Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 301-320 z 384.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
cześć! naturalnie fajnie ze przejelas temat, lecz prosilbym abys zrezygnowala z templatu jakim ja robilem ten topic jesli ma byc on faktycznie twoj, to ze zmienilas kolory i dodalas swoje banery nie obliguje cie do plagiatu poprzedniej topki edit:// proponowalbym abys rowniez sprawdzila wartosci, bo z tego co widze w skrzynce po tak dlugim czasie sporo ludzi pisalo o bledach w obliczeniach, zatem do pracy zamiast kopiowac bezmyslnie czyjes bledy pozdrawiam
-
graty goku super procent na skonczenie swojej przygody z ogame powodzenia na banie
-
dla tego starcia zaktualizuje top 10. olbrzymie gratulacje pl1 gratuluje komentarza roku: "jestescie dla mnie metalem i krysztalem" moze ty juz skoncz grac w ta gre a dobiłeś mnie tym "pl jest zly i niedobry , a ja sobie was pozapisuje i bede oral dzien w dzien ." zeszyt prowadzisz? kajecik kupiles w biedronce albo lidlu? od kiedy tak dupke zaczales podnosic wysoko ehh szkoda troche bardziej mi sie podobaly twoje ciete riposty kilka miesiecy temu
-
Cytat od yoda^: „Drzazga z [ciach] wyjęta. Gratuluje markus. Sandrze ogórka, bo na tym Uni bije stasia. etopiryna jak to w zwyczaju ZAMIERZAŁ, MÓWIŁ - nic nie pokazał :D. Pozdrowienia z emerytury ]:-D” [ciach] jarasz sie % na gesiach sandera - a twoj wklad w to rw byl taki ze dolaczyles do pilota flote, dodam ze jak wyliczylismy cala flote sandera to tak dolaczyles flote do pilota ze opozniles w lot o 12 sekund a ja stracilem 800 mln benzyny, takim ty jestes pro graczem a ja? farmienia na sander…
-
Cytat od RY&K@: „Szczerze mam problem co napisać. ” serio?:D gratulacje marek, jestem pod wrazeniem - zrobiles cos o czym ja kiedys mowilem, gdy sander zostawil fsy podzielone z gesiami na 2g oraz z pancami na innym moonie, tam tez wystartowalem na same pance ale log i zawrotka wielkie i olbrzymie gratulacje,
-
Cytat od Bizon.: „sporawy % z ciebie wyszedł kicu pomyśleć że na u 50 nie myslelismy o niczym innym tylko o tym żeby cie zapakować w recki... tam łatwiej było utrzymać takie stado, ale żal troszkę ludzi którzy wypisują że grac nie umiesz tym bardziej że sami nic nie osiągnęli.. a ty sam ponad 5k gasek umiałeś naspawac pamietam jak było ich tylko 500 Powidzenia w realu” nawet mnie nie dotknely twoje slowa, powod mojego posta jest prosty, to ty nic nie osiagnales, fisher budowal ci konta a ty je w…
-
tak jak mowilem kiedys sie to niestety stanie, bo kic nie umial latac gsami gratuluje zapisania sie na stale w historii tego uni.
-
relatywnie patrzac na sytuacje laczenia dwoch uni gdzie wszyscy maja wysokie eko, jest duza predkosc i floty to 70% jest suma abstrakcyjna, jednak jako flociarz moge wyraznie podkreslic jedno, kazdemu chodzi o statki w stoczni ktorymi mozna latac, jesli tych statkow bedzie wiecej tym lepiej. latwiej tez odbudowac floty po zlomie na takiej predkosci oraz takim eko, przykladem nawet jest draco z dwukrotnie mniejsza predkoscia gry, stasiu ma zapchana cala juz stocznie i czeka na odbudowanie sie ich…
-
Cytat od yoda^: „Patrząc na statystyki Uni Kassiopeia dużo by nie stracili dołączając ich do Draco w najbliższym czasie, mniej więcej tyle co Draco na wchłonięciu Uni50,60. Speed x2 się zgadza, ACS jest okej, debris 70% i Uni żyje na nowo (oba) /edit: Top1 Kassio w EKO byłby Top34. Top30 byłby w 260. Top1 Kassio we FLOTACH byłby 13. Top30 byłby 150. Top1 Kassio w PKT byłby 48. Top30 byłby 250. Nie ma większej tragedii :D ” Popieram! na całej rozciągłości linii tych argumentów, dajcie nam kassio
-
eh eh eh, niczym sie nie sugeruje, niczym agent tomek sprawdzilem twoja historie konta i zmian nicku, takze juz wiem z kim gadam, natomiast jesli chodzi o laczenie, to h j m bedzie laczony napewno, tylko ze jest o lata swietlne za pozno wolno mi tutaj dyskutowac robie to uwazam ze slabe jest przejscie x2 i x5 ale kosztem celi, oraz wiekszej ilosci flot do zezlomowania przelkne to w ostatecznosci, zwroc uwage ze jest olbrzymi dysonans miedzy tymi uniami mimo to w to brne
-
O widze że pan krytyk następny, witamy ukryty krytyku, zatem pozwol ze przedstawie ci ze nie masz racji, choc mialo by byc tych twoich preferowanych graczy z x1 tysiac sztuk to to jest kropla w morzu, kiedy sie pogodzicie wszyscy ze fuzja L J M nie dojdzie nigdy do skutku, bo na uni gra 300 osob? piszesz takie banialuki ze to az sie wierzyc nie chce w twoja naiwnosc chlopie, najwiecej anty wydaja ci z x5 i x2 i dlatego tylko x-ów powstaje w ostatnim czasie, widziales normalna predkosc nowa? ile …
-
jesli po przeczytaniu tego opartego na czystych faktach a nie pobudkach posta, weber, uznales ze jest on napisany w sposob nie adekwatny do sytuacji, to wszelkie z twojej strony staranie sie bycia smiesznym, spełzly na niczym, zreszta slyniesz z krotkich bezsensownych wypowiedzi na tym forum, takze ogranicze sie do standardowego napisz cos albo fuck off, jesli chodzi natomiast o argumenty Smoczusia, rzucmy troche faktow do twojej wypowiedzi, UF na draco było dokładnie w przełomie czerwca-pazdzie…
-
Właśnie bardzo realna, z punktu widzenia "menEgera" lepiej jest zainwestować cenny czas w coś co się z czasem zwróci, inwestycja w łączenie obecnego Draco z Quantum da bardzo dużą liczbę graczy, dane wzięte z infuzy, DRACO: AKTYWNYCH:779 NIEAKTYWNYCH(30+): 1.719 QUANTUM: AKTYWNYCH: 1.522 NIEAKTYWNYCH: 2.125 FORNAX: AKTYWNYCH:631 NIEAKTYWNYCH:2.380 ELECTRA: AKTYWNYCH:862 NIEAKTYWNYCH:2.454 __________________________________________ zakładamy iż draco wchodzi w fuzje z quantum a potem quantum z fo…