Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 321-340 z 384.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Proponuje już teraz fuzje Q z Draco, zakładając iż serwerem docelowym staje sie Quantum z 5x, obecnie takie laczenie nie spowoduje wiekszych strat dla Drakowców bowiem mają podobne składy flot co teraz ludzie z Q, w związku z czym nie odczulibyśmy zmiany poza prędkością i był by to świetny pomysł żeby było więcej graczy. Ale fuzja musiałaby być w przeciągu 3-5 miesięcy. Inaczej jakiekolwiek łączenie 2x z 5x odbije się po dupie. Art czy wykonalna taka fuzja? W ten sposób uzyskujesz jedną prędkość…

• Cytat: „Agrsorom wyczucia , a Tobie Sander mniej lagów. :gszo:” 83.24.129.137_DWzSxAoizcuPVoRr.jpg

• youtube.com/watch?v=Ngjs0UsiB6s szkoooooooda oj boli pewnie jak drzazga ... nie sebastianek? 83.24.129.137_kYWIuBIXaCzNESGh.jpg graty - panienki znow robia z was co chca

• ciapa bo nie patrzylem na rudego, dzieki za nfo

• wiesz chatku sratku ja tam na kolorach sie nie znam, w przeciwienstwie do takich panienek jak Ty jak tam twoje bansy w polonezie? ja sie przypushowalem? ee nie bardzo, natomiast nie 20 a 12 i nie przypominam sobie zebym dostal za to bana takze buska "twojemu universum" a od kiedy to twoje universum znajdzie? mi sie bardzo podoba zostane i bedziemy razem borować dziury yju.gif

• to żeś palnoł mordo, pozwól że udowodnie ci publicznie ze jestes pseudomądry bo na wszystko mam fakture jeszcze specjalnie dla ciebie pokoloruje ci starcia na ktorych stawialem flote, na rozowo w twoim ulubionym kolorze czerwiec-grudzień(6m): #8; entro [CHAOS] vs Arek [ZZL] - 1385,83%? #9; entro [CHAOS] vs czerstwy [TEREFERE] - 3139,42% + farming + rekin cichy? #7; entro [CHAOS] vs Dziewczyna Egoisty [BANAN] - 1310,12%? #12; entro [CHAOS] vs KochanieWrocilem [Sp.Z.o.o] - 9997,11% - TOP8 UNI DRAC…

• Widze ze dyskusja rozgorzała na dobre, ale wydaje mi sie ze ja dyskutujac z Irą i artkiem wyjasnilismy ta kwestie do konca, jestem tez za wydluzeniem okresu urlopu minimum 3dni, te ograniczenie dni urlopowych nie dojdzie do skutku bo niektore konta sa na wiecznym urlopie i czekaja na nowego wlasciciela,

• haltuj tam klape, mala panienko proponuje wrocic do gimnazjum gdzie nauczysz sie co to ironia graty

• Winner pusta to jest twoja głowa marek jaki ty sie wygadany zrobiles! arek ja mam zdrowy dystans do tej gry a propo tak zastanow sie nad sensem sprzdazy konta paranoi gokowi, goku tego dnia cala noc go liczyl, nagle chcesz mi powiedziec ze wystawiono mu ta flote? I dont think so..

• Aruś jak tam odbudowa dartha? Ponoć sebastianek was znów przyfarmil pamietaj ze z tymi swoimi teoriami spiskowymi potem nie dzwon do mnie i nie mow ze ktos od ciebie jest farmiony przez wipcorów buska bejbe graty goku

• Marna prowokacja chociaz sam gram ufsem, ale to raczej dla wygody a nie dla bezpieczenstwa, ale milo ze sie artek przejmujesz

• Nuta dobra, duzo sie przy niej zlomowało cichy załaduj 500k anty jak ja przedchwila bo naciagnely cie panienki na 200k, jestes zerem a co do akcji goku to graty, GA w kontakcie wiec WIPY moga ci stopy umyc, o panienki trzeba dbac buzka

• Ten ostatni ostatni argument to z dupy i sam doskonale o tym wiesz, piszac to sam sie usmiechasz pod nosem Wiekszosc kont jakie dostaja flociarze to takie konta gdzie eko jest mierne, a sami robia wszystko zeby polepszyc sytuacje budujac floty, q zniecheca do kontynuowania przygody z wami.. zatem problemem nie jest ufs, problemem jestescie.... wy stworzyliscie hegemonie, ktorej nikt nie jest w stanie sie tam sprzeciwic, malo tego jestescie ignorantami - gdy nawet te farmy cos tam do was wypisuja…

• Ale ja tego nie neguje Ira, daje Ci tylko do zrozumienia ze wycieliscie w pien cale uni, a teraz wyglada to z perspektywy 3os. jakby to bylo malo wiec piszecie teraz, żli ufsiarze! strasznie żli! my chcemy zezlomować jeszcze te floty... a potem co zrobicie? bedzie tak jak na u7 wielka super potega AF, rozpad - wojna i zlomy 3 duzych flot np. kashy.

• Na fornaxie napewno działa w obie strony Na quantum zapewne tez :E, ile flot zostalo tam do zezlomowania zeby nikt nie mogl Cie ruszyc Ira? 5-10? To o to jest bol dupy i tyle.

• tak wlasnie sadze, na q masz przewage do top 2 praktycznie 3krotną, nikt nie jest w stanie łyknąc sie solo, na kassio- fabiano moze stac sobie na bfs bo nie ma tam acs i nikt nie moze go ruszyc, na draco sytuacja jest taka ze sa dwa obozy i kazdy moze ruszyc kazdego, ta gra zawsze zmuszala ludzi do aktywnego siedzenia, punktualnosci, inteligencji ale nie oszukujmy sie po co koles ma kombinowac pod twoim nosem z fsem skoro wie ze kulki mu nie postoja dlugo w czasach gdzie mozna miec gsówke? takze…

• Cytat od The0ne: „Największy przyrost w 2013 roku: 28.950.055 The0ne [Uni67] :)” przebijam tomeczku x2; Największy przyrost w 2013 roku: 44.627.384 entropia [UniDraco]

• Ira, urlop sluzy wiekszosci flociarza do fsa - zgoda. jednak poza ta gra istnieje tez cos takiego co nazywa sie ŻYCIE nie chce tutaj byc hejterem bynajmniej ale zabierajac taka opcje zmuszasz kogos do wchodzenia na konto codziennie i odswiezania, nie wyobrazam sobie tej gry bez urlopu z dwoch przyczyn: a. kazdy ma swoje zycie a jak czasem chce pograc flota to ok b. wyjezdzam na wakacje, w delegacje, na sylwestra to tez mam odswiezac konto bo boje sie ze strace co budowalem przez kilka miesiecy? …

• Mało widze grales w ogame, kazde uni zbiega do fuzji i nie jest to koniec swiata a raczej nowy poczatek, radze ci zebys pogral ze 2-3 lata wtedy moze zczaisz co z czym sie tutaj je a potem zacznij tutaj kogos obrazac, [ciach] nie pisze tego dla hejtu ale piszesz takie banialuki ze jak to czytam to nie mam ochoty zaczynac nawet nastepnego zdania, najpierw narzekasz na to ze ogame niby spada na samo dno, bo dochodzi do fuzji a potem mowisz o potencjalnej fuzji nowego uni z vega I tak eko, x4 a flo…

• Lanister, koles pisze od swoich pierwszych postow absolutnie na temat, nie zdziwilbym sie jak okazal by sie ex pracownikiem jakiejs gry f2p bo sie na tym zna, szukalem potwierdzenia tego o czym mowil i taka piramida potrzeb faktycznie istnieje, najlepsze w tym wszystkim jest to ze nie umietnie starasz sie go skrytykowac a ma racje, gf zarabia glownie na nowych uni, dziwie sie ze powstaja rozne predkosci i konfiguracje bo tego po prostu dalej nie bedzie sie dalo polaczyc, albo otwieramy uni x2 pz…