Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 181.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Rynek - dyskusje
Postchyba każdy kto nie dostał czegoś takiego może spać spokojnie 6b7d585587f692f129b7b3453f36c4d6.png
-
zla cena dziala jonowego
Baju - - Błędy w grze
Postktoś Cię przebudził ze snu zimowego? takimi szlagierami rzucasz chyba tylko po to żeby postów nabić. tematy dawno przerobione, wystarczy trochę poszperać na forum
-
Rynek - dyskusje
Post@KAyto heh nie, tak tylko chciałem rozliźnić temat bo strasznie nudny się zrobił
-
Rynek - dyskusje
PostWszyscy tylko o tych surowcach, a ja mam pytanie również z tematu Rynek, mianowicie jak sobie kupię od kogoś Gwiazdkę (lub takowych z 1000) jak wygląda odbiór tego zakupu gdy np. sprzedawca jest w 9 gali a ja w 5 ? zapakują na lawetę pod MT i za 4 godz jest u mnie czy będę czekać 2 tygodnie aż się dowlecze ?
-
Jaki to event?
Baju - - Zadawanie pytań
Postdd4be884f3db60516edc46fd777462e1.png c40dabb733d5ef5cde1e80a6b6e2634b.png 6ee4858cd1d87ecd9af0eea202ef2040.png promocje się nie łączą, tzn że za przedmioty nie dostaniesz dodatkowej zniżki
-
Cytat od jibrill: „Zbieracze potrzebują po prostu mniej pełzaczy ” a czy przypadkiem nie jest tak, że ilość pełzaczy na planecie dla wszystkich klas maksymalnie wynosi sumie kopalni pomnożonej przez 8? oczywiście mozna kupić (w innej klasie niż zbieracz) nawet i milion tych stateczków, ale efekt będzie i tak zależał od tego co mamy zbudowane