Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 201-220 z 384.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od Neferet: „Państwa "opiekunka", zamierza zrobić pierwsze podsumowanie w sobotę. Po pierwszym podsumowaniu okaże się, jak dużo raportów będzie i jak często będzie trzeba robić. Planowo co tydzień w sobotę lub niedzielę. ” dzięki za info opiekunko

• brawo starku, doczekałeś się czegoś większego - długo trzeba było czekać, ale chyba warto dzięki, zwolnią się chociaż niektóre lotki jeszcze do S&D się wliczy w innej kategorii niż pospolite ruszenie ze szmaconkiem

• tak jak mówiłem jakiś czas temu Rejtan się wywalił, rozbiory zaczynamy na tym Uni piona

• Cytat od satanael: „Mógłbym napisać ale tego nie zrobię ponieważ administracja pewnie skasuje tego posta ponieważ uzna to za łamanie regulaminu co może się wiązać z banem na forum a tego bym nie chciał Gdybym napisał jaki to był program i jak dokładnie działał , jakie miał funkcje itp to na pewno znalazł by się ktoś kto zaczął by swoją przygodę z pushowaniem a tego przecież nie chcemy ” Wystarczy, że podasz adresy tunelowania podpięte pod poszczególne konta. Ta informacja myśle, że starczy. Nie …

• Cytat od satanael: „Cytat od Bunny: „Cytat od roermond: „Satanael a możesz napisać czy konto mieszko ,które było wcześnie j u was w sojuszu to też był push? Bo dostałeś bana a później ci go zjeli? ” to był push:) teraz to konto to gsowka kilrera:) ” Potwierdzam to był push ” Nawet nie mam chęci przekopiowywać zapisanych swoich postów bo liczyłem się z tym, że zostaną szybko usunięte. Szczególnie te o koleżankach i ich powiązaniach ..ekhm Ruda.. ekhm. Mógłbyś @satanael rozwinąć temat programu pod…

• [ciach] gratulacje maniek, fajnie ze dexu troche nazbieral sie zwrocilo z nawiazka Moderator Neferet:Offtop

• brawo bloki - zawzięty Aramis nigdy nie zawodzi

• Cytat od Toadie: „Widząc dyskusje o progach ja tylko przypomnę trzy rzeczy o których chyba zapominacie: 2. Ogame to gra wojenna więc jeśli ktoś liczy, że będzie sobie grał bez ryzyka, że ktoś mu zgasi światło na planetach, to wybrał niewłaściwą grę. ” Z wielką przyjemnością będę cytować Twój post, szczególnie gdy administracja będzie stwarzała pozory tłumaczenia graczom słabszym jak uchronić się od graczy mocniejszych. Wykluczając czas trwania SD bo przecież Twoja odpowiedź jest ogólna. Precyzja…

• Cytat od ciap: „Cytat od gardze wami: „Rozumiem, że może jest późno i nie chce Ci się czytać do końca. Ale sugeruje, przeczytać zanim się cokolwiek napiszę. To tak jak z decyzjami. Wymagają przemyślenia zanim się je podejmie. Wiem taki tok przyczynowo-skutkowy jest dla obecnej administracji abstrakcyjny więc może być to dla Ciebie trudne. Zmusza mnie jednak do odpowiedzi w tym temacie, bo stawiasz mnie przed zarzutem, że kogoś oskarżam, a nie poświęciłaś nawet chwili, żeby przeczytać co napisałe…

• Cytat od Neferet: „Cytat od gardze wami: „Procent ustalany jest odgórnie i jak widzisz pola do polemiki z tą Panią nie ma. Podobnie było z progiem starć ST. Szkoda, że nie ma możliwości zmiany moderatora działu. ” Gdybym to ja o tym decydowała A o zmianę moderatora możecie wnioskować, nie widzę przeciwwskazań Tylko to nie moderator decyduje o progach. Spójrz sobie w temat: Progi ST Uni Libra: solo - 1400% , ACS - 2100% i wtedy zobaczysz kto wrzuca informację o zmianach progów Ale jeśli chcesz to…

• Cytat od gardze wami: „Cytat od Starrk: „@Morgred w dziale miniST wystawiłeś 3 RW powyżej 350%, które proponowałem. Dlatego bardzo Cię proszę, tekst typu [...]ustalanie wyższego progu i tak uniemożliwia słabszym graczom latanie[...] najpierw przeanalizuj, a potem umieszczaj. 350% nie jest niczym nadzwyczajnym ani nieosiągalnym dla graczy z niższego top. Aby zrobić 350% w całości z floty obrońcy, musi ona składać się z jednostek zbudowanych co najmniej z 50kk metalu i/lub kryształu. Aby zniszczyć…

• Cytat od Starrk: „@Morgred w dziale miniST wystawiłeś 3 RW powyżej 350%, które proponowałem. Dlatego bardzo Cię proszę, tekst typu [...]ustalanie wyższego progu i tak uniemożliwia słabszym graczom latanie[...] najpierw przeanalizuj, a potem umieszczaj. 350% nie jest niczym nadzwyczajnym ani nieosiągalnym dla graczy z niższego top. Aby zrobić 350% w całości z floty obrońcy, musi ona składać się z jednostek zbudowanych co najmniej z 50kk metalu i/lub kryształu. Aby zniszczyć taką flotę wystarczy p…

• Cytat od Morgred: „No widzisz a ja nie mam czasu latać od rana do nocy. Gra ma być dla zabawy. a nie przejmować mojego życia, nie bd nastawiać budzika co 2 godz żeby floty wysłać, albo korzystać z botów do farmy jak 75% graczy ” zadziwiająca statystyka mógłbyś podzielić się w jaki sposób obliczyłeś to 75%? przy okazji poświęć chwile i powiedz dlaczego większość flot z top 30 ma dostosowywać się do 5 graczy i akceptować tak niski procent w starciach, jeśli w ogóle można takie coś nazwać starciem …

• Cytat od 89Blokers89: „dopiszcie mnie lepiej do ostatniej drozyny bo dzis sie o sd dowiedzialem a ile by statkow nie bylo to zgloszenie jest zgloszenie ma 5 gs kule moze targac ;p;p ” zapomnij bloki, Ryby też nie dopisała, a wysłał zgłoszenie w odstępie bodajże jednego dnia od nieaktywnego w grze Cayina zasady zasadami, lecz organizujesz event dla graczy jeśli inni się przychylą do zmiany % to poprowadzisz Neferet event bez graczy 200% do 20kk surki, dla mnie na moim poziomie to jest Zysk, na co…

• Cytat od Starrk: „Entro, jeśli nie zaakceptują rezygnacji to udostępnię statków na 200% co byśmy zostali skreśleni. ” Ja nie widzę żadnego problemu w tym abyśmy wspólnie zbojkotowali ten %. Myślę, że inne teamy, które choć troche mają do siebie i do innych szacunku również powinny zrezygnować z tego eventu. Może choć taka forma "protestu" nakłoni do zmiany absurdalnie niskiego %. Cytat od Morgred: „Z tego co widzę % jest 200 a nie 20. ” czeski błąd Moderator Neferet:Cytujemy tylko fragment do kt…

• Cytat od Morgred: „Racja lepiej dajmy 2k % albo mam lepszy pomysł ? gracze poniżej 1top 100 flot mają zakaz grania w SD widząc cały ten cyrk to się przekonałem by zaraz po zakończeniu SD wbić wieczny urlop, na europie troche pogram bo tam nie ma jeszcze wielkich flociarzy mających miliardy statków. ” W zamyśle SD miało zapewnić rywalizację. R Y W A L I Z A C J Ę w jaki sposób gracz, który nie ma statków ma wejść w realną rywalizację jeśli przez miesiąc może i 500 raportów naciachać po 20%, a jeg…

• Cytat od Starrk: „Żenada i metr mułu. Uniwersum flotowe ma mniejszy % niż uniwersum eko... ” Zgadzam się i podziękuje. Nie bawi mnie takie "szmaconko" po 200%, 700% to byłoby mało jak na floty, które tutaj latają. Cytat od Neferet: „Zaktualizowałam nazwy drużyn, na te które zostały przez was wymyślone i zaakceptowane: Podział Najważniejsze informacje: - próg: 200% - czas na wstawianie rw i niszczeń: 4 doby - powrót do starego liczenia niszczeń: % za zniszczenie moona =((średnica/100)^2)/17 Uwaga…

• Cytat od Ruda: „W praktyce nie wygląda to tak drastycznie. Projekt nie chce ograniczać graczy z małymi flotami i chcemy by oni mieli szanse na start w rozgrywce. Nawet taki gracz ma szansę na dobudowanie floty podczas trwania projektu, więc nie uziemiajmy ich na samym początku. Nagrody mają progi, także nie ma co być dla nich aż tak wymagającym. Przejrzyj sobie rw graczy z u68, nawet ci z małymi flotami dali radę. ” Dzisiejszy górnik jest wstanie z dziennego wydobycia postawić 200k pkt we flocie…

• Cytat od Ruda: „@gardze wami tutaj masz zapis odnośnie minimalnej wartości floty w zgłoszeniu. Cytat od Toadie: „Cytat: „Zasady projektu Seek & Destroy I 1. Aby wziąć udział w programie wystarczy posiadać flotę bojową o wartości CO NAJMNIEJ 3 tysięcy pkt (patrz pkt 3 - liczenie floty) oraz w określonym czasie zamieścić zgłoszenie w postaci posta na forum w dziale S&D w przeznaczonym do tego wątku. Format zgłoszenia musi być zgodny z podanym w wątku przykładem. ” ” ” Osobiście myślę, że na Librze…

• Cytat od ciap: „Cytat od Ruda: „Nie mogę jednocześnie prowadzić rozgrywki i brać w niej udział ” Pozwalamy Ci! ” Cytat od Ruda: „Dlatego napisałam wyżej, że nie mogę jednocześnie prowadzić i brać udziału w tej samej rozgrywce. A Ty nadal bez sensu temat ciągniesz ” To sobie przeczy. Czy w S&D nie powinno być progu od którego można zamieścić zgłoszenie? Niebawem byle górnik ze 100 gsami może się zgłosić, żeby finalnie odebrać nagrodę dla całej drużyny.