Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Cytat od KissOfTheDragoon: „zwiekszyla sie ilosc pustych expedycji- albo mi sie wydaje ” dzisiaj tylko 3 razy miałem średni surowiec i 2 razy flota wpadła, tak to piraci albo pudło
Cytat od memento-mori: „znerfilicie ” Cytat od memento-mori: „znerfieniem ” jak już się nauczysz czytać ze zrozumieniem, to co inni piszą na forum nt. zalet (wad) danej klasy i przełkniesz gorycz porażki z wydaną antymaterią, polecam lekturę słownika języka polskiego.
Cytat od SimonS: „co oznaczają te kolory ” zielony - nie ma sensu dalej badać, bo nic więcej nie uzyskasz, np. grawitony na lvl 2 możesz przy okazji terraformera se pyknąć pomarańczowy - dalsze badania dają zysk czerwony - nie pamiętam co to może być, strzelam na brak jakiejś technologii lub poziomu stacji do badania
liczbę którą zmieniasz to jest tylko informacja ile możesz max sztuk wykorzystać do bonusu. ingerencja w zawartość komórki nic nie daje bo obliczenia do tego są w innym miejscu
te bonusowe ekspy to jakaś porażka jest. teraz niby miało być x9 antymatrixa, to posłałem (w sumie za cały event) ze 20 razy i efekt taki, że albo walka z wiatrakami, silnik się wykopcił lub paliwa brak na powrót, zrobili se impre i szofer na kacu. raz przywieźli 125k mety.
Cytat od justvroum: „Dajcie uni bez acsa, w koncu bede mógł powalczyć na uni jako że nie mam znajomych ” i.gyazo.com/3868e5ce25ed80854a1a0a89e3f8a99f.png
Cytat od Munio_Uni 1: „jak farmy sie zapisuje w agr ” najeżdzasz w galaktyce na planete danego ziomka i z menu ustalasz jaki ma mieć skrót (farma, farma 2, obserwować, cel czy atak) a w ustawieniach możesz im nadać kolorki
Cytat od DwK: „zlom z obrony jest super ” z tym się zgodzę, co do zmian w ustawieniach to proponowałbym likwidację ładowności sond (chyba że maksymalna ich ilość w użyciu to 1000 sztuk, przy TN15 9k dexu na transporty do kolonii)
Cytat od Starrk: „Perm jest za: Push 3 Multi 3 Zasiadanie 3 Bash 5 Wulgi 5 Reklama 1 Niestosowne treści 3(?) Bugusing 2 Bot 2 Payment 1 ” na Zibalu to nie obowiązuje, bo znowu posypały się bany i znając życie za 3-7 dni wszystko wróci do normy