Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 101-120 z 181.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od KissOfTheDragoon: „zwiekszyla sie ilosc pustych expedycji- albo mi sie wydaje ” dzisiaj tylko 3 razy miałem średni surowiec i 2 razy flota wpadła, tak to piraci albo pudło

• Wersja 7.x - dyskusja

Baju - - Porozmawiajmy o OGame

Cytat od memento-mori: „znerfilicie ” Cytat od memento-mori: „znerfieniem ” jak już się nauczysz czytać ze zrozumieniem, to co inni piszą na forum nt. zalet (wad) danej klasy i przełkniesz gorycz porażki z wydaną antymaterią, polecam lekturę słownika języka polskiego.

• AntiGameReborn

Cytat od SimonS: „co oznaczają te kolory ” zielony - nie ma sensu dalej badać, bo nic więcej nie uzyskasz, np. grawitony na lvl 2 możesz przy okazji terraformera se pyknąć pomarańczowy - dalsze badania dają zysk czerwony - nie pamiętam co to może być, strzelam na brak jakiejś technologii lub poziomu stacji do badania

• teraz na evencie jest 15% zniżki to można zaszaleć i kupić np. zbieracze i odkrywców. w tygodniu kopać surke, a na weekend po ekspach latać.

• liczbę którą zmieniasz to jest tylko informacja ile możesz max sztuk wykorzystać do bonusu. ingerencja w zawartość komórki nic nie daje bo obliczenia do tego są w innym miejscu

• Handlarz - max przeliczniki

Baju - - Zadawanie pytań

rzadko, ale bywa

• kalulator walk

Baju - - Zadawanie pytań

nie wiem jak w innych ale trashsim ma w opcjach coś takiego: i.gyazo.com/1e2b8e30d06380cf9a2de9dcb48734e2.png

• te bonusowe ekspy to jakaś porażka jest. teraz niby miało być x9 antymatrixa, to posłałem (w sumie za cały event) ze 20 razy i efekt taki, że albo walka z wiatrakami, silnik się wykopcił lub paliwa brak na powrót, zrobili se impre i szofer na kacu. raz przywieźli 125k mety.

• Wersja 7.x - dyskusja

nikt nikogo nie przymusza do obierania jakiejkolwiek klasy, nie chcesz czegoś więcej, to pozostań przy starym

• ale co wtedy z ACSem ?

• Cytat od Poka_Bydlaka: „to żaden dowód. ” przepraszam i.gyazo.com/893df07708bbdca9fa3e44377d8a594e.png

• Cytat od justvroum: „Dajcie uni bez acsa, w koncu bede mógł powalczyć na uni jako że nie mam znajomych ” i.gyazo.com/3868e5ce25ed80854a1a0a89e3f8a99f.png

• Cytat od Munio_Uni 1: „jak farmy sie zapisuje w agr ” najeżdzasz w galaktyce na planete danego ziomka i z menu ustalasz jaki ma mieć skrót (farma, farma 2, obserwować, cel czy atak) a w ustawieniach możesz im nadać kolorki

• Skojarzenia v. 0.3

Baju - - Spam

zdrada

• ostatnia litera

Baju - - Spam

yttrium

• Cytat od KrzysDRJ: „Spać bo rano do pracy ” no właśnie coś oczka się kleją, a flota jeszcze z polowania nie wróciła

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od ciap: „Właśnie wszędzie buduję fuzyjną 23. ” skoro taka dobra ta elektrownia to myślałem zrobić grawitony lv2 na fuzyjnej przy energetyce 12,

• te trampki to chyba z koltanu zrobione były, że tyle floty trzeba żeby je skasować

• Zmiana konfiguracji

Baju - - DiD Zibal

Cytat od DwK: „zlom z obrony jest super ” z tym się zgodzę, co do zmian w ustawieniach to proponowałbym likwidację ładowności sond (chyba że maksymalna ich ilość w użyciu to 1000 sztuk, przy TN15 9k dexu na transporty do kolonii)

• Bany

Baju - - DiD Quantum

Cytat od Starrk: „Perm jest za: Push 3 Multi 3 Zasiadanie 3 Bash 5 Wulgi 5 Reklama 1 Niestosowne treści 3(?) Bugusing 2 Bot 2 Payment 1 ” na Zibalu to nie obowiązuje, bo znowu posypały się bany i znając życie za 3-7 dni wszystko wróci do normy