________________________________ Krążownik 20.000 ( -0 ) ________________________…

• @ciap czy była by szansa zrobić statystyki jak wielu graczy przeszło na urlopy w okresie trwania S&D na Universum Libra? Myślę, że była by to ciekawa statystyka jak wielu graczom spodobał się arcy wysoki % starć klasyfikowanych do tego prawie eventu.

• Mogłabyś przybliżyć termin 'mentalne pobudki'? Pierwszy raz o tym usłyszałem. Jedyne co domniemam, że może być w tej sytuacji mentalne to to, że zarówno atakujący, jak i obrońcy na tym starciu zarobili. Cytat od Ruda: „Idea zamieszczania tutaj rw jest jedna - wyróżnić graczy, którzy zapisali się na kartach swoich universów topowymi starciami wykorzystując swoje umiejętności. ” Właśnie topowymi starciami. Konkretnie w tym rw atakujący wysłali floty na wyliczone zawrócone stacjonuj. To są umiejętn…

• Cytat od Ruda: „Jeżeli chodzi o rw zgłoszone przez @gardze wami, raport został dodany w osobnej kategorii w topce uni z którego pochodzi, nie widzę więc zatem powodu by wyróżniać w żaden sposób ten raport wojenny w topce speeduni. ” Z takich samych przyczyn, dla których dodałaś to starcie w topce starć na Universum Libra. Z tych samych powodów, dla których starcia ze wszystkich speed uni są wyróżnione w ogólnym rankingu top 10 speed PL oraz z tych samych powodów, dla których założyłem ten temat.…

• Koniec gry [WarriorS] & Nighthunter [WarriorS] & entro [WarriorS] & Fisher [WarriorS] & Zgredek [WarriorS] vs. TenAdam [WINTER] & markus ~ 1358920.99% Poproszę o dopisanie starcia w taki sam sposób w jaki było to zrobione na Universum Libra.

• bardzo dobrze, że Ci nie pozwolili odpuścić sumarycznie długi weekend na plus będzie z 5kkk

• jestem stworzony do rządzenia mama tak mówiła graty jest co topić i kończyć tutaj rozbiory

• na wstępie dziękuje wszystkim zainteresowanym w rw (Malakowi też mimo przepału za 4kkk myślę, że dobrze zainwestowałeś swój wolny czas w rekreacyjną grę - jak rozumiem kiedyś była ona profesjonalna) oraz znajomym którzy pod długim czasie posuchy się odezwali.. dobrze, że jesteście tym razem dolecieliśmy i planeta nie okazała się pusta tym razem bez historii z zamulaniem fali, a w zasadzie starcie zostało oparte na podstawowej wiedzy w locie na zawrócone stacjonuj czyt. mechaniki gry jak to obi n…

• WIELOKROTNO sie to trafilo graty bloki rosnij bąku

• Jeszcze raz powtórzę. Gratuluję przenikliwości. Starcie kończyło się remisem. Ty podliczasz straty i idziesz dwa kroki do przodu przeliczajac zyski. Napisałem wyraźnie. Pisanie przez @wakat o planach obrońców przy ataku agresorow to tak jakby mówić, że cyganie dostali podwyżkę. To co mogło być, jakby było, co by się stało to historia. Było inaczej, ponieważ to SD powinno się braac pod uwagę starcia, do których doszło. Tutaj doszło akurat do takiego, a odpisywanie dalszych historii to bajkopisars…

• Gratuluję przenikliwości. Nikt się tego spodziewał :E, choć każdy sobie zdawał sprawę z tego że w mieleniu swoich własnych kont posiadacie więcej doświadczenia niż inni. Nie byłby więc to wasz debiut, dlatego dobrze, że to napisałeś. Mógłbyś jeszcze raz przeczytać mój post tylko wolniej bo pewnie trzęsie.

• Cytat od wakat: „Zaliczenie rw w zaistniałej formie byłoby krzywdzące dla obrońców albowiem zrobili wszystko jak powinni, błąd gry jednakże zniweczył ich starania. ” Się okazuje że agresorzy lecieli dla obrońców starcie kończyło się remisem z 2/3 reckow u agresorow. Gratulacje

• @kasai @wakat @Neferet poddajmy pod głosowanie zmianę obecnego opiekuna starć top 10 Universum Libra. Ankieta 7 dni. Czy chciałbyś/abyś aby nadal top 10 starć Universum Libra prowadziła Ruda?

• @Neferet @kasai W związku z brakiem rzetelności w prowadzeniu tego tematu przez obecnego opiekuna chciałbym poddać pod debatę odebranie mu tematu top 10 starć universum Libra oraz top 10 starć speed uni.